Inloggen / registreren

EUROSTAR PROMOTIE

Korting op een zomer in stijl

LONDEN

TOT 30% KORTING OP STANDARD PREMIER*

 

Een lange, luie publunch, cocktailtje op een dakterras, wandeling langs South Bank ... aah het leven is goed 's zomers in Londen. 

Je kunt er nu extra comfortabel naartoe met tot 30% korting in Standard Premier.

Reis in ruimere rijtuigen, met nog meer zitplaats dan anders. We serveren een lichte maaltijd en drankjes naar keuze aan je zitplaats. En we zorgen voor gratis tijdschriften in de trein.

Boek vóór 25 juli en reis tussen 29 juli en 4 september 2019.

Stad of Station
Stad of Station

*Tot 30% korting voor tickets in Standard Premier reisklasse, met vertrek vanaf Brussel-Zuid of elk Belgisch station (buiten Brussel) en met bestemming London St Pancras International, Ebbsfleet International of Ashford International.

Te koop van 10 t/m 25 juli 2019, voor reizen van 29 juli t/m 4 september 2019, met uitzondering van de volgende data: van 23 t/m 26 augustus en 1 september 2019.

Aanbieding geldig elke dag van de week, volgens beschikbaarheid.

Tickets zijn omboekbaar voor het vertrek mits een toeslag van € 50 per traject en per persoon en eventueel een tariefverschil tussen het oorspronkelijke ticket en het nieuwe ticket, voor hetzelfde traject en volgens beschikbaarheid. Als het nieuwe ticket minder kost dan het originele ticket, dan wordt het prijsverschil niet terugbetaald. Niet terugbetaalbaar. Niet combineerbaar met lopende promoties of andere voordeeltarieven. Maximaal 9 personen per reservering.

Dit tarief kan worden gecombineerd met de normale publiekstarieven. De korting is geldig op tickets voor volwassenen. Voor kinderen kunnen volwassenentickets met korting ook worden geboekt, of de normale kindertickets.

Reserveer via eurostar.com, via de Eurostar app of via de andere verkooppunten van Eurostar. 

Onze vervoersvoorwaarden gelden voor alle Eurostar-treinen. Een kopie hiervan is beschikbaar op alle verkooppunten van Eurostar en op eurostar.com.

Foto's: © Eurostar; © Eurostar