Inloggen / registreren

Borough Market gids

Ga je naar de South Bank in Londen? Zet dan zeker een bezoek aan Borough Market op je lijstje. Je vindt er in het doolhof kraampjes onweerstaanbaar lekkers om mee naar huis te nemen: oesters uit Essex, smeuïge brownies, grote wielen kaas … Dit zijn onze aanraders.

 • Bread Ahead bakery

  Borough Market, Cathedral St, London SE1 9DE

  De Bread Ahead is een bakkerij waar 24 uur per dag wordt gewerkt. De zuurdesembroden en zoetigheden worden ’s nachts tot zonsopgang bewerkt en gebakken. Onze favorieten: de traag gefermenteerde broden en de heerlijke doughnuts van het huis. Die maken elke ochtend trots hun opwachting in het kraampje.

 • Monmouth Coffee

  2 Park St, London SE1 9AB

  Een koffie bij Monmouth Coffee is een herstellend ritueel voor zowel de kraamuitbaters als de klanten. De koffiebranders kopen hun bonen bij afzonderlijke boerderijen. Zo kan jij met een zuiver geweten genieten van een heerlijk kopje troost.

 • Turnips

  43 Borough High St, London SE1 9AH

  Turnips staat bekend voor zijn grootse uitstallingen van seizoensgroenten, van kleurrijke worteltjes van weleer tot overvloedige stapels wilde paddenstoelen. Mis de traiteur niet: daar vind je truffelolie en andere musts voor je voorraadkast.

 • De Calabria

  8 Southwark St, London SE1 1TL

  De Zuid-Italiaanse ragazzi van De Calabria staan bekend voor hun ‘nduja (een worstje dat je kan smeren) en hun chilipasta. Alles wordt hier bij de beste leveranciers gekocht, van de troebele olijfolie tot de uit de kluiten gewassen wielen blauwe kaas.

 • Fitz Fine Foods

  9 Stoney St, London SE1 9AA

  Fitz Fine Foods is de hoorn des overvloeds op het vlak van azijnen met een smaakje, ongewone oliën en seizoensdelicatessen zoals truffels. Het ingemaakte lekkers zoals lookmosterd of srirachasaus wordt in een landelijke keuken in East Sussex bereid.

Boek trein + hotel

Stad of Station
Stad of Station

Misschien vind je dit ook leuk

10 gerechten voor minder dan £ 10

Onze selectie van de leukste en betaalbaarste restaurants in de stad.

Lees meer

Uit eten in Londen

Geen idee waar je in Londen lekker en betaalbaar kunt eten? Ga met ons mee op culinair avontuur.

Lees meer

Van Westminster tot de South Bank

Strijk neer langs de Theems en geniet van het uitzicht op de iconische skyline van Londen. 

Lees meer

 

Foto's: © Shutterstock; © Shutterstock; © Ben Quinton; © Ben Quinton; © Ben Quinton; © Ben Quinton; © Ben Quinton; © Barrafina; © Kerb; © Getty