Alle hotels zijn zorgvuldig door ons geselecteerd

Een romantisch weekendje? Gastronomische ontdekkingstocht of eropuit met de vrienden? Wij hebben alvast een passend hotel uitgezocht.

  • Hotel

   Hilton Kensington, Londen

   Vanuit dit hotel ben je in een wip overal in de stad, want het ligt vlak bij een tube-station. De kamers zijn licht en praktisch ingericht met bijzonder comfortabele bedden..

   Boek nu

    

  • Aanbieding van de week

   Novotel London West, Londen

   Het Novotel London West ligt op vijf minuten wandelen van de legendarische concerthal Hammersmith Apollo, perfect voor een concert. In Hammersmith zelf is genoeg te doen, maar van daaruit ga je ook in een wip naar overal in de stad.

   Boek nu

    

  • Thistle Barbican Shoreditch, Londen

   Het Thistle City Barbican ligt net buiten het drukke hart van de stad, maar toch op een korte afstand van heel wat trekpleisters. Als je de buurt hebt verkend, spring dan in de metro om de hoek voor nog meer ontdekkingen.

   Boek nu

    

  • Baglioni Hotel, Londen

   Geniet van wat Italiaanse glamour en een uitzicht over de perfect gesnoeide Kensington Gardens. Het prinselijke gezin van Williams en kate zijn je buren.

   Boek nu

    

 

* Boek van 15 t/m 24 mei 2018. Prijzen correct op datum van 15 mei 2018, wijziging mogelijk en op basis van 2 personen per kamer. Beperkt beschikbaar. Aanbieding geldig om te reizen van 5 juni t/m 5 september, uitgezonderd 6 t/m 9 juli, 19 t/m 23 juli, 28 en 29 juli, 23 t/m 28 augustus en 2 september 2018.

Voor alle boekingen gelden de desbetreffende voorwaarden. Bij het boeken wordt meegedeeld welke voorwaarden van toepassing zijn. Je vindt hier de meest recente voorwaarden voor respectievelijk hotels en pakketreizen met trein + hotel. Mocht je verder nog vragen hebben, ga dan naar onze hulppagina’s.

Wij zijn aangesloten bij de Britse organisatie van reisbureaus, de ABTA, zodat je recht hebt op ondersteuning door de ABTA. Ook is de gedragscode van de ABTA van toepassing. Voor alle losse hotelreserveringen en pakketreizen met trein- en hotelboekingen geldt een garantieregeling voor het geval dat de uitvoerder in gebreke blijft. Niet alle andere diensten vallen onder deze regeling. Informeer bij ons welke dekking van toepassing is.

Belangrijke reisinformatie: Voor reisadvies en algemene gezondheidsadviezen voor op reis ga je naar respectievelijk www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen en www.gezondopreis.nl.

Eurostar Holidays Limited is in Engeland en Wales in het handelsregister ingeschreven onder nummer 11005481. BTW-nummer 286 2413 93. Vestigingsadres: Times House, Bravingtons Walk, London N1 9AW. Eurostar Holidays Limited is een volledige dochteronderneming van Eurostar International Limited.