Naar hoofdinhoud
Eurostar
Help
Boek

Frequent of Premium Pass

Log in om je abonnementspas te gebruiken.

RegistrerenWachtwoord vergeten?

Bijna klaar. Rond nu je inschrijving af.

We stuurden een beveiligingscode van 6 cijfers naar , voer ze hieronder in zodat we weten dat jij het bent.

Geen code ontvangen?

Check je spamfolder / ongewenste e-mail

Standard

De makkelijke en slimme manier om naar hartje Londen te reizen.

Let op:

Deze informatie geldt alleen voor treinen van en naar Londen.

Reizen in Standard

Standard biedt tickets voor een scherpe prijs, zonder bijkomende kosten. Leun lekker achterover, relax en geniet van het uitzicht. Reizen in Standard biedt heel wat voordelen.

Onze reisklassen

Onze tickets zijn nu flexibeler dan ooit tevoren. En vanaf 4 november reis je in onze nieuwe reisklassen Eurostar Standard, Eurostar Plus of Eurostar Premier.

De Standard reiservaring

Er mag flink wat bagage mee

Een pyjama en een tandenborstel? Er kan heel wat meer mee op reis met Eurostar. Een volwassene mag twee koffers (maximaal 85 cm op de langste zijde) en een stuk handbagage meenemen. Er is geen beperking op vloeistoffen, dus je kunt zonder zorgen je toiletartikelen meenemen. Plus een fles bubbels voor onderweg. Meer info over bagage.

Flexibel boeken

Je kan nu je ticket kosteloos omboeken, zo vaak als je wil, tot een uur voor het vertrek van je trein. Zo geniet je van meer flexibiliteit. Let wel: je betaalt het prijsverschil als je nieuwe ticket duurder is. Is je nieuwe ticket goedkoper, dan krijg je het verschil niet terugbetaald. Je ticket is ook terugbetaalbaar tot 7 dagen voor je treinreis, mits een toeslag van € 25.

Lees meer over onze tarieven, kosten en voorwaarden - Flexibel boeken

Haal wat lekkers in ons barrijtuig

Heb je lekkere trek of wil je iets te drinken, loop dan even langs bij het Eurostar Café voor een drankje, snack of maaltijd. We hebben ook bier, wijn, bubbels en sterkedrank.

Lees meer over eten in de trein.

Kies zelf - gratis - je zitplaats

Wil je onderweg spelletjes spelen met de kids? Of liever een rustig plekje om wat te dutten? Nadat je hebt geboekt, kun je online zelf je zitplaats veranderen, zonder extra kosten. Je kunt gemakkelijk zien waar er tafeltjes zijn voor gezinnen en vrienden, een voorziening voor babyverzorging of extra bagageruimte. Kies maar.

Gratis wifi, altijd en overal

Tijdens de reis is er gratis wifi in de hele trein. Handig om een mail te versturen of berichtjes te posten. Werkt zelfs in de Kanaaltunnel (afhankelijk van internetconnectiviteit).

Reizen met het hele gezin

Met de Eurostar naar Londen is het perfecte familietripje.

In tegenstelling tot bij een vliegreis kun je bij ons zelf kiezen waar je wilt zitten. In de buurt van de ruimte voor babyverzorging, of rond een tafeltje? Kies op de zitplaatsindeling de beste zitplaatsen voor jouw gezin. Gratis.

Kinderen tot en met drie jaar reizen gratis met ons, als ze tijdens de reis op de schoot zitten van een volwassene. Kindvriendelijke snacks, maaltijden en drankjes zijn beschikbaar in Eurostar Café, ons barrijtuig. Lees meer over reizen met kinderen.

Met Eurostar reis je groener

De ecologische voetafdruk van één vlucht naar Londen is even zwaar als 13 reizen met Eurostar*. Je doet dus niet alleen jezelf, maar ook het milieu een plezier als je voor Eurostar kiest.

Tegen 2030 willen we in het Verenigd Koninkrijk, België en Frankrijk volledig overgeschakeld zijn op hernieuwbare energie. In Nederland rijden onze treinen nu al op 100% windenergie.

Ook interessant

Ladies on Eurostar Standard Premier class

Standard Premier

Ruime rijtuigen en extra comfortabele zitplaatsen. Plus een lichte maaltijd opgediend aan je zitplaats.

Ontdek meer - Standard Premier
Delta - man on board Eurostar on his tablet - Brand image

Business Premier

Volledige vrijheid en flexibiliteit, een driegangenmenu en nog meer exclusieve voordelen.

Ontdek meer - Business Premier
Women being served in Standard Premier.

Maaltijd aan je zitplaats

Wat kun je verwachten van maaltijden in de Eurostar?

Ontdek meer - Maaltijd aan je zitplaats

*De analyse van EcoRes maakt gebruik van gemiddelde CO₂-emissies per passagier die 1 km aflegt. De berekeningen gebruiken 2022 interne gegevens van het volledige Eurostar-Thalys-netwerk (jaarlijks verbruik van tractie-elektriciteit, aantal vervoerde passagiers, aantal km afgelegd door deze passagiers), en CO₂-emissiefactoren toegeschreven aan tractie-elektriciteit geproduceerd in de respectievelijke doorkruiste landen. Voor thermische auto's is de gebruikte emissiefactor het gemiddelde voor een auto met verbrandingsmotor (gemiddelde brandstof) op een langeafstandsreis met 171gCO₂/km voor 2,2 personen per auto, overgenomen uit de koolstofbasis van ADEME (Frans agentschap voor ecologische transitie). Berekeningen voor de gemiddelde CO₂-uitstoot per passagier voor vluchten maken gebruik van de verbrandingsemissies van de calculator van de Internationale Burgerluchtvaartorganisatie (ICAO), met aanvullende gegevens over de uitstoot stroomopwaarts (WTT) op basis van de DGAC-ratio (direction Générale de l'aviation civile) van 22%. Er werd geen rekening gehouden met niet-CO₂-effecten (condensatiesporen en cirruswolken). Meer informatie op eurostar.com.

Klaar om te boeken?

Frequent of Premium Pass

Log in om je abonnementspas te gebruiken.

RegistrerenWachtwoord vergeten?

Bijna klaar. Rond nu je inschrijving af.

We stuurden een beveiligingscode van 6 cijfers naar , voer ze hieronder in zodat we weten dat jij het bent.

Geen code ontvangen?

Check je spamfolder / ongewenste e-mail

Trein Aanbiedingen

  • Trein van Brussel naar Parijs
  • Trein van Brussel naar Londen
  • Trein van Brussel naar Amsterdam
  • Trein van Brussel naar Keulen
Eurostar nieuwsbrief

Download Onze App

Download in de App StoreOntdek het op Google Play

Feedback

  • Help ons onze website te verbeteren

Bekijk onze tarieven, toeslagen en voorwaarden.

Trein + Hotel

‡ Besparing gebaseerd op Trein + Hotel pakket op Eurostar.com, vergeleken op het moment van de boeking voor dezelfde trein en hetzelfde hotel apart geboekt op Eurostar.com.

© 2024 Eurostar International Ltd. Alle rechten voorbehouden.