Naar hoofdinhoud
Eurostar
Help
Boek

Frequent of Premium Pass

Log in om je abonnementspas te gebruiken.

RegistrerenWachtwoord vergeten?

Bijna klaar. Rond nu je inschrijving af.

We stuurden een beveiligingscode van 6 cijfers naar , voer ze hieronder in zodat we weten dat jij het bent.

Geen code ontvangen?

Check je spamfolder / ongewenste e-mail

Standard Premier

Ruime rijtuigen, comfortabele zitplaatsen, en een lichte maaltijd aan je zitplaats

Onze reisklassen

Onze tickets zijn nu flexibeler dan ooit tevoren. En vanaf 4 november reis je in onze nieuwe reisklassen Eurostar Standard, Eurostar Plus of Eurostar Premier.

Reizen in Standard Premier

Leun lekker achterover en geniet van een stijlvolle reis. Hier heb je extra ruime en comfortabele zitplaatsen. We serveren een lichte maaltijd met drankjes aan je zitplaats. Reizen in Standard Premier biedt heel wat voordelen.

De Standard Premier-ervaring

Een lichte maaltijd of snack en drankjes opgediend aan je zitplaats

Ons team serveert tussen Brussel en Londen een heerlijke, lichte maaltijd aan je zitplaats, aangepast aan het tijdstip van de dag.

Als ontbijt krijg je een croissantje of gebakje, yoghurt en sap, met thee of koffie. En voor de lunch en het diner serveren we twee gerechtjes en een dessert, met frisdrank, wijn of bier, en thee of koffie.

Tussen Brussel en Rotterdam/Amsterdam serveren we een snack en een drankje.

Bekijk het Standard Premier menu.

Gereserveerde rijtuigen met ruime zitplaatsen en stopcontacten

In onze ruime Standard Premier-rijtuigen kun je makkelijk werken, of in alle rust wat nadenken of uitblazen. Een stopcontact en USB-poort aan je zitplaats is handig om bij te tanken terwijl je relaxt of een tijdschrift leest uit het aanbod.

Er mag flink wat bagage mee

Een pyjama en een tandenborstel? Er kan heel wat meer mee op reis met Eurostar. Een volwassene mag twee koffers (maximaal 85 cm op de langste zijde) en een stuk handbagage meenemen. Er is geen beperking op vloeistoffen, dus je kunt zonder zorgen je toiletartikelen meenemen. Plus een fles bubbels voor onderweg. Meer info over bagage.

Flexibel boeken

Je kan nu je ticket kosteloos omboeken, zo vaak als je wil, tot een uur voor het vertrek van je trein. Zo geniet je van meer flexibiliteit. Let wel: je betaalt het prijsverschil als je nieuwe ticket duurder is. Is je nieuwe ticket goedkoper, dan krijg je het verschil niet terugbetaald. Je ticket is ook terugbetaalbaar tot 7 dagen voor je treinreis, mits een toeslag van € 25.

Lees meer over onze tarieven, kosten en voorwaarden - Flexibel boeken

Kies zelf - gratis - je zitplaats

Wil je onderweg samenzitten met vrienden, familie of collega's? Of zoek je liever een rustig plekje om wat te lezen of bij te slapen? Nadat je hebt geboekt, kun je online zelf je zitplaats veranderen, zonder extra kosten. Je kunt gemakkelijk zien waar er tafeltjes zijn voor groepen van vier, een voorziening voor babyverzorging of extra bagageruimte. Kies maar.

Gratis wifi, altijd en overal

Tijdens de reis is er gratis wifi in de hele trein. Handig om een mail te versturen of berichtjes te posten. Werkt zelfs in de Kanaaltunnel (afhankelijk van internetconnectiviteit).

Reizen met het hele gezin

Met de Eurostar naar Londen is het perfecte familietripje.

In tegenstelling tot bij een vliegreis kun je bij ons zelf kiezen waar je wilt zitten. In de buurt van de ruimte voor babyverzorging, of rond een tafeltje? Kies op de zitplaatsindeling de beste zitplaatsen voor jouw gezin. Gratis.

Kinderen tot en met drie jaar reizen gratis met ons, als ze tijdens de reis op de schoot zitten van een volwassene. Kindvriendelijke snacks, maaltijden en drankjes zijn beschikbaar in Eurostar Café, ons barrijtuig. Lees meer over reizen met kinderen.

Met Eurostar reis je groener

De ecologische voetafdruk van één vlucht naar Londen is even zwaar als 13 reizen met Eurostar*. Je doet dus niet alleen jezelf, maar ook het milieu een plezier als je voor Eurostar kiest.

Tegen 2030 willen we in het Verenigd Koninkrijk, België en Frankrijk volledig overgeschakeld zijn op hernieuwbare energie. In Nederland rijden onze treinen nu al op 100% windenergie.

Boek je trein

Standard Class - Eurostar train - onboard - family sitting around table - Travel classes

Standard

De makkelijke en slimme manier om te reizen van stadscentrum naar stadscentrum.

Ontdek meer - Standard
Delta - man on board Eurostar on his tablet - Brand image

Business Premier

Volledige vrijheid en flexibiliteit, een driegangenmenu en nog meer exclusieve voordelen.

Ontdek meer - Business Premier
Delta - Thalys library - passengers on board - food

Onze reisklassen

Of je nu voor zaken reist, voor de fun of omdat je iets te vieren hebt, we hebben de juiste reisklasse voor je.

Lees meer - Onze reisklassen

*De analyse van EcoRes maakt gebruik van gemiddelde CO₂-emissies per passagier die 1 km aflegt. De berekeningen gebruiken 2022 interne gegevens van het volledige Eurostar-Thalys-netwerk (jaarlijks verbruik van tractie-elektriciteit, aantal vervoerde passagiers, aantal km afgelegd door deze passagiers), en CO₂-emissiefactoren toegeschreven aan tractie-elektriciteit geproduceerd in de respectievelijke doorkruiste landen. Voor thermische auto's is de gebruikte emissiefactor het gemiddelde voor een auto met verbrandingsmotor (gemiddelde brandstof) op een langeafstandsreis met 171gCO₂/km voor 2,2 personen per auto, overgenomen uit de koolstofbasis van ADEME (Frans agentschap voor ecologische transitie). Berekeningen voor de gemiddelde CO₂-uitstoot per passagier voor vluchten maken gebruik van de verbrandingsemissies van de calculator van de Internationale Burgerluchtvaartorganisatie (ICAO), met aanvullende gegevens over de uitstoot stroomopwaarts (WTT) op basis van de DGAC-ratio (direction Générale de l'aviation civile) van 22%. Er werd geen rekening gehouden met niet-CO₂-effecten (condensatiesporen en cirruswolken). Meer informatie op eurostar.com.