Help
Inloggen / registreren

Special deals van Eurostar

Een korte citytrip of een langere vakantie in Londen op het oog? Hier vind je onze beste aanbiedingen en die van onze partners op een rijtje: van de voordeligste Eurostar-tarieven tot fikse hotelkortingen en halveprijstickets voor de grootste musea van Londen.


Reisextra’s*

Met Tootbus door Londen

Ontdek de mooiste plekjes van Londen met een hop-on-hop-offbus van Tootbus. Eurostar-klanten krijgen 20% korting.

Boek nu

Wachten hoeft niet! Sla de rij over en bespaar tijd.

Haal meer uit je vakantie en vermijd de lange wachtrijen door ‘skip-the-line’-tickets te boeken via onze partner, Musement.

 

Bekijk het aanbod

Toegang voor meer dan 80 attracties en tours in Londen.

De London Pass is een all-inclusive sightseeing pakket. Daarmee bespaar je geld en hoef je ook niet in een lange wachtrij voor de populairste attracties. Koop hem nu voor de prijzen in maart omhoog gaan.

Lees meer

Boek trein + hotel in één pakket

Loop je graag musea plat, of ontdek je liever de nieuwe Engelse gastronomie, alles kan. Boek de perfecte trip met trein en hotel in één pakket.

Boek nu

Een cadeau om mee weg te dromen

Een Eurostar-voucher is het perfecte cadeau om iemand op een originele manier te verrassen. Je kunt ‘m gebruiken voor een treinticket, of een hotelverblijf of voor onze Trein + Hotel-pakketten.

Voucher aanmaken

Boek nu en bespaar 10% met Hertz

Start de volgende etappe van je Eurostar-reis met Hertz en geniet van een korting van 10% voor de autoverhuur. En verzamel punten telkens als je een auto huurt.

Boek nu

Openbaar vervoer in Londen

Regel een Visitor Oyster card of een London Travelcard voor je vertrekt, om Londen met bus of metro te ontdekken.

Lees meer

Boek met je Interrail pass voor de Eurostar

Wat denk je van een authentieke English breakfast in Londen zelf? Of een cruise op de Theems? Je kunt een rail pass immers ook gebruiken voor de Eurostar.
Lees meer

Gerust op reis

Wil je helemaal gerust op reis gaan, denk dan aan een reisverzekering bij Allianz. Pak je koffers en vertrek zonder zorgen.

Offerte aanvragen

*Indien u, na één reisdienst te hebben gekozen en betaald, aanvullende reisdiensten voor uw reis of vakantie boekt via Eurostar International Limited (‘EIL’), kunt u GEEN aanspraak maken op de rechten die gelden voor pakketreizen uit hoofde van Richtlijn (EU) 2015/2302.
EIL is derhalve niet verantwoordelijk voor de goede uitvoering van die aanvullende reisdiensten. In geval van problemen kunt u contact opnemen met de betrokken dienstverlener.
Indien u evenwel tijdens hetzelfde bezoek aan de boekingswebsite van EIL aanvullende reisdiensten boekt, worden deze reisdiensten deel van een gekoppeld reisarrangement. In dat geval beschikt EIL over de volgens het EU-recht verplichte bescherming om de door u aan EIL betaalde bedragen voor diensten die als gevolg van de insolventie van EIL niet zijn verleend, terug te storten en, indien nodig en op voorwaarde dat u in het bezit bent van een retourticket, u te repatriëren. Gelieve er nota van te nemen dat niet in terugbetaling wordt voorzien in geval van insolventie van de betrokken dienstverlener.
Meer informatie over bescherming bij insolventie vindt u hier.
----------------------------------------------------------------------------------
Eurostar International Limited (‘EIL’) heeft zich van bescherming bij insolventie voorzien bij Zurich.
Wanneer reisdiensten door de insolventie van EIL niet worden verleend, kunnen reizigers met deze entiteit contact opnemen.
Let op : Deze bescherming bij insolventie geldt niet voor overeenkomsten met andere partijen dan EIL, die ondanks de insolventie van EIL kunnen worden uitgevoerd.

Foto's: © Shutterstock; © London Pass; © Eurostar; © Eurostar; © TFL; © Shutterstock