Naar hoofdinhoud
Eurostar
Help
Boek

Reizen in Comfort

Comfortabelere zitplaatsen, veel beenruimte en snelle wifi

Heel wat redenen om voor Comfort te kiezen

Heb je graag wat meer comfort tijdens het reizen? Vind je een ruime zitplaats belangrijk of gewoon prettiger? Dan is onze Comfort-reisklasse iets voor jou. En er zijn nog meer redenen om in Comfort te reizen.

Breng extra veel bagage mee

Of je er nu met z’n tweetjes een romantisch weekendje opuit trekt, of met het hele gezin op vakantie gaat: in Comfort breng je probleemloos twee koffers (max. 75 x 53 x 30 cm) en een stuk handbagage per persoon mee, zonder beperkingen op gewicht of verborgen kosten.

Ontdek alles over toegelaten bagage.

Je ticket omboeken of annuleren

Veranderen je reisplannen? Dan kun je je tickets gratis annuleren of omboeken, en dat tot zeven dagen voor vertrek. Vanaf zes dagen voor vertrek kun je je tickets omboeken tegen een toeslag van € 15.

Snellere wifi en stopcontacten

Bij snelle treinen hoort snel draadloos internet (wifi). In Comfort kun je gebruikmaken van wifi+ met een nog snellere verbinding en hogere downloadsnelheid. Leun achterover en bekijk je favoriete serie, of werk nog snel die laatste dossiers af. Dankzij de stopcontacten aan elke zitplaats kun je de batterijen van je laptop, tablet of smartphone altijd opladen.

Eurostar Café: heerlijke snacks en drankjes

Van reizen tegen 300 km/u krijg je honger en dorst. Heb je zin in een warm of verfrissend drankje, of een heerlijke snack? Dan is het Eurostar Café jouw place to be.

Ideaal voor het hele gezin

Onze comfortabele treinen en leuke bestemmingen zijn ideaal voor een plezierige gezinsvakantie, trek er dus samen eens op uit met de Eurostar.

Kinderen jonger dan 12 betalen slechts €15 voor een ticket (met uitzondering van onze treinen naar skibestemmingen en Zuid-Frankrijk). Kinderen jonger dan 4 reizen gratis mee op de schoot van hun ouders. Wil je zeker zijn van een zitplaats voor je kleine spruit? Bestel dan een kinderticket.

In rijtuigen 7, 17 en 27 vind je ook de nodige voorzieningen voor het voeden en verschonen van je kindje. Lees meer over reizen met kinderen.

Met Eurostar reis je duurzamer

Reizen met Eurostar betekent 20 keer minder CO₂-uitstoot dan reizen met de auto en 30 keer minder dan vliegen. Ontdek meer over Eurostar en duurzaamheid

Ook interessant

Delta - Thalys library - passengers on board - staff

De Standard-ervaring

Reis vlot en eenvoudig recht naar het centrum van de stad.

Meer over Standard - De Standard-ervaring
Premium Travel Youth

Reizen in Premium

Geniet van reizen met extra flexibiliteit. Boek tickets kosteloos om wanneer je maar wilt, of annuleer je trip tot een uur voor het vertrek.

Meer weten - Reizen in Premium
Delta - Thalys library - passengers on board - food

Eurostar Café

Eurostar Café biedt een selectie drankjes en snacks aan op basis van kwaliteitsvolle, biologische en lokale ingrediënten. Bekijk het menu en bestel online.

Lees meer - Eurostar Café

*De analyse van EcoRes maakt gebruik van gemiddelde CO₂-emissies per passagier die 1 km aflegt. De berekeningen gebruiken 2022 interne gegevens van het volledige Eurostar-Thalys-netwerk (jaarlijks verbruik van tractie-elektriciteit, aantal vervoerde passagiers, aantal km afgelegd door deze passagiers), en CO₂-emissiefactoren toegeschreven aan tractie-elektriciteit geproduceerd in de respectievelijke doorkruiste landen. Voor thermische auto's is de gebruikte emissiefactor het gemiddelde voor een auto met verbrandingsmotor (gemiddelde brandstof) op een langeafstandsreis met 171gCO₂/km voor 2,2 personen per auto, overgenomen uit de koolstofbasis van ADEME (Frans agentschap voor ecologische transitie). Berekeningen voor de gemiddelde CO₂-uitstoot per passagier voor vluchten maken gebruik van de verbrandingsemissies van de calculator van de Internationale Burgerluchtvaartorganisatie (ICAO), met aanvullende gegevens over de uitstoot stroomopwaarts (WTT) op basis van de DGAC-ratio (direction Générale de l'aviation civile) van 22%. Er werd geen rekening gehouden met niet-CO₂-effecten (condensatiesporen en cirruswolken). Meer informatie op eurostar.com.