Verwen jezelf of een ander met een luxe-weekend in Londen. De Britse hoofdstad staat bekend om zijn toprestaurants, chique warenhuizen en prachtige concertgebouwen, musea en theaters. Nu het Britse pond flink in waarde is gedaald is een luxe-trip naar Londen opeens een stuk betaalbaarder.

Geniet van een heerlijke afternoon tea of ga een dagje shoppen en ontdek al die trendy designerwinkels die je alleen in Londen vindt. Maak je verblijf nog specialer en boek een viersterrenhotel en laat je heerlijk in de watten leggen. De mooiste luxe hotels kun je meteen reserveren als je de treinreis boekt bij Eurostar. 


Decadent genieten in Londen

  • Een bijzondere lunch bij Petersham Nurseries

   Ga lunchen tussen de bloemen bij Petersham Nurseries. Proef van bekroond Italiaans eten in een van de verwarmde serres in de tuin, omringd door indrukwekkende varens en bedwelmend geurende jasmijn. Richmond ligt niet zo centraal maar de sprookjesachtige atmosfeer is de trip meer dan waard.

  • Zien en gezien worden bij Bluebird Chelsea

   Dit stijlvolle art-decocafé was vroeger een garage van de Bluebird Motor Company van de legendarische snelheidsduivel Sir Malcolm Campbell. Tegenwoordig vind je bij Bluebird Chelsea Franse gerechten met een Engelse twist. Het is een kleurrijke plek met planten, geschilderde balken en prints van Celia Birtwell: een Instagram-waardig decor voor je volgende etentje.

  • Afternoon tea in The Ritz

   Kan het luxer dan een afternoon tea in The Ritz? De thee wordt hier van 11.30 uur tot 19.30 uur geserveerd. In het prachtige Palm Court moet je een jasje en dasje dragen, maar daar krijg je dan ook wel wat voor terug. Kies uit 21 verschillende theesoorten, van de Royal English-blend tot heerlijk geurende thee met witte pioenen. En de scones? Die zijn legendarisch luchtig.

  • Dineren bij een sterrenrestaurant

   Londense restaurants met een Michelinster zijn niet bepaald schaars, maar er zijn er weinig die zoveel culinaire hoogstandjes klaarspelen als Bibendum. De Franse chef Claude Bosi heeft nieuw leven geblazen in het vroegere hoofdkwartier van Michelin zelf. Verwacht klassiekers in een verrassend nieuw jasje, intense smaken en een intimiderend lange wijnlijst.

  • In de zevende hemel bij Cloud Twelve

   Laat je onder handen nemen in dit chique wellnesscentrum. Cloud Twelve is alleen toegankelijk voor leden, maar de spa, de kapsalon en het café zijn open voor het brede publiek. Je kunt kiezen uit Ayurvedische massages, high-tech gezichtsbehandelingen of scrubs. Het dreamteam van experts biedt ook alternatieve therapieën aan.

Luxehotels in Londen


Ook interessant

Weekend in Londen

De Britse hoofdstad ligt om de hoek met Eurostar: in amper twee uur zoef je er vanuit Brussel naartoe. Perfect voor een weekendje weg.

Weekend in Londen

Restaurants met Michelinster in Londen

Als je in Londen echt bijzonder wilt dineren, ga dan naar een van de vele restaurants met Michelinster.

Restaurants met Michelinster

Welness in Londen

Ruil die espresso in voor een latte met kurkuma en verken de wellnessadresjes van Londen.

Wellness in Londen

Londen voor lovers

Vergeet chocolade en rozen en kies voor een onvergetelijk moment in Londen met zijn tweetjes.

Romantisch Londen

 

 

Algemene voorwaarden Trein + Hotel

Voor alle boekingen gelden de desbetreffende voorwaarden. Bij het boeken wordt meegedeeld welke voorwaarden van toepassing zijn. Je vindt hier de meest recente voorwaarden voor respectievelijk hotels en pakketreizen met trein + hotel. Mocht je verder nog vragen hebben, ga dan naar onze hulppagina’s.

Wij zijn aangesloten bij de Britse organisatie van reisbureaus, de ABTA, zodat je recht hebt op ondersteuning door de ABTA. Ook is de gedragscode van de ABTA van toepassing. Voor alle losse hotelreserveringen en pakketreizen met trein- en hotelboekingen geldt een garantieregeling voor het geval dat de uitvoerder in gebreke blijft. Niet alle andere diensten vallen onder deze regeling. Informeer bij ons welke dekking van toepassing is.

Belangrijke reisinformatie: Voor reisadvies en algemene gezondheidsadviezen voor op reis ga je naar respectievelijk diplomatie.belgium.be en www.itg.be/N/reisgeneeskunde.

Eurostar Holidays Limited is in Engeland en Wales in het handelsregister ingeschreven onder nummer 11005481. BTW-nummer 286 2413 93. Vestigingsadres: Kings Place 90 York Way, London, N1 9AG. Eurostar Holidays Limited is een volledige dochteronderneming van Eurostar International Limited.

Foto's: © Eurostar; © Eurostar; © Getty; © Richard Bryant; © Cloud Twelve; © Petersham Nurseries; © Petersham Nurseries; © Justine Trickett; © The Ritz; © Steven Joyce