Groepsreizen

Ga je met een groep van tien of meer mensen op stap, contacteer ons en wij maken een speciale offerte.

Hulp met uw bagage

Hulp nodig met je bagage?

Geen probleem, relax en geniet van de reis terwijl wij ons bekommeren om de bagage. Check goed op tijd in en wij zorgen ervoor dat je bagage veilig en wel in de trein is en wordt uitgeladen bij aankomst op je bestemming.

Eurostar biedt een snelle en efficiënte check-in van je bagage in onze drie internationale hoofdstations (Londen, Brussel, Parijs). We hebben ook specifieke bagageruimtes in de trein voor extra veiligheid zodat je in alle rust kunt reizen.

Bel naar +32 (0)2 224 87 02 of e-mail naar group.baggage@eurostar.com voor meer informatie, voor een offerte, of om te boeken. 

Groepsmaaltijd in de trein

Bestel je groepsmaaltijd vooraf en wij serveren een hoofdgerecht, kaas, dessert en een flesje water of fruitsap. Je kunt daar opties aan toevoegen, zoals een warme drank, andere frisdranken, wijn of champagne.

Vraag een catalogus aan of bestel je keuze met een e-mail naar catering@eurostar.com.

Schoolgroepen

Je kunt al met een klas van Brussel naar Londen voor slechts € 76 heen en terug per leerling.Dit geldt voor minimaal tien personen. Contacteer ons voor een offerte.

Een exclusieve reis

Je kunt een Eurostar-rijtuig reserveren helemaal alleen voor jou.

Een eigen rijtuig in de Eurostar is echt wel heel speciaal. Dat kan in Group Standard, daar hebben we 48 of 56 zitplaatsen. Het kan ook in Group Select, daar hebben we 39 of 24 zitplaatsen per rijtuig.

Gepersonaliseerde service

Reis je in Group Select, dan bieden we een volledige catering aan, drank inbegrepen. Zit je liever in Group Standard, dan bieden onze twee barrijtuigen heerlijke en gezonde fairtradesnacks en -maaltijden, en natuurlijk ook chips en snoepjes.

Branding

Als je eraan denkt om een volledig rijtuig af te huren, dan zijn er interessante extra mogelijkheden.

Zo kunnen we je helpen om je logo een prominente plek te geven:

  • hoofdsteunbeschermers bedrukt naar wens, in zwart-wit of kleur, van papier of linnen
  • gepersonaliseerde welkomstbalie in het station

Maar er kan nog veel meer. We willen je daar graag bij helpen.