Naar hoofdinhoud
Eurostar
Help
Boek

Frequent of Premium Pass

Log in om je abonnementspas te gebruiken.

RegistrerenWachtwoord vergeten?

Bijna klaar. Rond nu je inschrijving af.

We stuurden een beveiligingscode van 6 cijfers naar , voer ze hieronder in zodat we weten dat jij het bent.

Geen code ontvangen?

Check je spamfolder / ongewenste e-mail

Trein van Antwerpen naar Parijs

2 uur 02 minuten

Van Antwerpen naar Parijs

Van stadscentrum

naar stadscentrum

Ruime zitplaatsen

voor een ontspannen reis

Onze reisklassen

Onze tickets zijn nu flexibeler dan ooit tevoren. En vanaf 4 november reis je in onze nieuwe reisklassen Eurostar Standard, Eurostar Plus of Eurostar Premier.

Met de trein van Antwerpen naar Parijs

Thalys is nu Eurostar – maar met de trein van Antwerpen naar Parijs gaat nog altijd even gemakkelijk. In slechts 2 uur en 2 minuten reis je van stadscentrum naar stadscentrum. En of je nu voor business of pleasure gaat, je komt er zalig ontspannen en uitgerust aan. Lees verder en ontdek waarom de Eurostar van Antwerpen naar Parijs de beste manier is om te reizen.

Neem een hogesnelheidstrein van Antwerpen naar Parijs**

Het prachtige station van Antwerpen-Centraal, dat wordt beschouwd als één van de mooiste treinstations ter wereld, kan vanuit het historische centrum te voet in slechts 20 minuten worden bereikt. Daarnaast kun je je makkelijk door de stad verplaatsen met bussen, trams en fietsen. Het station wordt bediend door regionale en intercitytreinen, maar biedt ook internationale verbindingen naar Frankrijk en Nederland.

Trek gekregen? Haal voor vertrek een kleine snack bij één van de eetgelegenheden op het station. Het station beschikt ook over een kleine supermarkt, een loket, een ontspanningsruimte, bagageservices en toiletten.

Zorg ervoor dat je ten minste 15 minuten voor de geplande vertrektijd van de trein op het station aankomt om onnodige reisstress te voorkomen.

In de trein van Antwerpen naar Parijs

Of je nu kiest voor een reis in Standard, Comfort of Premium, je kunt steeds genieten van gratis wifi en een drankje of een snack kopen bij het Eurostar Café.

Als je zin hebt in een rustige reis met meer ruimte en een comfortabelere zitplaats, dan is het Comfort-tarief precies wat je nodig hebt.

En wil je jezelf eens écht verwennen? Kies dan voor het Premium-tarief. Naast de voordelen van het Comfort-tarief geniet je van catering aan je zitplaats, een nog snellere wifi-verbinding met meer data, digitale toegang tot internationale kranten en tijdschriften én toegang tot onze lounges in Parijs en Brussel.

Aankomst in Parijs Gare du Nord

De trein komt aan in het station Paris Gare du Nord, gunstig gelegen in het hart van de stad en op loopafstand van topattracties zoals Montmartre en de Sacré-Coeur.

Gare du Nord (Paris Nord) is een van de belangrijkste stations van Parijs, met aansluitingen voor de metro, RER-treinen en lokale bussen.

Het is het drukste treinstation van Europa en verwerkt jaarlijks zo'n 214 miljoen passagiers.

Zoals de naam doet vermoeden, is Gare du Nord voor Frankrijk de toegangspoort tot Noord-Europa. Er vertrekken en arriveren treinen uit en naar België, Nederland, het VK en het noorden van Duitsland.

Dienstregeling voor treinen van Antwerpen naar Parijs

zondag 23 juni 2024

Bekijk de volledige dienstregeling

Veelgestelde vragen

Voor stressvrij instappen, raden we je aan om 20 minuten voor vertrek in het station te zijn.


Reizen van Antwerpen naar Parijs duurt 2 uur 02 minuten.

Ticketprijzen beginnen vanaf €29.

Je hebt recht op twee stuks bagage (max. 75 x 53 x 30 cm) en één stuk handbagage. Er is geen gewichtslimiet, maar je moet al je bagage zelf kunnen dragen en opbergen in onze speciale bagageruimtes.

We hebben een aantal services in de trein die je reis nog aangenamer zullen maken. Zo kan je verbinding maken met onze wifi via onze portaalsite Eurostar Onboard, en je batterijen opladen bij de stopcontacten bij elke zitplaats. Hongertje? Dan kan je kiezen uit een assortiment aan snacks en koude en warme dranken van ons Eurostar Café.


Je kunt kiezen uit Standard, Comfort en Premium reisklassen op onze treinen tussen Antwerpen en Parijs.

Bekijk onze live dienstregeling om te zien hoe vaak onze treinen van Antwerpen naar Parijs rijden.

Je kunt je ticket wijzigen of annuleren via Beheer je boeking of onze Eurostar-app. Als je je ticket via de telefoon hebt gekocht of een speciaal tarief hebt geboekt, moet je ons bellen. Meer info over Eurostar-tickets.

Ook interessant

Delta - illustrations - Schelde - Antwerpen

Trein van Parijs naar Antwerpen

Met de trein naar Antwerpen vanuit Parijs in slechts 2 uur 02 minuten.

Lees meer - Trein van Parijs naar Antwerpen
De Tower of London in de herfst

Alle Eurostar-treinen

Snel en milieuvriendelijk naar Parijs, Londen of Brussel? Ontdek waar Eurostar naartoe rijdt.

Lees meer - Alle Eurostar-treinen
Eiffel Tower - blue sky

Stedentrip Parijs

De grandeur van Parijs is slechts een korte treinrit verwijderd.

Lees meer - Stedentrip Parijs

Algemene voorwaarden

*Prijs voor tickets in Standard reisklasse voor een enkele reis met Eurostar van/naar Paris Gare du Nord, Marne-La-Vallée - Chessy, Aéroport Paris-Charles de Gaulle, Brussel-Zuid, Antwerpen-Centraal, Liège-Guillemins. Onder voorbehoud van beschikbaarheid.
**Tickets beschikbaar voor reizen in Standard, Comfort en Premium met Eurostar van/naar Paris Gare du Nord, Marne-La-Vallée - Chessy, Aéroport Paris-Charles de Gaulle, Brussel-Zuid, Antwerpen-Centraal, Luik-Guillemins. Onder voorbehoud van beschikbaarheid.
Tickets voor Standard- en Comforttarieven zijn:
  • omruilbaar zonder extra kosten tot 7 dagen voor de vertrektijd, daarna tegen een vergoeding van € 15 tot de vertrektijd. Ze kunnen niet worden omgeruild nadat de trein is vertrokken.
  • 100% terugbetaalbaar zonder extra kosten tot 7 dagen voor vertrek, daarna niet meer.
Tickets voor Premium-tarief zijn:
  • omruilbaar zonder extra kosten tot 1 uur na vertrektijd, daarna niet meer omruilbaar.
  • 100% terugbetaalbaar tot 1 uur na vertrektijd, daarna niet meer.