Kom je graag origineel uit de hoek met kerst? Niet gemakkelijk, zeker als de andere niet meer in de kerstman gelooft. Een verrassend cadeau vind je ook niet zomaar in de winkel. Al eens gedacht aan een ‘belevingscadeau’? Zo zijn er in Londen heel wat unieke en onvergetelijke dingen te doen. Een feestelijke afternoon tea, een museum by night, een concert in een mythische zaal … Kortom, het avontuur lonkt!

 

Op zoek naar het ideale geschenk?
Geef Londen cadeau

 • Een optreden in de Royal Albert Hall

  Kensington Gore, SW7 2AP

  Koningin Victoria opende in 1871 de Royal Albert Hall ter ere van haar overleden echtgenoot. Winston Churchill, Jimi Hendrix en de Spice Girls maakten er hun opwachting. Deze prachtige concertzaal gaat ook mee met zijn tijd. Zo kun je er genieten van een bijzonder uitgebreid programma: intieme concerten, tenniswedstrijden, wereldmuziek … Of Luzia van Cirque du Soleil. Reserveer vlug je tickets!

 • Een thee with a twist bij Lyaness

  20, Upper Ground, SE1 9PD

  De Fancy Tea in deze bar in Southbank doet zijn naam alle eer aan. Het is een afternoon tea met de allure van een cocktailfeestje. Op het menu? Nieuwe interpretaties van de grote klassiekers uit de jaren 80. Miniworstenbroodjes, scones met ananas, fijne gebakjes én gewaagde cocktails van de bekroonde barman Mr Lyan. Chic meets retro. En dit alles met een fantastisch uitzicht op de Theems.

 • Een aromatische reis naar Penhaligon's

  125 Regent Street, W1B 4HT

  Bij Penhaligon’s (parfumeur van de koninklijke familie) houden de creaties het midden tussen exotisme, pure bloemenpracht en klassieke sensualiteit. Boek een privésessie in deze bijzondere boetiek in Regent Street. In minder dan een uur tijd ga je samen met de experts op zoek naar jouw ideale parfum. Een unieke ervaring in een prachtig decor. Gratis, by the way.

 • Concert in The Roundhouse

  Chalk Farm Road, NW1 8EH

  The Roundhouse in Camden (een voormalige loods voor treinen) was lang de place to be voor de Londense underground rock. De gouden eeuw van The Clash of The Yardbirds ligt dan wel ver achter ons, maar de elektrische sfeer en omhullende akoestiek blijven actueel. Geniet er van de Engelse souldiva Alice Russel of de Afrikaanse folkzangeres Fatoumata Diawara.


Ook interessant

Kerst in Londen

De stad omarmt de feeërieke lichtjes, kerstversiering en warme sfeer.

Kerst in Londen

Londen voor lovers

Vergeet chocolade en rozen en kies voor een onvergetelijk moment in Londen met zijn tweetjes.

Romantisch Londen

 

Hoe haal je alles uit je verblijf in Londen?

Een vroege vogel of nachtuil? Profiteer van elke minuut in Londen!

Haal alles uit je trip

 

Foto's: © SAM A HARRIS; © SAM A HARRIS; © Royal Albert Hall; © Harriet Claire; © SAM A HARRIS; © SAM A HARRIS; © Getty Images; © Petersham Nurseries; © SAM A HARRIS