Trein van Antwerpen naar Londen

Stad of Station
Stad of Station

Van Antwerpen naar Londen met één treinticket

Met de trein van Antwerpen naar Londen reizen is heel eenvoudig met je Eurostar-ticket. In nog geen 4 uur sta je in het centrum van de Britse hoofdstad.

Boek een ticket voor Elk Belgisch Station naar Londen op eurostar.com. Spring in Antwerpen-Centraal in de trein naar Brussel-Zuid, en stap over op de Eurostar naar London St Pancras International. Let op: je Eurostar-ticket is geldig in de treinen van NMBS en NS, maar niet op Thalys of ICE.

Reisduur:

1. Van Antwerpen-Centraal naar Brussel-Zuid: ongeveer 45 minuten

2. Overstap in Brussel-Zuid: reken ongeveer 45-60 minuten. En zorg dat je tenminste 30 minuten voor vertrek bij de ticketpoortjes bent, want je moet nog even door de veiligheids- en identiteitscontrole.

3. Van Brussel-Zuid naar London St Pancras International: 2 uur en 5 minuten

In de trein

Leun achterover en geniet van het landschap dat met 300 km per uur aan je voorbijtrekt. Gebruik de gratis wifi om snel wat e-mails te beantwoorden of kijk een film of tv-programma met onze entertainment app. Zin in iets lekkers? In ons barrijtuig Café Métropole kun je drankjes, snacks en maaltijden halen. Ook kun je alvast een opgeladen Oyster card kopen voor het openbaar vervoer in Londen. 

Aankomst in London St Pancras International

De Eurostar komt aan in hartje Londen, in het prachtige station van St Pancras International. Je vindt er winkels en restaurants, en natuurlijk de Underground en bussen die je in een flits naar de musea en andere bezienswaardigheden van de hoofdstad brengen. Tip: met je Eurostar-ticket krijg je voor veel tentoonstellingen 2 toegangstickets voor de prijs van 1.

Ontdek Londen

Londen is de capital of cool, supertrendy, en zo veelzijdig dat iedereen er wel zijn draai vindt.

Shopping

Het is geen probleem om je geld uit te geven in Londen. Van het hippe Carnaby Street tot het artistieke Shoreditch, je hebt zo een nieuwe garderobe.

Lees meer

Nightlife

Je zou je bijna afvragen of de stad ooit slaapt. Het uitgaansleven is zo divers als de stad zelf is. Van het chique Mayfair tot het alternatieve Dalston; dit zijn de leukste clubs en bars.

Lees meer

Restaurants

Waar het druk is, is het goed, dat is de vuistregel in Londen. Wij zetten de leukste plekken voor je op een rij.

Lees meer