Inloggen / registreren
Error

Er zijn nieuwe reisbeperkingen. Kijk na of je een negatieve COVID-19-test moet voorleggen en of je de verplichte formulieren hebt ingevuld. Raadpleeg de overheidswebsites voor updates. Belangrijke reisinformatie vind je hier.

Let op: Gezien de huidige reisbeperkingen kunnen we onze EuroDespatch-bagageservice en onze 'fiets in de trein'-service voorlopig niet leveren.

 

 

  • Fiets mee in de Eurostar

    Gezien de huidige reisbeperkingen kunnen we helaas onze gebruikelijke 'fiets in de trein'-service niet leveren. Volledig gemonteerde fietsen en fietsen in een kist kunnen voorlopig dus niet mee in de Eurostar. Wil je toch een fiets meenemen, dan raden we je aan contact op te nemen met een koeriersdienst.

    Je mag wel een vouwfiets of kinderfiets meenemen, zolang hij niet langer is dan 85 cm en wordt vervoerd in een beschermende hoes die de hele fiets bedekt. Dit is om je fiets, en andere mensen en hun bagage, te beschermen als je door de beveiliging gaat en in de trein. Hou er rekening mee dat je fiets als onderdeel van je bagage wordt beschouwd.