Kies het perfecte hotel

De ideale kamer voor een ideale citytrip

Naar

Alle hotels zijn zorgvuldig door ons geselecteerd

Een romantisch weekendje? Gastronomische ontdekkingstocht of eropuit met de vrienden? Wij hebben alvast een passend hotel uitgezocht.

  • Hotel

   St Giles Hotel Londen

   Het St Giles London is een droom voor toeristen, want beter kan een Londens hotel niet liggen: pal in het hart van alle actie. Als de locatie je niet kan overtuigen, dan zal het hotel zelf dat wel doen. Geen kans op verveling.

   Boek nu

  • Aanbieding van de week

   Thistle City Barbican Londen

   Het Thistle City Barbican ligt net buiten het drukke hart van de stad, maar toch op een korte afstand van heel wat toeristische trekpleisters. Als je de buurt hebt verkend, spring dan in de metro om de hoek voor nog meer culinaire sensaties, exclusieve ervaringen en grootse shoppingontdekkingen.

   Boek nu

  • Arbor City Hotel Londenn

   Het Arbor City Hotel ligt in de buurt van de Whitechapel Art Gallery, van Brick Lane en het financiële district van Londen. Het is dan ook een ideale stek voor wie wil werken, plezier maken of culinair genieten.

   Boek nu

  • Nell Gwynn House Londen

   Welkom thuis in Chelsea, een van de meest exclusieve districten van Londen. De charmevolle appartementen danken hun naam aan Nell Gwynn, de beroemde minnares van koning Charles II. En ze zijn even charmant.

   Boek nu

 

*Prijzen correct op datum van 6 juli 2018, wijzigingen mogelijk. Op basis van 2 personen per kamer. Onderworpen aan voorwaarden. Volgens beschikbaarheid.    

Voor alle boekingen gelden de desbetreffende voorwaarden. Bij het boeken wordt meegedeeld welke voorwaarden van toepassing zijn. Je vindt hier de meest recente voorwaarden voor respectievelijk hotels en pakketreizen met trein + hotel. Mocht je verder nog vragen hebben, ga dan naar onze hulppagina’s.

Wij zijn aangesloten bij de Britse organisatie van reisbureaus, de ABTA, zodat je recht hebt op ondersteuning door de ABTA. Ook is de gedragscode van de ABTA van toepassing. Voor alle losse hotelreserveringen en pakketreizen met trein- en hotelboekingen geldt een garantieregeling voor het geval dat de uitvoerder in gebreke blijft. Niet alle andere diensten vallen onder deze regeling. Informeer bij ons welke dekking van toepassing is.

Belangrijke reisinformatie: Voor reisadvies en algemene gezondheidsadviezen voor op reis ga je naar respectievelijk www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen en www.gezondopreis.nl.

Eurostar Holidays Limited is in Engeland en Wales in het handelsregister ingeschreven onder nummer 11005481. BTW-nummer 286 2413 93. Vestigingsadres: Times House, Bravingtons Walk, London N1 9AW. Eurostar Holidays Limited is een volledige dochteronderneming van Eurostar International Limited.