EUROSTAR PROMOTIE

DÁÁR ZIJN DIE ZONNIGE DAGEN!

15.000 TICKETS

LONDEN V.A. € 39 ENKELE REIS*

beschikbaar om te reizen tussen 5 juni en 5 september**

Geniet van het blotebenenweer in Londen met een zonnetripje tussen 5 juni en 5 september**. Yes, bij ons begint de zomer nú al. Neem een zonnebad in een ligstoel in Hyde Park, scoor een souvenir in Oxford Street of proef een regenboogijsje op een dakterras. We hebben 15.000 tickets gereserveerd vanaf € 39*. Die delen we uit tot 24 mei. Of tot ze op zijn. Go, go, go…

Vanaf Brussel of Elk Belgisch Station naar Londen - 15.000 tickets vanaf € 39 enkele reis*.

Meer hotel voor minder? Met onze Trein + Hotel pakketten, waarbij je ticket en verblijf tegelijk boekt, bespaar je op allebei.

Algemene voorwaarden

*Tarief per persoon, geldig met vertrek uit Brussel-Zuid, Lille Europe of Calais Fréthun en met bestemming London St Pancras Int., Ebbsfleet Int. of Ashford Int., vanaf € 39 enkele reis, met verplichte retour (dus € 78 H/T) in Standard.

Een actietarief is ook mogelijk voor Elk ander Belgisch Station (buiten zone Brussel) naar Londen, Ebbsfleet of Ashford vanaf € 49 enkele reis, met verplichte retour (dus € 98 H/T) in Standard, volgens beschikbaarheid. Het aantal beschikbare tickets is beperkt tot de hieronder vermelde aantallen.

7500 tickets beschikbaar in Standard van Brussel/Elk ander Belgisch station/Rijsel naar Londen en 7500 tickets in Standard van Londen naar Rijsel/Brussel/Elk ander Belgisch station. Er zijn 7500 tickets beschikbaar in Standard van Calais naar Londen en 7500 tickets in Standard van Londen naar Calais. Aantal tickets is correct voor 15 mei 2018.

**Geldig voor boekingen van 15 mei t/m 24 mei 2018 voor een reis van 5 juni t/m 5 september 2018, met uitzondering van de volgende data: 6 t/m 9 juli, 21 juli, 28 en 29 juli, 27 en 28 augustus, 2 september richting Londen, en 19 t/m 23 juli, 28 juli, 23 t/m 26 augustus 2018 met vertrek vanuit Londen.

Tickets zijn omboekbaar voor het vertrek, mits het betalen van het tariefverschil tussen het oorspronkelijke ticket en het nieuwe ticket, plus een toeslag van € 40 in Standard en € 50 in Standard Premier, per persoon en per traject, voor dezelfde bestemming en binnen de boekingshorizon. Tickets zijn niet terugbetaalbaar.

Dit tarief kan niet worden gecombineerd met andere aanbiedingen of promoties. Maximaal 9 personen per boeking. Deze promotie is beschikbaar in alle verkooppunten van Eurostar en op eurostar.com.

De vervoersvoorwaarden van Eurostar International Limited gelden voor alle Eurostar-treinen. Een kopie hiervan is beschikbaar op alle verkooppunten van Eurostar en op eurostar.com.

Eurostar International Limited , onderneming ingeschreven in Engeland en Wales onder het nummer 2462001, met maatschappelijke zetel in Times House, Bravingtons Walk, London N1 9AW, Verenigd Koninkrijk.