Naar de inhoud
Eurostar
Help
Inloggen / registreren
Boek

Frequent of Premium Pass

Log in om je abonnementspas te gebruiken.

RegistrerenWachtwoord vergeten?

Bijna klaar. Rond nu je inschrijving af.

We stuurden een beveiligingscode van 6 cijfers naar , voer ze hieronder in zodat we weten dat jij het bent.

Geen code ontvangen?

Check je spamfolder / ongewenste e-mail

Rechtstreeks van Brussel naar de Provence

Volg de zon naar het zuiden van Frankrijk met Eurostar

Tickets vanaf € 40

Zonder overstappen zorgeloos naar je bestemming

Leun achterover op je comfortabele zitplaats en geniet van het uitzicht

Met de trein naar het zuiden van Frankrijk

De zomer komt eraan… dringend tijd dus, om eindelijk eens werk te maken van die droomvakantie in het zonovergoten zuiden van Frankrijk.

Vertrek met Eurostar Zon naar de Provence en bespaar tijd én geld. Vanuit Brussel of Antwerpen reis je rechtstreeks naar Valence, Avignon, Aix-en-Provence en Marseille.

Tickets zijn beschikbaar vanaf € 40 in Standard, € 95 in Comfort en € 114 in Premium.

Thalys Zon - nu Eurostar - brengt je zorgeloos en in stijl naar het zuiden van Frankrijk. Vergeet die files - aan boord hoef je alleen nog te relaxen en plannen te maken voor als je op bestemming bent, of te genieten van pure quality time met vrienden en familie terwijl je van een drankje nipt en van de Franse landschappen geniet die langszoeven.

Waarom kiezen voor Eurostar Zon?

Supersnel

Met de auto naar de Provence rijden betekent vaak maar één ding: stress. De brandstofprijzen gaan door het dak… en dan hebben we het nog niet eens over de files gehad. Vanuit Brussel is het met de auto bovendien minstens tien uur rijden naar Marseille: niet bepaald de leukste manier om je zomervakantie te beginnen.

Met Eurostar Zon leg je hetzelfde traject af in minder dan vijf uur. Behoorlijk verschil, toch? Terwijl zij in de file staan te puffen, geniet jij op je comfortabele zitplaats helemaal ontspannen van een drankje. Nog een pastis, iemand?

Ideaal om met het gezin te reizen

Toegegeven, er zijn leukere dingen dan eindeloze autoritten met jengelende kinderen op de achterbank… Een zomervakantie met Eurostar, dat staat voor comfortabele zitplaatsen, véél beenruimte, toiletten op wandelafstand, gratis wifi en verschillende snacks en drankjes in het Eurostar Café. De speciale tarieven maken treinreizen met de kids nog interessanter.

Bagage is geen probleem

Badpakken nemen dan wel niet veel plaats in, die zwemvliezen en snorkels daarentegen… Wie vakantie zegt, zegt bagage. Maar daar zijn we op voorbereid:

  • Breng gerust een extra koffer mee, het gewicht doet er eigenlijk niet toe. Voor grotere items zijn er wel een paar beperkingen, meer informatie daarover vind je hier.
  • Daarnaast is er naast de gewoonlijke bagagerekken (boven de zitplaatsen en bij de ingang van elk rijtuig) extra plaats voorzien voor bagage in de rijtuigen 16 en 18. Reizigers die vertrekken uit Brussel en met bestemming Marseille kunnen hun bagage kwijt in een beveiligde bagageruimte vooraan in de trein (deze ruimte is tijdens de reis niet toegankelijk).

Drie verschillende reisklassen

Standard

Maak het gezellig op je comfortabele zitplaats en check je favoriete websites - er is gratis wifi aan boord. Dankzij het stopcontact aan je zitplaats ben je altijd verzekerd van een opgeladen batterij en in het Eurostar Café kun je terecht voor de lekkerste drankjes en snacks.

Lees meer - Standard
Family travel - mother and son - on board

Comfort

Een ruime, comfortabele zitplaats én extra beenruimte? Check! En met de snellere wifi en extra data om te surfen is bingewatchen geen probleem.

Lees meer - Comfort
Delta - Thalys library - passengers on board - food

Premium

Met Premium reis je in stijl naar je bestemming. In de ruime rijtuigen met comfortabele zitplaatsen kom je helemaal tot rust. Trek gekregen? Onze lekkere maaltijden serveren we rechtstreeks aan je zitplaats en dankzij onze gratis digitale magazines en kranten ben je zo weer helemaal mee. Voordat je aan boord gaat, heb je bovendien toegang tot onze Eurostar-lounges voor een Premium-ervaring op ieder moment.

Lees meer - Premium