London - Sunset Tower bridge

Tarieven Eurostar

STANDARDSTANDARD PREMIERBUSINESS PREMIER
Van Brussel naar Londen

€ 88 - € 438

€ 160 - € 538

€ 598

Beschikbaarheid van tickets

Tickets zijn te koop vanaf 330 dagen voor de vertrekdatum. De ticketprijs wordt bepaald door vraag en aanbod. De goedkoopste tickets verkopen vaak snel uit.

Administratiekosten

Voor tickets in Standard of Standard Premier die telefonisch worden geboekt of in het station, gelden administratiekosten van € 14 per transactie. Boek via eurostar.com of via de Eurostar app en beheer daar je boeking om administratiekosten te vermijden.

Voor tickets in Business Premier of voor wie een Eurostar Carte Blanche heeft, zijn de administratiekosten inbegrepen.

Flexibele tickets

Klanten kunnen tickets voor Standard en Standard Premier omboeken zo vaak als ze willen zonder omboekingskosten, op voorwaarde dat dit gebeurt minstens 7 dagen voor de vertrektijd van de heenreis.

Tickets omgeboekt binnen 7 dagen van de reis:

• volwassene: omboekingskosten per persoon en per traject in Standard (€ 40) en in Standard Premier (€ 50).
• kinderticket: geen omboekingskosten.

Als je herboekte trein wordt geannuleerd, kunnen we alleen de prijs van je ticket terugbetalen, niet eventuele omboekings- of boekingskosten die je eerder hebt betaald.

Ticketpoortjes en controles - sluitingen en toeslagen

Kom je later dan de uiterste inchecktijd bij de ticketcontrole of ticketpoortjes, dan behouden wij ons het recht voor om je niet in de trein te laten stappen. Kom je aan voor de trein daadwerkelijk is vertrokken, dan kun je aan de ticketbalie een zitplaats vragen in de eerstvolgende trein. Is daar plaats, dan kunnen we je ticket omboeken tegen een toeslag van € 50 (£ 44).

Lees meer over wanneer de ticketcontrole sluit.

Minderjarigen

De prijzen hierboven zijn gebaseerd op het tarief voor volwassenen. Onze tarieven voor minderjarigen in Standard en Standard Premier zijn over het algemeen 30% goedkoper.

De hierboven genoemde prijzen zijn voor rechtstreekse treinen.

De tarieven voor tickets voor Elk Belgisch Station naar Londen via Brussel-Zuid zijn te vinden door een zoekopdracht in de voeren in de boekingstool op eurostar.com.