Naar hoofdinhoud
Eurostar
Help
Boek

Boek trein + hotel in één pakket

Alles in één keer geregeld

Boek je ideale citytrip in één handig pakket bij Eurostar

Op zoek naar de ultieme stadservaring? Met onze trein + hotel pakketten kun je nu moeiteloos je droomtrip naar Parijs, Londen, Amsterdam of Rotterdam samenstellen. Boek je treinreis en hotel in één keer, bespaar tijd en maak je klaar voor een onvergetelijke belevenis in deze fantastische Europese steden.

Romantisch overnachten in Parijs

Iets te vieren of wil je gewoon wat quality time met z'n tweetjes? Hier vind je inspiratie.

Luxehotels in Londen

Verwen jezelf met een verblijf in een tophotel in Londen.

Trein + Hotelpakketten in Amsterdam

Maak het jezelf gemakkelijk met een hotel in het bruisende centrum van Amsterdam.

Ook interessant

A couple holding hands on the street

Kies het perfecte hotel

De ideale kamer voor een ideale citytrip

Lees meer - Kies het perfecte hotel
Family - Paris

Speciale aanbiedingen

Onze beste aanbiedingen en die van onze partners op een rij.

Meer weten - Speciale aanbiedingen
Man walking around Bruges

Ontdek onze bestemmingen

Ontdek alle bestemmingen van Eurostar en plan alvast je treinreis.

Lees meer - Ontdek onze bestemmingen

*Trein + hotel

Op alle boekingen zijn de relevante voorwaarden van toepassing die beschikbaar zijn op het moment van de boeking. Je vindt hier de meest recente voorwaarden voor respectievelijk hotels en pakketreizen met trein + hotel. Mocht je verder nog vragen hebben, ga dan naar onze hulppagina’s.

Voor boekingen in het Verenigd Koninkrijk zijn we lid van ABTA. Je kan dus genieten van de ABTA-assistentie en -gedragscode. Alle hotelboekingen en Trein + Hotel pakketten die we verkopen zijn gedekt door een verzekering die je geld beschermt als de leverancier failliet gaat. Andere diensten zijn mogelijk niet beschermd. Neem contact met ons op voor meer informatie over de beschikbare bescherming.

Voor boekingen gemaakt in de EU zijn alle hotelboekingen die deel uitmaken van een gekoppelde reis en de Trein + Hotel pakketten die we verkopen, gedekt door een verzekering die je geld beschermt in het onwaarschijnlijke geval dat we financieel insolvabel worden (andere diensten zijn mogelijk niet beschermd en je kan bij ons terecht voor informatie over welke bescherming beschikbaar is). Deze verzekering is afgesloten door International Passenger Protection Limited en onderschreven door Liberty Mutual Insurance Europe SE. Ga voor meer informatie naar https://www.ipplondon.co.uk/

Eurostar International Limited is een Aangesteld Vertegenwoordiger van AWP Assistance UK Limited (handelend onder de naam Allianz Global Assistance) die geautoriseerd en gereguleerd is door de Financial Conduct Authority (FCA). Het FAC-registratienummer van AWP Assistance UK Limited is 311909. De FCA-autorisatie kan worden gecontroleerd in het FCA-register op https://register.fca.org.uk/s/.

Essentiële reisinformatie: Controleer reisadvies, inclusief algemeen gezondheidsadvies op www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen en www.gezondopreis.nl

Wil je meer weten over de manier waarop Eurostar Holidays je persoonlijke gegevens gebruikt of wens je geen e-mails van ons meer te ontvangen, neem dan contact op met ons via data.protection@eurostar.com.

‡ Besparing gebaseerd op Trein + Hotel pakket op Eurostar.com, vergeleken op het moment van de boeking voor dezelfde trein en hetzelfde hotel apart geboekt op Eurostar.com.

Eurostar Holidays limited is een bedrijf geregistreerd in Engeland en Wales onder ondernemingsnummer 11005481. BTW-registratienummer 286 2413 93. Geregistreerd op Kings Place, 90 York Wy, Londen N1 9GE. Eurostar Holidays Limited is volledig in handen van Eurostar International Limited.

Vervoersvoorwaarden Cookiesbeleid Privacybeleid

© 2023 Eurostar International Ltd. Alle rechten voorbehouden

Klaar om te boeken?

Trein Aanbiedingen

  • Trein van Brussel naar Parijs
  • Trein van Brussel naar Londen
  • Trein van Brussel naar Amsterdam
  • Trein van Brussel naar Keulen
Eurostar nieuwsbrief

Download Onze App

Download in de App StoreOntdek het op Google Play

Feedback

  • Help ons onze website te verbeteren

Bekijk onze tarieven, toeslagen en voorwaarden.

Trein + Hotel

‡ Besparing gebaseerd op Trein + Hotel pakket op Eurostar.com, vergeleken op het moment van de boeking voor dezelfde trein en hetzelfde hotel apart geboekt op Eurostar.com.

© 2024 Eurostar International Ltd. Alle rechten voorbehouden.