Interrail

Boek met je pass voor de Eurostar

Wat denk je van een authentieke English breakfast in Londen zelf? Of een cruise op de Theems? Je kunt een rail pass immers ook gebruiken voor de Eurostar. Pass-houders van Eurail en Interrail betalen alleen de reserveringskosten om met Eurostar tussen België of Nederland en het Verenigd Koninkrijk te reizen.

Reserveren
Om een pass te gebruiken voor Eurostar, moet je vooraf boeken en reserveringskosten betalen. Je reist in Standard of Standard Premier volgens de reisklasse op je rail pass.

Geldig tussen België/Nederland en het Verenigd Koninkrijk
✓ Alle Eurail Global Passes
✓ Interrail One Country Pass valid in Groot-Brittannië en/of BeneluxLondon, here we come

Londen is een heerlijke stad voor liefhebbers van geschiedenis, kunst, shopping en gastronomie. Waar wacht je nog op?


 

 

Op stap met Eurostar

Check-in
Zorg dat je minstens 45 minuten voor het vertrek in het station bent, zodat onze medewerkers je pass en reservering kunnen controleren. Daarna kun je in onze vertrekhal nog even rustig de benen strekken of een kleinigheid kopen.

In de trein
Geniet van de reis. Heerlijke maaltijden, drankjes en snacks zijn verkrijgbaar in Café Métropole, ons barrijtuig. In Standard Premier wordt een lichte maaltijd opgediend aan je zitplaats.

Onze nieuwe treinen bieden gratis wifi en een entertainmentkanaal zodat je onderweg rustig kunt bijbenen met vrienden, e-mails lezen of een film meepikken.

* Een pass van Eurail of Interrail is op naam, alleen die persoon kan de pass gebruiken om met Eurostar te reizen. Met een pass voor tweede klasse kun je reizen in Standard, met een pass voor eerste klasse in Standard Premier.