Inloggen / registreren

MUZIEKINSTRUMENTEN

Natuurlijk wil je je dierbaar muziekinstrument niet zomaar achterlaten. Daarom hebben we enkele oplossingen om je instrument mee te nemen.

Eurodespatch Information

Eurodespatch is momenteel gesloten zodat we ons kunnen concentreren op onze essentiële dienstregeling tijdens de corona-epidemie. Als je meer bagage hebt dan is toegestaan volgens onze regels, kun je contact opnemen met een koerier die de bagage voor jou vervoert. We hopen onze bagagediensten opnieuw te kunnen opstarten in de lente van 2021.

Violen en andere kleine instrumenten

Muziekinstrumenten kleiner dan 85 cm kunnen met je mee als deel van je toegelaten bagage.

Cello's en andere middelgrote instrumenten

Als je instrument tussen de 85 cm en 136 cm lang is en in een koffer zit, kun je gebruik maken van onze dienst voor geregistreerde bagage Eurodespatch. Ofwel koop je een begeleidersticket (als dat beschikbaar is) zodat het instrument op de zitplaats naast je kan meereizen.

Harpen, contrabassen en andere grote instrumenten

Om een instrument dat langer is dan 136 cm mee te nemen, reserveer je een plek op de trein bij Eurodespatch, onze dienst voor geregistreerde bagage. We doen ons best om het instrument in jouw trein te zetten, maar het zou kunnen dat het pas met een latere trein kan meereizen, afhankelijk van de grootte en het gewicht van je instrument.

Gitaren

Gitaren kunnen gewoon mee in de trein als onderdeel van je gewone bagage, op voorwaarde dat ze in een koffer zitten.