Naar de inhoud
Eurostar
Help
Inloggen / registreren
Boek

Frequent of Premium Pass

Log in om je abonnementspas te gebruiken.

RegistrerenWachtwoord vergeten?

verifyTitle

codeVerificationMessage.DEFAULT
retryText1
retryText2

Boek trein + hotel in één pakket

Alles in één keer geregeld

Boek je ideale citytrip in één handig pakket bij Eurostar

Op zoek naar de ultieme stadservaring? Met onze trein + hotel pakketten kun je nu moeiteloos je droomtrip naar Parijs, Londen, Amsterdam of Rotterdam samenstellen. Boek je treinreis en hotel in één keer, bespaar tijd en maak je klaar voor een onvergetelijke belevenis in deze fantastische Europese steden.

Luxehotels in Londen

Verwen jezelf met een verblijf in een tophotel in Londen.

Ook interessant

A couple holding hands on the street

Kies het perfecte hotel

De ideale kamer voor een ideale citytrip

Lees meer - Kies het perfecte hotel
Family - Paris

Speciale aanbiedingen

Onze beste aanbiedingen en die van onze partners op een rij.

Meer weten - Speciale aanbiedingen
Man walking around Bruges

Ontdek onze bestemmingen

Ontdek alle bestemmingen van Eurostar en plan alvast je treinreis.

Lees meer - Ontdek onze bestemmingen
Algemene voorwaarden Trein + Hotel
Voor alle boekingen gelden de desbetreffende voorwaarden. Bij het boeken wordt meegedeeld welke voorwaarden van toepassing zijn. Je vindt hier de meest recente voorwaarden voor respectievelijk hotels en pakketreizen met trein + hotel. Mocht je verder nog vragen hebben, ga dan naar onze hulppagina’s.
Wij zijn aangesloten bij de Britse organisatie van reisbureaus, de ABTA, zodat je recht hebt op ondersteuning door de ABTA. Ook is de gedragscode van de ABTA van toepassing. Voor alle losse hotelreserveringen en pakketreizen met trein- en hotelboekingen geldt een garantieregeling voor het geval dat de uitvoerder in gebreke blijft. Niet alle andere diensten vallen onder deze regeling. Informeer bij ons welke dekking van toepassing is.
Belangrijke reisinformatie: Voor reisadvies en algemene gezondheidsadviezen voor op reis ga je naar respectievelijk www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen en www.gezondopreis.nl.
Eurostar Holidays Limited is in Engeland en Wales in het handelsregister ingeschreven onder nummer 11005481. BTW-nummer 286 2413 93. Vestigingsadres: Kings Place 90 York Way, London, N1 9AG. Eurostar Holidays Limited is een volledige dochteronderneming van Eurostar International Limited.