Naar hoofdinhoud
Eurostar
Help
Boek

Frequent of Premium Pass

Log in om je abonnementspas te gebruiken.

RegistrerenWachtwoord vergeten?

Bijna klaar. Rond nu je inschrijving af.

We stuurden een beveiligingscode van 6 cijfers naar , voer ze hieronder in zodat we weten dat jij het bent.

Geen code ontvangen?

Check je spamfolder / ongewenste e-mail

Trein van Brussel naar Rotterdam

1 uur en 10 minuten

naar Rotterdam

Van stadscentrum

naar stadscentrum

Vanaf € 29

enkele reis*

Neem de trein van Brussel naar Rotterdam

Met Eurostar reis je snel, comfortabel en voordelig naar Rotterdam. Reis in slechts 1 uur en 10 minuten van stadscentrum naar stadscentrum. Of je nu met de trein naar Rotterdam reist voor werk of vrije tijd, vrienden en familie bezoekt of de bezienswaardigheden en cultuur verkent, je reis begint op het moment dat je in de trein stapt. Ontdek alle voordelen van reizen van Brussel naar Rotterdam met Eurostar.

Neem een hogesnelheidstrein van Brussel naar Rotterdam**

Het Brusselse Zuidstation ligt op slechts 15 minuten lopen van het stadscentrum en biedt uitstekende aansluitingen met de bussen, trams en metro's van de stad Brussel. Daarnaast kan Brussel-Zuid makkelijk bereikt worden vanuit heel België en zijn er ook directe verbindingen met vele steden in Nederland, Duitsland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk. Het station is ook slechts een korte treinrit verwijderd van Brussels Airport.

In de stationshal vind je verschillende eetkraampjes en restaurants, winkels, krantenkiosken, een loket, bagageopslag en toiletten.

Zorg ervoor dat je ten minste 15 minuten voor de geplande vertrektijd van uw trein op het station aankomt om onnodige reisstress te voorkomen.

In de trein van Brussel naar Rotterdam

Of je nu kiest voor een reis in Standard, Comfort of Premium, je kunt steeds genieten van gratis wifi en een drankje of een snack kopen bij het Eurostar Café.


Maar wanneer je zin hebt in een rustige reis met meer ruimte en een comfortabelere zitplaats, dan is het Comfort-tarief precies wat je nodig hebt.


En als je jezelf eens écht wil verwennen en tijdens de reis van al onze diensten wil genieten, is er natuurlijk het Premium-tarief. Naast de voordelen van het Comfort-tarief geniet je van catering, die aan je zitplaats wordt aangeboden, een snellere wifi-verbinding met meer data, digitale toegang tot internationale kranten en tijdschriften én toegang tot onze Lounges in Parijs en Brussel. Geniet van een heus verwenmoment.

Aankomst in Rotterdam

Als je in Rotterdam Centraal het station verlaat, hou dan je ticket bij de hand, want je moet het scannen bij de NS-toegangspoortjes.

Gaat je reis verder met de trein, dan zijn er aansluitingen naar alle grote en kleinere Nederlandse steden.

Rotterdam Centraal Station is uitstekend verbonden met de rest van de stad dankzij een groot netwerk van trams, bussen en metro's. De bekendste buurten en winkelstraten liggen op loopafstand van Rotterdam Centraal.

Dienstregeling voor treinen van Brussel naar Rotterdam

Ook interessant

A crowd of people looking at art in the Magritte museum, Brussels.

Trein van Rotterdam naar Brussel

Met Eurostar reis je in een flits van Rotterdam naar Brussel.

Lees meer - Trein van Rotterdam naar Brussel
De Tower of London in de herfst

Alle Eurostar-treinen

Snel en milieuvriendelijk naar Parijs, Londen of Brussel? Ontdek waar Eurostar naartoe rijdt.

Lees meer - Alle Eurostar-treinen
Centrum District in Amsterdam

Trein van Brussel naar Amsterdam

Met Eurostar reis je snel, comfortabel en voordelig naar Amsterdam vanuit Brussel.

Lees meer - Trein van Brussel naar Amsterdam

Voorwaarden

*Prijs tickets voor Standard reisklasse enkele reis met Eurostar van/naar Brussel-Zuid, Antwerpen-Centraal, Luik-Guillemins, Rotterdam Centraal, Schiphol Airport, Amsterdam Centraal. Afhankelijk van beschikbaarheid.
**Tickets beschikbaar voor reizen in Standard, Comfort en Premium met Eurostar van/naar Brussel-Zuid, Antwerpen-Centraal, Luik-Guillemins, Rotterdam Centraal, Schiphol Airport, Amsterdam Centraal. Afhankelijk van beschikbaarheid.
Flexibele tickets

Tickets voor Standard- en Comforttarieven zijn:
  • Omboekbaar zonder extra kosten tot 7 dagen voor de vertrektijd, daarna omboekbaar tegen een vergoeding van € 15 tot de vertrektijd. Ze kunnen niet worden omgeboekt nadat de trein is vertrokken.
  • 100% terugbetaalbaar zonder extra kosten tot 7 dagen voor vertrek, daarna niet meer.
Tickets voor Premium-tarief zijn:
  • Omboekbaar zonder extra kosten tot 1 uur na vertrektijd, daarna niet meer omboekbaar.
  • 100% terugbetaalbaar tot 1 uur na vertrektijd, daarna niet meer.