Naar de inhoud
Eurostar
Help
Inloggen / registreren
Boek

Kies het perfecte hotel

De ideale kamer voor een ideale citytrip

Alle hotels zijn zorgvuldig door ons geselecteerd

Een romantisch weekendje? Gastronomische ontdekkingstocht of eropuit met de vrienden? Wij hebben alvast een passend hotel uitgezocht.

Hotels in Londen

Hotels in Parijs

Ook interessant

Book your seat and your stay to save

Boek trein + hotel in één pakket

Alles in één keer geregeld

Lees meer - Boek trein + hotel in één pakket
Family - Paris

Speciale aanbiedingen

Onze beste aanbiedingen en die van onze partners op een rij.

Meer weten - Speciale aanbiedingen
Man walking around Bruges

Ontdek onze bestemmingen

Ontdek alle bestemmingen van Eurostar en plan alvast je treinreis.

Lees meer - Ontdek onze bestemmingen

Op alle boekingen zijn de relevante voorwaarden van toepassing die beschikbaar zijn op het moment van de boeking. Je vindt hier de meest recente voorwaarden voor respectievelijk hotels en pakketreizen met trein + hotel. Mocht je verder nog vragen hebben, ga dan naar onze hulppagina’s.

Voor boekingen in het Verenigd Koninkrijk zijn we lid van ABTA. Je kan dus genieten van de ABTA-assistentie en -gedragscode. Alle hotelboekingen en Trein + Hotel pakketten die we verkopen zijn gedekt door een verzekering die je geld beschermt als de leverancier failliet gaat. Andere diensten zijn mogelijk niet beschermd. Neem contact met ons op voor meer informatie over de beschikbare bescherming.

Voor boekingen gemaakt in de EU zijn alle hotelboekingen die deel uitmaken van een gekoppelde reis en de Trein + Hotel pakketten die we verkopen, gedekt door een verzekering die je geld beschermt in het onwaarschijnlijke geval dat we financieel insolvabel worden (andere diensten zijn mogelijk niet beschermd en je kan bij ons terecht voor informatie over welke bescherming beschikbaar is). Deze verzekering is afgesloten door International Passenger Protection Limited en onderschreven door Liberty Mutual Insurance Europe SE. Ga voor meer informatie naar https://www.ipplondon.co.uk/

Essentiële reisinformatie: Controleer reisadvies, inclusief algemeen gezondheidsadvies op www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen en www.gezondopreis.nl

Wil je meer weten over de manier waarop Eurostar Holidays je persoonlijke gegevens gebruikt of wens je geen e-mails van ons meer te ontvangen, neem dan contact op met ons via data.protection@eurostar.com.

Eurostar Holidays limited is een bedrijf geregistreerd in Engeland en Wales onder ondernemingsnummer 11005481. BTW-registratienummer 286 2413 93. Geregistreerd op Kings Place, 90 York Wy, Londen N1 9GE. Eurostar Holidays Limited is volledig in handen van Eurostar International Limited.

Vervoersvoorwaarden Cookiesbeleid Privacybeleid

© 2023 Eurostar International Ltd. Alle rechten voorbehouden