Inloggen / registreren

Profiteer van
onze september-actie

Boek een Trein + Hotelpakket tussen 1 oktober 2019 en 17 januari 2020 en profiteer van extra treintickets voor een lagere prijs. T/m 23 september.

Luxehotels

Verwen jezelf met een luxueus verblijf in een 5-sterrenhotel.

Kindvriendelijke hotels

Maak het jezelf gemakkelijk met een hotel voor het hele gezin.

Romantisch overnachten

Iets te vieren of wil je gewoon wat quality time met z'n tweetjes? Hier vind je inspiratie.

 

Algemene voorwaarden Trein + Hotel

Voor alle boekingen gelden de desbetreffende voorwaarden. Bij het boeken wordt meegedeeld welke voorwaarden van toepassing zijn. Je vindt hier de meest recente voorwaarden voor respectievelijk hotels en pakketreizen met trein + hotel. Mocht je verder nog vragen hebben, ga dan naar onze hulppagina’s.

Wij zijn aangesloten bij de Britse organisatie van reisbureaus, de ABTA, zodat je recht hebt op ondersteuning door de ABTA. Ook is de gedragscode van de ABTA van toepassing. Voor alle losse hotelreserveringen en pakketreizen met trein- en hotelboekingen geldt een garantieregeling voor het geval dat de uitvoerder in gebreke blijft. Niet alle andere diensten vallen onder deze regeling. Informeer bij ons welke dekking van toepassing is.

Belangrijke reisinformatie: Voor reisadvies en algemene gezondheidsadviezen voor op reis ga je naar respectievelijk diplomatie.belgium.be en www.itg.be/N/reisgeneeskunde.

Eurostar Holidays Limited is in Engeland en Wales in het handelsregister ingeschreven onder nummer 11005481. BTW-nummer 286 2413 93. Vestigingsadres: Times House, Bravingtons Walk, London N1 9AW. Eurostar Holidays Limited is een volledige dochteronderneming van Eurostar International Limited.

Foto's: © Eurostar creative; © Eurostar; © Eurostar