Inloggen / registreren

Met de trein van Brugge naar Londen

Stad of Station
Stad of Station
Twee koffersZonder bijbetalen
Bespaar tijd en geld Geen luchthaventransfers
Uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding voor elk budget

Van Brugge naar Londen met één treinticket

Met de trein van Brugge naar Londen reizen is heel gemakkelijk met je Eurostar-ticket. Binnen 4 uur ben je in hartje Londen, klaar voor het avontuur.

Boek een ticket van Elk Belgisch Station naar Londen op Eurostar.com. Dit ticket is geldig in de treinen van NMBS. In Brugge pak je de trein naar Brussel-Zuid, waar je overstapt op de Eurostar naar London St Pancras International. That's it.

Reisduur:

1. Van station Brugge naar Brussel-Zuid: 1 uur

2. Overstap in Brussel-Zuid: ongeveer 45 minuten. Je moet nog even door de veiligheids- en identiteitscontrole, dus zorg dat je 30 minuten voor vertrek bij de check-in bent.

3. Van Brussel-Zuid naar London St Pancras International: 2 uur en 5 minuten

In de trein

Leun achterover en geniet van het landschap dat met 300 km per uur aan je voorbijtrekt. Er is gratis wifi om snel wat e-mails te beantwoorden, of je kunt een film of tv-programma kijken met onze entertainment app. In ons barrijtuig Café Métropole haal je koffie en andere dranken, snacks en maaltijden. Ook handig: je kunt er alvast een opgeladen Oyster card kopen voor het openbaar vervoer in Londen.

Aankomst in London St Pancras International

De Eurostar komt aan in het centrum van de Britse hoofdstad, in het prachtige station van St Pancras International. Je vindt er winkels en restaurants, en natuurlijk de tube, die je in een mum van tijd naar de musea en andere attracties brengt. Wist je trouwens dat je met je Eurostar-ticket voor veel tentoonstellingen 2 toegangstickets voor de prijs van 1 krijgt?

Ontdek Londen

Londen is de capital of cool, supertrendy, en zo veelzijdig dat iedereen zich er thuis voelt.

Trein van Londen naar Rotterdam

Met Eurostar ben je in 3 uur en 13 minuten van Londen in Rotterdam. En je reist in alle comfort in een van onze spiksplinternieuwe treinen.

Trein Londen - Rotterdam

Winkelen in Londen

Onze tips voor een geslaagde shoppingspree.

Lees meer

Uit eten in Londen

Geen idee waar je in Londen lekker en betaalbaar kunt eten? Ga met ons mee op culinair avontuur.

Lees meer

Foto's: © Shutterstock; © Getty; © Kerb