Naar hoofdinhoud
Eurostar
Help
Boek

Eurostar Café

Eten en drinken voor onderweg

Trakteer jezelf

Of je nu kiest voor een hapje te eten of iets lekkers om te drinken terwijl je door het raam naar buiten kijkt, op reis gaan is het perfecte moment om jezelf op een extraatje te trakteren. In het Eurostar Café vind je de heerlijkste drankjes en snacks.

Treinen tussen Frankrijk, België, Nederland en Duitsland

Honger of dorst onderweg? In onze treinen naar Frankrijk, België, Nederland en Duitsland kun je kiezen uit een ruim gamma kwaliteitsvolle lichte maaltijden, snacks en koude en warme dranken.

Bekijk het Eurostar Café menu

Bestel en betaal online

In onze treinen tussen België, Nederland, Frankrijk en Duitsland kun je vooraf bestellen en betalen. Je bestelling haal je daarna gewoon op in het Eurostar Café.

Even de benen strekken? Nuttig je snack of drankje aan een van de statafels.

In sommige van onze treinen vind je een gemeenschappelijke ruimte met hoge tafeltjes om staand aan te eten terwijl je van het voorbijzoevende landschap kan genieten. Zo kan je even je benen strekken tijdens de rit. Je vindt er ook verdeelautomaten met snacks.

Duurzame maaltijden

We streven er steeds naar dat alles zo duurzaam mogelijk is. Een deel van het menu is lokaal geproduceerd in de buurt van onze stations, aangevuld met enkele favoriete merken. Alles op basis van kwaliteitsvolle ingrediënten die goed zijn voor de planeet, en voor jou. We bieden ook verschillende biologische en lokale gerechten aan in een milieuvriendelijke verpakking.

Koop tickets in de trein en win tijd

Voor extra tijdwinst kun je in de trein al tickets voor het openbaar vervoer in Brussel en Parijs kopen. Betalen kan met Visa, Mastercard of American Express.

Treinen van en naar Londen

Een heerlijk broodje of een lichte hap, we geven het allemaal evenveel zorg. We gebruiken alleen de allerbeste ingrediënten en zorgen ervoor dat er vegetarische, vegan, glutenvrije en gezonde opties op het menu staan. Onze gerechten wisselen per seizoen. Zo hebben we in de winter verwarmende gerechten en in de zomer zijn ze licht en fris.

Bekijk het Eurostar Café menu

Ontdek onze Eurostar-huiskoffie

Het perfecte kopje koffie.Dat is waar we naar op zoek gingen voor onze eigen signature blend. We hebben hem gevonden: gemaakt van ethisch geteelde bonen, met een zachte maar volle smaak, een hint van cacao en een zoete afdronk. Onze koffie is een harmonieuze melange van smaken, die het kosmopolitische karakter van onze klanten weerspiegelt.

Korting op warme dranken

Ons helpen om de planeet te redden, levert je geld op. Neem een herbruikbare beker mee naar het Eurostar Café en je krijgt € 0,60 korting op je warme dranken.

Eurostar Café pakt het groen aan

Al sinds 1994 zijn we de groene toegangsweg naar Europa, en ook in de toekomst zetten we zorg voor onze planeet centraal. Zo pakken we het bijvoorbeeld aan in ons Eurostar Café op onze routes van en naar Londen:

  • We ruilden 1,5 miljoen plastic bekers in voor een composteerbaar en plantaardig alternatief
  • We serveren onze broodjes enkel nog in plasticvrije verpakkingen
  • We bannen plastic flessen
  • We ruilden plastic bestek en rietjes om voor een milieuvriendelijker alternatief
  • We werken samen met fair trade partners voor de aanvoer van suiker, cacao en Tony’s Chocolonely-repen

Weggooien? Natuurlijk niet.

We willen niet alleen het afval op onze treinen beperken, we willen er ook iets mee doen. Voedsel dat niet verkocht is in het Eurostar Café, gaat niet in de vuilnisbak maar schenken we aan Olio. Zij geven het dan weer aan de lokale gemeenschappen in en rond Londen. We zijn trots dat we zo mensen en gezinnen kunnen helpen die anders moeite hebben om een maaltijd op tafel te zetten.

Ook interessant

Delta - Thalys library - customers at the station - boarding

De Eurostar-ervaring

Kom alles te weten over onze reisklassen, lounges, maaltijden en nog veel meer.

Lees meer - De Eurostar-ervaring
Women being served in Standard Premier.

Maaltijd aan je zitplaats

Wat kun je verwachten van maaltijden in de Eurostar?

Ontdek meer - Maaltijd aan je zitplaats
Ladies on Eurostar Standard Premier class

Standard Premier

Ruime rijtuigen en extra comfortabele zitplaatsen. Plus een lichte maaltijd opgediend aan je zitplaats.

Ontdek meer - Standard Premier