Met de trein van Brugge naar Londen

Stad of Station
Stad of Station

Van Brugge naar Londen met één treinticket

Met de trein van Brugge naar Londen reizen is heel gemakkelijk met je Eurostar-ticket. Binnen 4 uur ben je in hartje Londen, klaar voor het avontuur.

Boek een ticket van Elk Belgisch Station naar Londen op Eurostar.com. Dit ticket is geldig in de treinen van NMBS. In Brugge pak je de trein naar Brussel-Zuid, waar je overstapt op de Eurostar naar London St Pancras International. That's it.

Reisduur:

1. Van station Brugge naar Brussel-Zuid: 1 uur

2. Overstap in Brussel-Zuid: ongeveer 45 minuten. Je moet nog even door de veiligheids- en identiteitscontrole, dus zorg dat je 30 minuten voor vertrek bij de check-in bent.

3. Van Brussel-Zuid naar London St Pancras International: 2 uur en 5 minuten

In de trein

Leun achterover en geniet van het landschap dat met 300 km per uur aan je voorbijtrekt. Er is gratis wifi om snel wat e-mails te beantwoorden, of je kunt een film of tv-programma kijken met onze entertainment app. In ons barrijtuig Café Métropole haal je koffie en andere dranken, snacks en maaltijden. Ook handig: je kunt er alvast een opgeladen Oyster card kopen voor het openbaar vervoer in Londen.

Aankomst in London St Pancras International

De Eurostar komt aan in het centrum van de Britse hoofdstad, in het prachtige station van St Pancras International. Je vindt er winkels en restaurants, en natuurlijk de tube, die je in een mum van tijd naar de musea en andere attracties brengt. Wist je trouwens dat je met je Eurostar-ticket voor veel tentoonstellingen 2 toegangstickets voor de prijs van 1 krijgt?

Ontdek Londen

Londen is de capital of cool, supertrendy, en zo veelzijdig dat iedereen er wel zijn draai vindt.

Shopping

Het is geen probleem om je geld uit te geven in Londen. Van het hippe Carnaby Street tot het artistieke Shoreditch, je hebt zo een nieuwe garderobe.

Lees meer

Nightlife

Je zou je bijna afvragen of de stad ooit slaapt. Het uitgaansleven is zo divers als de stad zelf is. Van het chique Mayfair tot het alternatieve Dalston; dit zijn de leukste clubs en bars.

Lees meer

Restaurants

Waar het druk is, is het goed, dat is de vuistregel in Londen. Wij zetten de leukste plekken voor je op een rij.

Lees meer