Inloggen / registreren


De bloemetjes buitenzetten
of lekker uitslapen …

Loop je graag musea plat, of ontdek je liever de nieuwe Engelse gastronomie, alles kan. Boek de perfecte trip met trein en hotel in één pakket.

Last minute citytrip naar Londen

Begin 2020 goed met een last minute tripje naar deze bruisende wereldstad.

Luxehotels

Verwen jezelf met een luxueus verblijf in een 5-sterrenhotel.

Kindvriendelijke hotels

Maak het jezelf gemakkelijk met een hotel voor het hele gezin.

Romantisch overnachten

Iets te vieren of wil je gewoon wat quality time met z'n tweetjes? Hier vind je inspiratie.

 

Algemene voorwaarden Trein + Hotel

Voor alle boekingen gelden de desbetreffende voorwaarden. Bij het boeken wordt meegedeeld welke voorwaarden van toepassing zijn. Je vindt hier de meest recente voorwaarden voor respectievelijk hotels en pakketreizen met trein + hotel. Mocht je verder nog vragen hebben, ga dan naar onze hulppagina’s.

Wij zijn aangesloten bij de Britse organisatie van reisbureaus, de ABTA, zodat je recht hebt op ondersteuning door de ABTA. Ook is de gedragscode van de ABTA van toepassing. Voor alle losse hotelreserveringen en pakketreizen met trein- en hotelboekingen geldt een garantieregeling voor het geval dat de uitvoerder in gebreke blijft. Niet alle andere diensten vallen onder deze regeling. Informeer bij ons welke dekking van toepassing is.

Belangrijke reisinformatie: Voor reisadvies en algemene gezondheidsadviezen voor op reis ga je naar respectievelijk diplomatie.belgium.be en www.itg.be/N/reisgeneeskunde.

Eurostar Holidays Limited is in Engeland en Wales in het handelsregister ingeschreven onder nummer 11005481. BTW-nummer 286 2413 93. Vestigingsadres: Times House, Bravingtons Walk, London N1 9AW. Eurostar Holidays Limited is een volledige dochteronderneming van Eurostar International Limited.

*Algemene voorwaarden

Maximaal kortingspercentage berekend op basis van het tarief, inclusief belastingen, beschikbaar op eurostar.com. Korting geldig onder voorbehoud van beschikbaarheid en mits er gelijktijdig retourtickets voor de trein worden aangekocht op eurostar.com, met bestemming Londen. Te koop van 21 januari tot en met 21 februari 2020. Aanbod geldig voor bepaalde hotels en reisdatums, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Een minimumaantal nachten kan vereist zijn, afhankelijk van het gekozen hotel. Kan niet worden ingewisseld en wordt ook niet terugbetaald. Niet combineerbaar met andere lopende promoties of kortingstarieven. Voor meer informatie over de voorwaarden, klik hier

Eurostar Holidays Limited is een maatschappij naar Brits recht, ingeschreven onder het nummer 11005481. Btw-nummer 286 2413 93. Gevestigd in Times House, Bravingtons Walk, Londen N1 9AW, Verenigd Koninkrijk. Eurostar Holidays Limited is een volledige dochteronderneming van Eurostar International Limited.

Foto's: © Eurostar creative; © Eurostar; © Eurostar; © Eurostar