Naar hoofdinhoud
Eurostar
Help
Boek

Frequent of Premium Pass

Log in om je abonnementspas te gebruiken.

RegistrerenWachtwoord vergeten?

Bijna klaar. Rond nu je inschrijving af.

We stuurden een beveiligingscode van 6 cijfers naar , voer ze hieronder in zodat we weten dat jij het bent.

Geen code ontvangen?

Check je spamfolder / ongewenste e-mail

Trein van Parijs naar Keulen

Vanaf € 32

enkele reis*

Van stadscentrum

naar stadscentrum

Eurostar app

Bewaar je ticket in de app op je mobieltje

Met de trein van Parijs naar Keulen

Nu Thalys Eurostar is, is met de trein van Parijs naar Keulen reizen nóg makkelijker geworden. Je reist van centrum naar centrum in slechts 3 uur en 20 minuten. En of je nu voor business of pleasure gaat, je komt er zalig ontspannen en uitgerust aan. Lees verder en ontdek waarom Eurostar de beste manier is om te reizen van Parijs naar Keulen.

Neem een hogesnelheidstrein van Parijs naar Keulen**

Het station Gare du Nord, gelegen in het hart van het 10e arrondissement van Parijs, is het belangrijkste treinstation van de Franse hoofdstad. Verschillende metro-, RER- (stadstrein) en buslijnen zorgen ervoor dat je je efficiënt door de stad kan verplaatsen en het station gemakkelijk kan bereiken. Dit station bedient ook bestemmingen in het noorden van Frankrijk en internationale bestemmingen, zoals het Verenigd Koninkrijk, België, Duitsland en Nederland.

In het station vind je verschillende eetgelegenheden en restaurants, winkels, krantenkiosken, een loket, voorzieningen voor bagageopslag, een apotheek en toiletten.

Het station is erg groot en nogal druk, zorg er dus voor dat je minstens 20 minuten voor de geplande vertrektijd van jouw trein op het station aanwezig bent.

In de trein van Parijs naar Keulen

Of je nu kiest voor een reis in Standard, Comfort of Premium, je kunt steeds genieten van gratis wifi en een drankje of een snack kopen bij het Eurostar Café.

Maar wanneer je zin hebt in een rustige reis met meer ruimte en een comfortabelere zitplaats, dan is het Comfort-tarief precies wat je nodig hebt.

En als je jezelf eens écht wil verwennen en tijdens de reis van al onze diensten wil genieten, is er natuurlijk het Premium-tarief. Naast de voordelen van het Comfort-tarief geniet je van catering, die aan je zitplaats wordt aangeboden, een snellere wifi-verbinding met meer data, digitale toegang tot internationale kranten en tijdschriften én toegang tot onze Lounges in Parijs en Brussel. Geniet van een heus verwenmoment.

Aankomst in Köln Hauptbahnhof

Met Eurostar kom je aan in het hart van de grootste stad van Noordrijn-Westfalen. De bekendste bezienswaardigheid van Keulen, de indrukwekkende kathedraal, is het eerste wat je ziet wanneer je het station verlaat. De belangrijkste musea, brouwerijen alsook de voornaamste winkelstraat van de stad bereik je te voet in slechts enkele minuten.

En voor wie Keulen eens op een andere manier wil ontdekken, zijn de levendige wijk Südstadt en de trendy buurt "Belgisches Viertel" slechts een kort tramritje verwijderd.

Köln Hauptbahnhof is ook een uitstekend reisknooppunt met treinverbindingen naar bijna alle grote Duitse steden. In het station vind je tal van eetgelegenheden en winkels om rond te slenteren terwijl je wacht op jouw aansluitende trein.

Dienstregeling voor treinen van Parijs naar Keulen

zondag 23 juni 2024

Bekijk de volledige dienstregeling

Ook interessant

Paris - Sacre Coeur - primary asset - Delta

Trein van Keulen naar Parijs

Met Eurostar reis je snel, comfortabel en voordelig naar Parijs vanuit Keulen.

Lees meer - Trein van Keulen naar Parijs
De Tower of London in de herfst

Alle Eurostar-treinen

Snel en milieuvriendelijk naar Parijs, Londen of Brussel? Ontdek waar Eurostar naartoe rijdt.

Lees meer - Alle Eurostar-treinen
Cologne - Illustration - destinations - Secondary asset - Jean_Park

Ontdek Keulen

Een citytrip naar Keulen is ideaal voor een korte vakantie dichtbij huis.

Lees meer - Ontdek Keulen

Algemene voorwaarden

*Prijs tickets voor Standard reisklasse enkele reis met Eurostar van/naar Düsseldorf Hbf, Koeln Hbf, Paris Gare du Nord. Afhankelijk van beschikbaarheid.
**Tickets beschikbaar voor reizen met Eurostar van/naar Düsseldorf Hbf, Koeln Hbf, Paris Gare du Nord. Onder voorbehoud van beschikbaarheid.
Flexibele tickets

Tickets voor Standard- en Comforttarieven zijn:
  • Omboekbaar zonder extra kosten tot 7 dagen voor de vertrektijd, daarna omboekbaar tegen een vergoeding van € 15 tot de vertrektijd. Ze kunnen niet worden omgeboekt nadat de trein is vertrokken.
  • 100% terugbetaalbaar zonder extra kosten tot 7 dagen voor vertrek, daarna niet meer.
Tickets voor Premium-tarief zijn:
  • Omboekbaar zonder extra kosten tot 1 uur na vertrektijd, daarna niet meer omboekbaar.
  • 100% terugbetaalbaar tot 1 uur na vertrektijd, daarna niet meer.