Boek trein + hotel in één pakket

Boek zowel trein als hotel bij Eurostar

Van
Naar
tickCreated with Sketch.
Zorgvuldig geselecteerde hotels, door ons gecontroleerd
tickCreated with Sketch.
Prima locaties, vlak bij alle attracties
tickCreated with Sketch.
Boek trein + hotel en bespaar tijd

Bloemetjes buitenzetten
of zalig uitslapen …

Loop je graag musea plat, of ontdek je liever de nieuwe Engelse gastronomie, alles kan. Boek de perfecte trip met trein en hotel in één pakket.

  • Arbor City

   Dit moderne hotel opende zijn deuren in 2015 bij Brick Lane. Die trendy buurt is geliefd om zijn curryhuizen, vintage boetieks en geweldige bars. Het Arbor City Hotel ligt ideaal, of je nu in Londen bent voor werk, plezier of lekker eten.

   Boek nu

    

  • Doubletree Greenwich

   Dit mooie monumentale gebouw was in de jaren veertig het hoofdkwartier van de politie. Vandaag is het een rustig, elegant hotel met historische charme. Verken deze prachtige buurt van Londen. Het is maar even wandelen naar de Cutty Sark en het Koninklijk Observatorium. 

   Boek nu

    

  • Corinthia

   Victoriaanse grandeur ontmoet moderne luxe in het Corinthia. Denk aan indrukwekkende kroonluchters, luxueuze suites en een state-of-the-art-wellness. Ontdek er ook de twee schitterende restaurants, de glamoureuze lounge, het verwarmde terras en de bar mét vleugelpiano. 

   Boek nu

    

  • Nell Gwynn House

   Je voelt je meteen thuis in je eigen flat, omringd door alle comfort en stijl van een  eersteklashotel. Buckingham Palace, de Royal Albert Hall en Knightsbridge zijn gemakkelijk te bereiken. Ook vlakbij liggen de beroemde chique warenhuizen Harrods en Harvey Nichols, voor wie zijn creditcards bij de hand heeft.

   Boek nu

    

 

Algemene voorwaarden Trein + Hotel

Voor alle boekingen gelden de desbetreffende voorwaarden. Bij het boeken wordt meegedeeld welke voorwaarden van toepassing zijn. Je vindt hier de meest recente voorwaarden voor respectievelijk hotels en pakketreizen met trein + hotel. Mocht je verder nog vragen hebben, ga dan naar onze hulppagina’s.

Wij zijn aangesloten bij de Britse organisatie van reisbureaus, de ABTA, zodat je recht hebt op ondersteuning door de ABTA. Ook is de gedragscode van de ABTA van toepassing. Voor alle losse hotelreserveringen en pakketreizen met trein- en hotelboekingen geldt een garantieregeling voor het geval dat de uitvoerder in gebreke blijft. Niet alle andere diensten vallen onder deze regeling. Informeer bij ons welke dekking van toepassing is.

Belangrijke reisinformatie: Voor reisadvies en algemene gezondheidsadviezen voor op reis ga je naar respectievelijk www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen en www.gezondopreis.nl.

Eurostar Holidays Limited is in Engeland en Wales in het handelsregister ingeschreven onder nummer 11005481. BTW-nummer 286 2413 93. Vestigingsadres: Times House, Bravingtons Walk, London N1 9AW. Eurostar Holidays Limited is een volledige dochteronderneming van Eurostar International Limited.