Naar hoofdinhoud
Eurostar
Help
Boek

Frequent of Premium Pass

Log in om je abonnementspas te gebruiken.

RegistrerenWachtwoord vergeten?

Bijna klaar. Rond nu je inschrijving af.

We stuurden een beveiligingscode van 6 cijfers naar , voer ze hieronder in zodat we weten dat jij het bent.

Geen code ontvangen?

Check je spamfolder / ongewenste e-mail

Trein van Antwerpen naar Amsterdam

1 uur en 15 minuten

van stadscentrum naar stadscentrum

Eurostar app

Bewaar je ticket in de app op je mobieltje

Gratis 2 koffers mee

Geen gewichtsbeperking

Onze reisklassen

Onze tickets zijn nu flexibeler dan ooit tevoren. En vanaf 4 november reis je in onze nieuwe reisklassen Eurostar Standard, Eurostar Plus of Eurostar Premier.

Met de trein van Antwerpen naar Amsterdam

Met Eurostar reis je snel, comfortabel en voordelig naar Amsterdam. Reis in slechts 1 uur en 15 minuten van stadscentrum naar stadscentrum. Of je nu met de trein naar Amsterdam reist voor werk of vrije tijd, vrienden en familie bezoekt of de bezienswaardigheden en cultuur verkent, je reis begint op het moment dat je in de trein stapt. Ontdek alle voordelen van reizen van Antwerpen naar Amsterdam met Eurostar.

Neem een hogesnelheidstrein van Antwerpen naar Amsterdam**

Het prachtige station van Antwerpen-Centraal, dat wordt beschouwd als één van de mooiste treinstations ter wereld, kan vanuit het historische centrum te voet in slechts 20 minuten worden bereikt. Daarnaast kun je je makkelijk door de stad verplaatsen met bussen, trams en fietsen. Het station wordt bediend door regionale en intercitytreinen, maar biedt ook internationale verbindingen naar Frankrijk en Nederland.

Trek gekregen? Haal voor vertrek een kleine snack bij één van de eetgelegenheden op het station. Het station beschikt ook over een kleine supermarkt, een loket, een ontspanningsruimte, bagageservices en toiletten.

Zorg ervoor dat je ten minste 15 minuten voor de geplande vertrektijd van de trein op het station aankomt om onnodige reisstress te voorkomen.

In de trein van Antwerpen naar Amsterdam

Of je nu kiest voor een reis in Standard, Comfort of Premium, je kunt steeds genieten van gratis wifi en een drankje of een snack kopen bij het Eurostar Café.

Maar wanneer je zin hebt in een rustige reis met meer ruimte en een comfortabelere zitplaats, dan is het Comfort-tarief precies wat je nodig hebt.

En als je jezelf eens écht wil verwennen en tijdens de reis van al onze diensten wil genieten, is er natuurlijk het Premium-tarief. Naast de voordelen van het Comfort-tarief geniet je van catering, die aan je zitplaats wordt aangeboden, een snellere wifi-verbinding met meer data, digitale toegang tot internationale kranten en tijdschriften én toegang tot onze Lounges in Parijs en Brussel. Geniet van een heus verwenmoment.

Aankomst in Amsterdam Centraal

Als je in Amsterdam Centraal het station verlaat, hou dan je ticket bij de hand, want je moet het scannen bij de NS-toegangspoortjes.

Gaat je reis verder met de trein, dan zijn er aansluitingen naar alle grote en kleinere Nederlandse steden.

Amsterdam Centraal Station is uitstekend verbonden met de rest van de stad dankzij een groot netwerk van trams, bussen en metro's. De bekendste buurten en winkelstraten liggen op loopafstand van Centraal.

Dienstregeling treinen van Antwerpen naar Amsterdam

zondag 23 juni 2024

Bekijk de volledige dienstregeling

Ook interessant

Antwerp - leisure segment - couple taking photo - Delta

Trein van Amsterdam naar Antwerpen

Neem de Eurostar naar hartje Antwerpen. Je bent er al in 1 uur en 15 minuten.

Lees meer - Trein van Amsterdam naar Antwerpen
De Tower of London in de herfst

Alle Eurostar-treinen

Snel en milieuvriendelijk naar Parijs, Londen of Brussel? Ontdek waar Eurostar naartoe rijdt.

Lees meer - Alle Eurostar-treinen
Delta - illustrations - Antwerpen - MAS - Museum aan de Stroom

Ontdek Antwerpen

Een citytrip naar Antwerpen is ideaal voor een korte vakantie dichtbij huis.

Lees meer - Ontdek Antwerpen

Voorwaarden

*Prijs tickets voor Standard reisklasse enkele reis met Eurostar van/naar Brussel-Zuid, Antwerpen-Centraal, Luik-Guillemins, Rotterdam Centraal, Schiphol Airport, Amsterdam Centraal. Afhankelijk van beschikbaarheid.
**Tickets beschikbaar voor reizen in Standard, Comfort en Premium met Eurostar van/naar Brussel-Zuid, Antwerpen-Centraal, Luik-Guillemins, Rotterdam Centraal, Schiphol Airport, Amsterdam Centraal. Afhankelijk van beschikbaarheid.
Flexibele tickets

Tickets voor Standard- en Comforttarieven zijn:
  • Omboekbaar zonder extra kosten tot 7 dagen voor de vertrektijd, daarna omboekbaar tegen een vergoeding van € 15 tot de vertrektijd. Ze kunnen niet worden omgeboekt nadat de trein is vertrokken.
  • 100% terugbetaalbaar zonder extra kosten tot 7 dagen voor vertrek, daarna niet meer.
Tickets voor Premium-tarief zijn:
  • Omboekbaar zonder extra kosten tot 1 uur na vertrektijd, daarna niet meer omboekbaar.
  • 100% terugbetaalbaar tot 1 uur na vertrektijd, daarna niet meer.