Naar hoofdinhoud
Eurostar
Help
Boek

Frequent of Premium Pass

Log in om je abonnementspas te gebruiken.

RegistrerenWachtwoord vergeten?

Bijna klaar. Rond nu je inschrijving af.

We stuurden een beveiligingscode van 6 cijfers naar , voer ze hieronder in zodat we weten dat jij het bent.

Geen code ontvangen?

Check je spamfolder / ongewenste e-mail

Billet AirRail Aéroport Amsterdam Schiphol

Bespaar tijd en geld met onze combitickets trein + vliegtuig

Niet iedere reis maak je enkel met een supersnelle trein, soms heb je ook vleugels nodig om op je bestemming te raken… dat begrijpen we maar al te goed! Als je vanuit België naar Amsterdam Schiphol reist om van daaruit het vliegtuig te nemen, brengt Eurostar je er graag in stijl naar toe. Met een AirRail-ticket ben je vanaf Brussel-Zuid of Antwerpen Centraal zo in de luchthaven. Dankzij AirRail combineer je makkelijk je Eurostar-ticket met je vliegticket vanaf en naar Amsterdam Schiphol.

AirRail-combitickets gelden zowel van België naar Schiphol als in de omgekeerde richting.

Hoe boek ik een AirRail-ticket?

Ticket boeken

  • Reis je met een luchtvaartmaatschappij die AirRail-tickets aanbiedt, dan boek je je ticket rechtstreeks:

Aero Mexico, Aeroflot, Air Algerie, Air Astana, Air France, Air Serbia, Cathay Pacific, Delta Air Lines, Dragonair, Ethiopian, Etihad, Garuda Indonesia, KLM Royal Dutch Airlines, Malaysia Airlines, Qatar Airways, Royal Jordanian, Rwandair, Singapore Airlines, Brussels Airlines, South African Airlines, Turkish Airlines, United Airlines.

  • Je kunt je AirRail-ticket ook bij een reisagentschap boeken

  • Of via een reiswebsite die AirRail-verbindingen aanbiedt

Hoe ontvang ik mijn treintickets?

Dat hangt af van je luchtvaartmaatschappij:

1. Je vliegt met KLM Royal Dutch Airlines:

Vanuit België: Haal je treinticket op aan de Air France KLM Air&Rail-terminal in het treinstation Brussel-Zuid of aan de NMBS-ticketbalie in het station Antwerpen Centraal. Je kunt je ticket ophalen tot vier uur voor het vertrek van de trein.

Vanuit Schiphol Airport: Haal je ticket op aan de ticketbalies van NS International in het treinstation van Schiphol Airport. Je kunt je ticket ophalen tot vier uur voor het vertrek van de trein.

Reis je met een van de onderstaande vluchten, dan krijg je je instapkaart wanneer je incheckt in je luchthaven van vertrek.

Overeenstemmende vlucht- en treinnummers
KLM vlucht No.Eurostar trein No.

KL 211

2H 9322

KL 213

2H 9328

KL 213

2H 9334

KL 215

2H 9340

KL 217

2H 9352

KL 221

2H 9364

KL 225

2H 9388

KL 223

2H 9376

KL 223

2H 9382

2. Je vliegt met een andere maatschappij:

Je kunt online inchecken om je tickets vanaf 72 uur voor het vertrek van de trein te ontvangen. Om in te checken, heb je de boekingscode of het nummer op je elektronisch vliegticket nodig.


Houd je treinticket bij de hand – je hebt het nodig om de poortjes te openen in het treinstation van Schiphol Airport.

Je AirRail-reis

Delta - Thalys library - on board - customers and staff

Boek je AirRail-ticket

Boek je combiticket rechtstreeks bij je luchtvaartmaatschappij, via je reisagent of via een reiswebsite die ook AirRail-tickets aanbiedt.

Haal je treintickets

Haal je treintickets tussen de vier uur en dertig minuten voor het vertrek van de trein. We zouden niet graag hebben dat je je trein mist, check dus zeker vooraf hoe en waar je je treintickets kunt ophalen.

Stap in en ontspan

Stap aan boord van de trein en geniet van een snelle en comfortabele rit vanaf of naar de luchthaven.

Delta - Thalys library - customers at the station - boarding

Boek je AirRail-ticket

Boek je combiticket rechtstreeks bij je luchtvaartmaatschappij, via je reisagent of via een reiswebsite die ook AirRail-tickets aanbiedt.

Haal je treintickets

Check 72 uur voor het vertrek van de trein online in om je e-tickets te ontvangen. Check in

Stap in en ontspan

Stap aan boord van de trein en geniet van een snelle en comfortabele rit vanaf of naar de luchthaven.

Waarom is een combiticket trein + vliegtuig de beste keuze?

Beheer je boeking

Plannen willen wel eens veranderen… en dat is helemaal ok. Als je vlucht wijzigt, passen we je reis met Eurostar meteen mee aan. Verandert je reisroute, dan ook je boeking bij Eurostar.

Reizen met hoge snelheid

Met onze hogesnelheidstreinen ben je meteen onderweg en dankzij de gratis wifi aan boord ben je in geen tijd weer helemaal mee.

Premium rijtuigen

Vlieg je in First of Business class, dan ben je meteen verzekerd van een zitje in onze Premium-rijtuigen. Hier krijg je een maaltijd aangeboden aan je zitplaats. Bovendien heb je gratis toegang tot de e-PRESS&MORE app (online magazines) en tot onze lounge in Brussel-Zuid.

Er mag veel bagage mee

Bij Eurostar mag je bovendien maar liefst drie koffers en een stuk handbagage meenemen aan boord van de trein (onze vrienden bij de luchtvaartmaatschappijen zijn helaas iets strikter, check dus zeker je vluchtdetails om teleurstellingen te vermijden).

Veelgestelde vragen over AirRail

Om je reis te wijzigen, neem je het makkelijkst contact op met je luchtvaartmaatschappij of reisagent.

1. Op de dag van je reis

1.1 Naar de luchthaven

Niets is vervelender dan een aansluiting missen. Daarom is AirRail zo ontworpen dat je steeds voldoende tijd hebt tussen je vertrek uit het treinstation en het boarden op de luchthaven. Eventuele kleinere vertragingen van de trein (minder dan 40 minuten voor Europese vluchten en minder dan 90 minuten voor intercontinentale vluchten) zijn ingecalculeerd.

Als je geplande trein onverhoopt een ernstige vertraging zou hebben of geannuleerd is, haal je je ticket op en neem je de volgende beschikbare Eurostar naar Amsterdam Schiphol Airport. Als er geen alternatieve trein beschikbaar is, neem je contact op met je luchtvaartmaatschappij.

1.2 Vanaf de luchthaven

Van zodra je je ticket hebt afgehaald, kun je met Eurostar verder huiswaarts reizen. Als er op de dag van je reis geen Eurostar-treinen meer naar je bestemming rijden, neem dan contact op met onze klantendienst en we brengen je zo snel mogelijk weer veilig thuis.

2. Heb ik recht op een compensatie bij vertragingen?

2.1 Je reist naar de luchthaven

Als je trein later dan voorzien in de luchthaven arriveert maar je nog op tijd bent voor je vlucht, heb je geen recht op een compensatie voor de vertraging.

Als je je vlucht mist omdat je Eurostar-trein vertraging had, neem je contact op met de klantendienst van je luchtvaartmaatschappij om een compensatie te vragen voor de onderbreking van je reis.

2.2 Je reist vanaf de luchthaven

Overeenkomstig het reglement voor de rechten van vliegtuigpassagiers heb je recht op een compensatie wanneer je bij aankomst in Brussel-Zuid of Antwerpen Centraal een vertraging hebt van 60 minuten of meer.

De compensatie wordt berekend in functie van de duurtijd van de vertraging en bedraagt:

  • 25% van de waarde van je treinticket bij een vertraging van 60 minuten of meer,
  • 50% van de waarde van je treinticket bij een vertraging van 120 minuten of meer.

Neem zo snel mogelijk contact op met de klantendienst van je luchtvaartmaatschappij.

Als je aanvraag betrekking heeft op een traject vanaf het station van Brussel-Zuid of Antwerpen Centraal naar Amsterdam Schiphol Airport, neem dan contact op met de klantendienst van je luchtvaartmaatschappij.

Als je aanvraag betrekking heeft op een traject vanaf Amsterdam Schiphol Airport naar het station van Brussel-Zuid of Antwerpen Centraal, stuur je een aanvraag voor compensatie via ons online formulier of neem je contact op met onze Eurostar klantendienst.

Ja, het volstaat om een terugbetaling te vragen via het verkooppunt van je ticket (luchtvaartmaatschappij of reisagent).

Bagagebeperkingen zijn vervelend, daar zijn we het helemaal mee eens. Daarom mag je met je AirRail-ticket maar liefst drie koffers en een stuk handbagage meenemen aan boord van onze Eurostar-treinen. Aan boord van het vliegtuig kunnen er echter strengere beperkingen gelden - check dus zeker de voorwaarden op je vliegtuigticket voor je vertrekt.

Eurostar aanvaardt geen aansprakelijkheid in het geval van diefstal, verlies van of schade aan je bagage tijdens de treinreis en je bent ook zelf verantwoordelijk voor het transport van je bagage tussen het treinstation en de luchthaven.

Als je meer bagage mee hebt dan toegelaten bij AirRail, kan de treinverantwoordelijke je € 30 per extra stuk bagage aanrekenen of weigeren om de overtollige bagage mee aan boord van de trein te nemen.

Ook interessant

Stedentrip Amsterdam

Ontdek de oude meesters, historische hotspots en een bruisend nachtleven.

Lees meer - Stedentrip Amsterdam
Grote Markt in Brussels

Trein van Schiphol naar Brussel

Met de Eurostar van Schiphol Airport naar Brussel is snel, gemakkelijk en betaalbaar.

Lees meer - Trein van Schiphol naar Brussel
Paris im Winter: Ein Blick auf den Eiffelturm mit einem alten, erleuchteten Karussell davor.

Alle Europese citytrips

Bekijk onze tips voor de leukste citytrips in Europa en plan je reis met Eurostar.

Lees meer - Alle Europese citytrips