Trein naar Londen

Volwassene
1
0
0
0

Kinderen jonger dan 4 reizen gratis mee op schoot bij een volwassene. Wel moeten ze een eigen identiteitsbewijs hebben. Per volwassene mag er één kind jonger dan 4 mee.

Neem de trein naar Londen

Met de trein ben je in no-time in Londen, of je reis nu begint in Brussel, Brugge, Antwerpen of Gent. 

De oversteek is zo gemaakt: na een vlotte check-in in Brussel-Zuid (tot 30 min. voor het vertrek) zoef je in amper twee uur tijd naar hartje Londen.

Flink wat beenruimte en comfortabele zitplaatsen zorgen voor een ontspannen reis. Twee koffers en een handbagage kunnen mee en we kijken echt niet op een paar kilo.

In de trein

Eenmaal in de trein leun je achterover en geniet je van het landschap dat aan je voorbij trekt. Gebruik de gratis Wi-Fi om snel wat e-mails te beantwoorden of kijk een film of TV-programma met onze entertainment app. Heb je trek gekregen? Loop op je gemak naar ons barrijtuig Café Métropole, waar je koffie, drankjes, snacks en maaltijden kunt halen.

We hebben een reisklasse voor elke stijl en elk budget. Wil je iets vieren, met het gezin op pad, of ongestoord doorwerken op je laptop? Alles kan.

Aankomst in London St Pancras International

De Eurostar komt aan in het centrum van Londen, in het prachtige station van St Pancras International. Je vindt er winkels en restaurants, en natuurlijk de Underground en bussen die je in een flits naar de musea en andere bezienswaardigheden brengen.

Als je reis verder gaat dan de hoofdstad, spring dan in een van de treinen die vertrekken vanaf King's Cross of Euston. Je bent in ruim 2 uur in Manchester of Liverpool, en naar Brighton is het bijvoorbeeld maar 45 minuten. 

 

Met de trein naar Londen

Van Antwerpen naar Londen vanaf € 45* enkele reis

Kunst en cultuur, theater en shopping ... ontdek Londen met Eurostar. Vanuit Antwerpen ben je er zo.
Trein Antwerpen - Londen

Van Brugge naar Londen vanaf € 45* enkele reis

Zin in een English breakfast? Vanuit Brugge reis je snel en eenvoudig met de trein naar Londen.
Trein Brugge - Londen

Wat is er te doen?

Shop till you drop

Trendy streetfood, mode en brocanterie vind je in Borough Market, Camden en Portobello Road. Grote merken pakken uit bij Selfridges, Harrods en Harvey Nichols.

De bekendste musea ter wereld

Londen heeft topmusea en de meeste bieden gratis toegang. Mummies iemand? Of liever dinosauriërs? Art nouveau? Mode? Portretten? Wetenschap? Keuze te over.

Gezonde buitenlucht

De parken in Londen zijn heerlijk veelzijdig: picknicken, tennissen, minigolfen, zwemmen, paardrijden, roeien of gewoon ontspannen wandelen in het groen.