Naar hoofdinhoud
Eurostar
Help
Boek

Eten in Business Premier

Modern tafelen voor alle seizoenen

Heerlijke, gezonde seizoensgerechten van Raymond Blanc

Onze maaltijden in Business Premier zijn bijzonder. We werken hiervoor samen met Raymond Blanc, een Michelinsterrenchef met veertig jaar ervaring.

Naar de Business Premier-menu’s

Sinds 2012 werk ik nauw samen met Eurostar om de service en maaltijden in Business Premier steeds beter te maken.

Raymond Blanc OBE

Wat je kunt verwachten in Business Premier

Stijlvol eten onderweg

In Business Premier krijgen klassieke, heerlijke gerechten een moderne twist. Hiervoor werken we nauw samen met Raymond Blanc en we gebruiken alleen de beste ingrediënten voor het lekkerste resultaat. Ook houden we rekening met dieetwensen. Onderaan de pagina vind je daarover meer info.

Welke maaltijd wordt geserveerd in Business Premier hangt af van de vertrektijd van de trein:

  • Ontbijt vóór 10:00 uur
  • Brunch tussen 10:01 en 10:14 uur
  • Lunch tussen 10:15 en 17:14 uur
  • Diner na 17:15 uur

Gerechten aangepast aan het tijdstip

Van een hartig ontbijt tot een heerlijke driegangenmaaltijd, onze Business Premier-menu’s zijn afgestemd op het moment van de dag.

Tijdens de reis serveren we een breed gamma van drankjes. Er is zowel frisdrank, bier, wijn en champagne als koffie en thee. Perfect om de dag te starten of net in stijl af te ronden.

Eco-vriendelijke gerechten

Om zo duurzaam mogelijk te zijn, werken we nauw samen met lokale boeren, tuiniers en producenten. De opeenvolgende seizoenen bepalen welke ingrediënten we gebruiken.

Raymond Blanc zelf heeft een stevige vinger in de pap. Ook hebben we onze eigen honing van de Eurostar-bijenkorven in het Engelse Kent.

Een recept voor succes

We zijn er trots op dat onze duurzame inspanningen opvallen. Zo zijn we het eerste vervoersbedrijf dat drie sterren in de wacht sleepte van Food Made Good. Dat is de hoogst mogelijke waardering.

Ik ben betrokken bij alle ontwikkelingsstappen - van menu-ontwerp, gerechten proeven en leveranciers bezoeken tot duurzaamheidsaanpak en herkomst van ingrediënten begeleiden.

Raymond Blanc OBE

Speciale dieetwensen

Elke maaltijd moet ideaal zijn. Log in op Beheer je boeking en ga naar maaltijd wijzigen als je een aangepaste maaltijd wilt.

De vegetarische optie graag 24 uur van tevoren aanvragen, alle andere opties 48 uur.

Vegetarisch: een maaltijd zonder vis, vlees of dierlijke bijproducten zoals gelatine en dierlijk stremsel. Gerechten kunnen wel melk, honing en eieren bevatten.

Vegan: een maaltijd met 100% plantaardige ingrediënten. Zonder vlees, vis, eieren, melk, honing of dierlijke bijproducten zoals gelatine en dierlijk stremsel.

Glutenvrij: een maaltijd zonder gluten. Kan wel glutenvrije havermout en granen bevatten die van nature glutenvrij zijn. Onze glutenvrije maaltijden zijn ook vrij van zuivelproducten. Maar onze leveranciers zijn niet glutenvrij gecertificeerd.

Zuivelvrij: deze maaltijden bevatten geen melkproducten zoals melk van koe, schaap of geit. In de gerechten kunnen wel vlees, vis of eieren verwerkt zijn.

Halal: een maaltijd zonder varkensvlees of dierlijke bijproducten zoals gelatine,zonder alcohol of producten afgeleid van alcohol. Wel kunnen de maaltijden halal vlees of vis bevatten. Onze leveranciers zijn niet halal gecertificeerd.

Koosjer: onze koosjere maaltijden worden bereid volgens de joodse dieetleer in gespecialiseerde, gecertificeerde keukens. Elke maaltijd is verzegeld wanneer die wordt geserveerd.

Voor diabetici: een evenwichtige maaltijd met veel eiwitten en minder koolhydraten. Onze maaltijden voor diabetici bevatten geen ingrediënten met een hoge glycemische index.

Vetarm: een maaltijd met minder dan 3% vet.

Zoutarm: een maaltijd met minder dan 0,3% zout.

Kinderen: een evenwichtige maaltijd met eenvoudige ingrediënten. Onze kindermaaltijden zien er heerlijk uit en bevatten geen varkensvlees, noten of sesam. Ze bevatten ook weinig suiker en zout.

Zonder noten: Onze maaltijden aan boord bevatten geen pinda's of 'noten' zoals gedefinieerd door de EU (amandelen, paranoten, cashewnoten, hazelnoten, macadamianoten, pecannoten, pistachenoten of walnoten). Ze worden echter gemaakt in een omgeving waar noten aanwezig zijn, dit betekent dat ze niet 100% notenvrij zijn. Onze maaltijden kunnen ook ingrediënten bevatten die niet onder de EU-definitie van 'noten' vallen, zoals pijnboompitten, kastanjes en kokosnoot.

Bekijk ook

Delta - Thalys library - passengers on board - food

Onze reisklassen

Of je nu voor zaken reist, voor de fun of omdat je iets te vieren hebt, we hebben de juiste reisklasse voor je.

Lees meer - Onze reisklassen
Ladies on Eurostar Standard Premier class

Standard Premier

Ruime rijtuigen en extra comfortabele zitplaatsen. Plus een lichte maaltijd opgediend aan je zitplaats.

Ontdek meer - Standard Premier
Delta - man on board Eurostar on his tablet - Brand image

Business Premier

Volledige vrijheid en flexibiliteit, een driegangenmenu en nog meer exclusieve voordelen.

Ontdek meer - Business Premier

Klaar om te boeken?

Frequent of Premium Pass

Log in om je abonnementspas te gebruiken.

RegistrerenWachtwoord vergeten?

Bijna klaar. Rond nu je inschrijving af.

We stuurden een beveiligingscode van 6 cijfers naar , voer ze hieronder in zodat we weten dat jij het bent.

Geen code ontvangen?

Check je spamfolder / ongewenste e-mail

Trein Aanbiedingen

  • Trein van Brussel naar Parijs
  • Trein van Brussel naar Londen
  • Trein van Brussel naar Amsterdam
  • Trein van Brussel naar Keulen
Eurostar nieuwsbrief

Download Onze App

Download in de App StoreOntdek het op Google Play

Feedback

  • Help ons onze website te verbeteren

Bekijk onze tarieven, toeslagen en voorwaarden.

Trein + Hotel

‡ Besparing gebaseerd op Trein + Hotel pakket op Eurostar.com, vergeleken op het moment van de boeking voor dezelfde trein en hetzelfde hotel apart geboekt op Eurostar.com.

© 2024 Eurostar International Ltd. Alle rechten voorbehouden.