Naar hoofdinhoud
Eurostar
Help
Boek

Frequent of Premium Pass

Log in om je abonnementspas te gebruiken.

RegistrerenWachtwoord vergeten?

Bijna klaar. Rond nu je inschrijving af.

We stuurden een beveiligingscode van 6 cijfers naar , voer ze hieronder in zodat we weten dat jij het bent.

Geen code ontvangen?

Check je spamfolder / ongewenste e-mail

Trein van Brussel naar Disneyland® Paris

1 uur en 30 minuten

naar de poorten van Disneyland® Paris

Van stadscentrum

naar stadscentrum

Ruime zitplaatsen

voor een ontspannen reis

Neem de trein van Brussel naar Disneyland® Paris (Marne-la-Vallée Chessy)

Nu Thalys Eurostar is, is van Brussel naar Disneyland® Paris reizen nóg makkelijker geworden. Je reist rechtstreeks naar de poorten van Disneyland in slechts 1 uur en 30 minuten. En het avontuur begint al zodra je de trein instapt. Lees verder en ontdek waarom met de trein van Brussel naar Disneyland® Paris de beste manier is om te reizen.

Neem een hogesnelheidstrein van Brussel naar Disneyland® Paris**

Het station van Brussel-Zuid ligt op slechts 15 minuten lopen van het stadscentrum en biedt uitstekende aansluitingen met de bussen, trams en metro's van de stad Brussel. Daarnaast kan hest station makkelijk bereikt worden vanuit heel België en zijn er ook directe verbindingen met vele steden in Nederland, Duitsland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk. Het station is ook slechts een korte treinrit verwijderd van Brussels Airport.

In de stationshal vind je verschillende eetkraampjes en restaurants, winkels, krantenkiosken, een loket, bagageopslag en toiletten.

Zorg ervoor dat je ten minste 15 minuten voor de geplande vertrektijd van de trein op het station aankomt om onnodige reisstress te voorkomen.

In de trein van Brussel naar Disneyland® Paris

Of je nu kiest voor een reis in Standard, Comfort of Premium, je kunt steeds genieten van gratis wifi en een drankje of een snack kopen bij het Eurostar Café.

Maar wanneer je zin hebt in een rustige reis met meer ruimte en een comfortabelere zitplaats, dan is het Comfort-tarief precies wat je nodig hebt.

En als je jezelf eens écht wil verwennen en tijdens de reis van al onze diensten wil genieten, is er natuurlijk het Premium-tarief. Naast de voordelen van het Comfort-tarief geniet je van catering, die aan je zitplaats wordt aangeboden, een snellere wifi-verbinding met meer data, digitale toegang tot internationale kranten en tijdschriften én toegang tot onze Lounges in Parijs en Brussel. Geniet van een heus verwenmoment.

Aankomst in Marne-la-Vallée - Chessy (Disneyland® Paris)

De trein komt aan op het station van Marne-la-Vallée - Chessy, op twee minuten lopen van de poorten van Disneyland® Paris. Dus de magie van Disney begint zodra je uit de trein stapt.

Als je in een van de Disney Hotels en Partner Hotels verblijft en in aanmerking komt voor de Disney Express bagageservice, kun je zelfs je bagage bij het station achterlaten.

Check de vertrek- en aankomsttijden van alle Eurostar-treinen van Brussel naar Disneyland

Actuele reisinformatie

Ook interessant

Paris - family in the street - people - brand image - Delta

Trein van Brussel naar Parijs

Reis in slechts 1 uur en 22 minuten naar hartje Parijs.

Lees meer - Trein van Brussel naar Parijs
De Tower of London in de herfst

Alle Eurostar-treinen

Snel en milieuvriendelijk naar Parijs, Londen of Brussel? Ontdek waar Eurostar naartoe rijdt.

Lees meer - Alle Eurostar-treinen
Disneyland Paris - child and Mickey Mouse

Trein naar Disneyland® Paris

Met Eurostar tot aan de toegangspoort van Disneyland® Paris.

Lees meer - Trein naar Disneyland® Paris

Algemene voorwaarden

*Prijs voor tickets in Standard reisklasse voor een enkele reis met Eurostar van/naar Paris Gare du Nord, Marne-La-Vallée - Chessy, Aéroport Paris-Charles de Gaulle, Brussel-Zuid, Antwerpen-Centraal, Liège-Guillemins. Onder voorbehoud van beschikbaarheid.
**Tickets beschikbaar voor reizen in Standard, Comfort en Premium met Eurostar van/naar Paris Gare du Nord, Marne-La-Vallée - Chessy, Aéroport Paris-Charles de Gaulle, Brussel-Zuid, Antwerpen-Centraal, Luik-Guillemins. Onder voorbehoud van beschikbaarheid.
Tickets voor Standard- en Comforttarieven zijn:
  • omruilbaar zonder extra kosten tot 7 dagen voor de vertrektijd, daarna tegen een vergoeding van € 15 tot de vertrektijd. Ze kunnen niet worden omgeruild nadat de trein is vertrokken.
  • 100% terugbetaalbaar zonder extra kosten tot 7 dagen voor vertrek, daarna niet meer.
Tickets voor Premium-tarief zijn:
  • omruilbaar zonder extra kosten tot 1 uur na vertrektijd, daarna niet meer omruilbaar.
  • 100% terugbetaalbaar tot 1 uur na vertrektijd, daarna niet meer.