London - Sunset Tower bridge

Bestemmingen

Ontdek alle Eurostar-routes tussen het Europese vasteland en Londen. Onze treinen rijden rechtstreeks van Brussel en Rijsel naar Londen.

Waar rijdt de Eurostar naartoe?

Trein naar Londen

In alle comfort en in recordtijd met de trein naar Londen. Vertrek uit Brussel of andere stations in België.

Ontdek alle Eurostar-routes
Stedentrip Londen

Ontdek al onze tips voor een geslaagde citytrip naar de Britse hoofdstad.

Stedentrip Londen

Vakantie in Engeland

Een vakantie in het Verenigd Koninkrijk is altijd verrassend en stelt nooit teleur. Van de bezienswaardigheden van Londen tot de bergen van Wales, de historische kastelen in Schotland en het overdonderend mooie landschap van het Lake District, er is voor ieder wat wils.

Behalve musea, galeries en trendy winkels heeft Londen vele toprestaurants en theaters. En het is natuurlijk ook dé plek om een swingende musical mee te pikken.

Voor een koninklijk bezoek is Windsor Castle niet ver weg, terwijl met een bootje varen in Cambridge wel ongeveer het meest romantische is wat er bestaat. Muziekliefhebbers kunnen op pelgrimstocht naar Birmingham, de thuisstad van Black Sabbath en Judas Priest, of naar Liverpool om in de voetsporen van The Beatles te stappen.

Liefhebbers van standup kunnen niet om het Edinburgh Fringe Festival heen, ‘s werelds grootste evenement in zijn soort. En daarna wat historische sfeer opsnuiven in het prachtige kasteel.

Voor sportievelingen is het veroveren van de Snowdon in Wales een must, of een wandeltocht in het Lake District om te genieten van het ruige landschap dat de poëzie van Wordsworth inspireerde.

Een reis met de trein naar Londen gaat sneller dan je denkt, dus korte vakanties en weekendtrips in Engeland en de rest van het VK waren nog nooit zo eenvoudig.

Bekijk ook

Bezienswaardigheden in Londen

Welke bezienswaardigheden moet je gezien hebben? Ontdek de meest iconische attracties van Londen.

Bezienswaardigheden in Londen
Shoppen in Londen

Onze tips voor een geslaagde shoppingspree.

Shoppen in Londen
Lekker eten in Londen

Geen idee waar je in Londen lekker en betaalbaar kunt eten? Ga met ons mee op culinair avontuur.

Eten en drinken in Londen