Naar hoofdinhoud
Eurostar
Help
Boek

Metropolitan magazine by Eurostar

Ons geliefde reis- en lifestylemagazine

Op zoek naar inspiratie voor je volgende citytrip? Die vind je in ons lifestyle- en reismagazine Metropolitan!

Elke editie brengen we je het laatste nieuws over de bruisende culturele scènes in onze Europese steden met nieuwe restaurants, niet-te-missen tentoonstellingen, interessante festivals en minder bekende buurten.

Metropolitan wordt uitgegeven in drie talen door een enthousiaste en diverse groep journalisten, illustratoren en fotografen. Het verschijnt één keer per kwartaal, wat betekent dat we genoeg tijd hebben om heel wat lokaal nieuws, recensies, interviews, hotspots en trends te brengen.

Lees ons Metropolitan magazine

Bekijk ons nieuwste nummer of herneem een oudere editie.

Nu lezen

Wat heeft Metropolitan zoal te bieden:

The Edit

Een overzicht van onze favoriete bestemmingen. Het bevat ook The Hot List, onze beknopte gids voor wat hot is op onze bestemmingen.

Van reisaccessoires tot een must-try bagel, hier vind je tal van eigenzinnige en milieubewuste aanbevelingen.

In dit gedeelte van ons lifestyle- en reismagazine zetten we een bepaalde buurt in de schijnwerpers en praten we met beroemdheden die ons hun favoriete plekjes en geheimen tonen (of waar ze op zijn minst een afhaalmaaltijd bestellen). Ook organiseren we in elk nummer een blind date, daarover hieronder meer.

Omnivore

Bij Metropolitan zijn we net zo geobsedeerd door eten als jij. In Omnivoor bespreken we minstens drie must-visit restaurants en gaan we op zoek naar het beste streetfood en goedkope eten.

Vergeet (te) dure tafels of teleurstellende gerechten. Onze culinaire schrijvers herkennen heerlijk eten als geen ander, en we weten allemaal dat het niet alleen gaat om wat er op je bord ligt.

We nemen ook de tijd om supersterrenchefs en aanstormend talent te interviewen. Eerdere geïnterviewden waren onder andere Mory Sacko, Jackson Boxer en Apollonia Poilâne.

By Design

Vind je eigen stijl en weet waar je heen moet om te winkelen of overnachten. By Design biedt alles op het gebied van modetips, epische interieurs of hotelreviews.

Ook grassroots projecten en aanbevelingen komen aan bod. Kom meer te weten over opkomend talent en lokale ondernemers met grootse ideeën: van opkomende kunstenaars tot schrijvers, upcoming designers en shopkeepers.

En of je nu van boho chic houdt of meer van modehuizen, mis My Style niet. Dit is het gedeelte van ons lifestyle- en reismagazine waar we inside advies en shoppingtips krijgen van locals.

Agenda

Vraag je je af hoe je je verblijf wilt doorbrengen? Of misschien wil je gewoon wat bestemmingsinspiratie? Onze lokale schrijvers hebben al het moeilijke werk al voor jou gedaan. Agenda onthult de meest interessante evenementen op al onze bestemmingen.

Of je nu in Parijs, Brussel of Keulen woont, een geschiedenisfanaat, cultuurliefhebber of tuinbouwfanaat bent, je vindt vast iets om enthousiast over te worden.

We zien dit deel van Metropolitan magazine graag als de ultieme Europese culturele hoogtepuntenkalender, met zowel grote als kleine evenementen.

Blind date

Een aantal geliefde pagina's in ons lifestyle- en reismagazine die helemaal uniek zijn (en we weten zeker dat jij er ook verliefd op zult worden).

In elk nummer organiseren we een blind date, waarbij we mensen uit verschillende Eurostar-bestemmingen aan elkaar koppelen. Vervolgens sturen we ze samen de nacht in (met een fotograaf als chaperonne).

Terwijl ze van bruisende bars naar vrolijke jazzclubs hoppen, leren onze koppels elkaar beter kennen en vertellen ze ons elk klein detail. Als de blind date voorbij is, beoordelen ze zelfs hun date en kunnen ze nummers uitwisselen.

Veelgestelde vragen over Metropolitan

Metropolitan is een gratis magazine.

Metropolitan verschijnt elke 3 maanden.

Woon je in het VK, Frankrijk of Nederland? Dan kunnen we je een papieren versie bezorgen. Stuur je naam en postadres naar post@eurostar.com en we sturen je elk kwartaal een geprinte versie.

Je kunt altijd een persbericht sturen naar ons redactieteam via metropolitan@cedarcom.co.uk

Voor tarieven en salesvragen kan je contact opnemen met ons salesteam via eurostarsales@eurostarmedia.eu

Ook interessant

Delta - Thalys library - customers at the station - boarding

De Eurostar-ervaring

Kom alles te weten over onze reisklassen, lounges, maaltijden en nog veel meer.

Lees meer - De Eurostar-ervaring
Paris im Winter: Ein Blick auf den Eiffelturm mit einem alten, erleuchteten Karussell davor.

Alle Europese citytrips

Bekijk onze tips voor de leukste citytrips in Europa en plan je reis met Eurostar.

Lees meer - Alle Europese citytrips
De Tower of London in de herfst

Alle Eurostar-treinen

Snel en milieuvriendelijk naar Parijs, Londen of Brussel? Ontdek waar Eurostar naartoe rijdt.

Lees meer - Alle Eurostar-treinen