Volwassene
1
0
0

Kind jonger dan 4 reist gratis op voorwaarde dat het op de schoot van een volwassene zit. Eén kind per volwassen reiziger.

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

 

Londen is niet te kloppen als je een wervelend weekend wil doorbrengen vol kunst, cultuur, lekker eten en shopping. De musea en galeries van de stad behoren tot de beste van de wereld. Met kathedralen, paleizen en oude monumenten om elke hoek, wandel je door Londen als door een geschiedenisboek. Maar zelfs in elk historisch stukje ontdek je sporen van een moderne, altijd veranderende stad.   

Onze favoriete ervaringen waar oud en nieuw elkaar ontmoeten? Wandel een rondje in de Whispering Gallery of fluistergalerij van de Saint Paul's kathedraal en luister dan naar de gedempte geluiden in Tate Modern. Of nog. Bekijk het panorama met de Big Ben vanuit de London Eye en bewonder nadien de skyline met wolkenkrabbers tijdens een pauze in Greenwich Park.

Hou je meer van shoppen? Trek naar Oxford Street, snuister op markten of bedwing je zenuwen - en je geldbeugel - bij een bezoekje aan Harrods. Voor ontspanning trek je naar West End, place to be voor prima theater, comedy, dans en musicals.

Zin in een adempauze met hapje. Je vindt lekkers uit alle hoeken van de wereld en voor elk budget. Reserveer voor pure verwennerij een tafeltje in een van de 70 restaurants met een Michelinster, bluf jezelf binnen bij de hipste eethuizen, lik je duimen en vingers af zoals een local bij een bordje fish-and-chips of smul je buik rond met streetfood.