Naar de inhoud
Eurostar
Help
Inloggen / registreren
Boek

Frequent of Premium Pass

Log in om je abonnementspas te gebruiken.

RegistrerenWachtwoord vergeten?

Bijna klaar. Rond nu je inschrijving af.

We stuurden een beveiligingscode van 6 cijfers naar , voer ze hieronder in zodat we weten dat jij het bent.

Geen code ontvangen?

Check je spamfolder / ongewenste e-mail

Trein van Amsterdam naar Parijs

3 uur en 20 minuten

Geen luchthaventransfers, geen tijdverlies

Van stadscentrum

naar stadscentrum

Vanaf € 35

enkele reis*

Met de trein van Amsterdam naar Parijs

Thalys is nu Eurostar – maar met de trein van Amsterdam naar Parijs reizen is nog altijd even gemakkelijk. Je reist van centrum naar centrum in slechts 3 uur en 20 minuten. En of je nu voor business of pleasure gaat, je komt er zalig ontspannen en uitgerust aan. Lees verder en ontdek waarom de Eurostar van Amsterdam naar Parijs de beste manier is om te reizen.

Neem een hogesnelheidstrein van Amsterdam naar Parijs**

Het Centraal Station van Amsterdam ligt tussen het oude stadscentrum en de up and coming wijk Amsterdam-Noord. Vanuit het toeristische centrum bereik je het station te voet in slechts 10 tot 15 minuten. Andere belangrijke bezienswaardigheden zijn vlot bereikbaar per tram, metro, bus en boot.

In het stationsgebouw vind je een brede waaier aan eetgelegenheden en winkels. We raden je aan 15 minuten voor de vertrektijd van jouw trein op het station aan te komen, maar je kan natuurlijk ook iets eerder komen zodat je nog rustig iets kan eten of wat kan winkelen voor je vertrekt.

Hou er rekening mee dat je de streepjescode op je ticket moet scannen om toegang te krijgen tot de perrons.

In de trein van Amsterdam naar Parijs

Of je nu kiest voor een reis in Standard, Comfort of Premium, je kunt steeds genieten van gratis wifi en een drankje of een snack kopen bij het Eurostar Café.

Als je zin hebt in een rustige reis met meer ruimte en een comfortabelere zitplaats, dan is het Comfort-tarief precies wat je nodig hebt.

En wil je jezelf eens écht verwennen? Kies dan voor het Premium-tarief. Naast de voordelen van het Comfort-tarief geniet je van catering aan je zitplaats, een nog snellere wifi-verbinding met meer data, digitale toegang tot internationale kranten en tijdschriften én toegang tot onze Lounges in Parijs en Brussel.

Aankomst in Parijs Gare du Nord

De trein komt aan in het station Paris Gare du Nord, gunstig gelegen in het hart van de stad en op loopafstand van topattracties zoals Montmartre en de Sacré-Coeur.

Gare du Nord is een van de belangrijkste stations van Parijs, met aansluitingen voor de metro, RER-treinen en lokale bussen.

Dit historische station, met een neoklassieke 19e-eeuwse gevel, is het drukste treinstation van Europa en verwerkt jaarlijks zo'n 214 miljoen passagiers.

Zoals de naam doet vermoeden, is Gare du Nord voor Frankrijk de toegangspoort tot Noord-Europa. Er vertrekken en arriveren treinen uit en naar België, Nederland, het VK en het noorden van Duitsland.

Dienstregeling van onze treinen van Amsterdam naar Parijs

dinsdag 28 november 2023

Bekijk de volledige dienstregeling

Ook interessant

Trein van Parijs naar Amsterdam

Met de Eurostar naar Amsterdam is snel, gemakkelijk en betaalbaar - je reist in slechts 3 uur en 20 minuten van stadscentrum naar stadscentrum.

Lees meer - Trein van Parijs naar Amsterdam
De Tower of London in de herfst

Alle Eurostar-treinen

Zonder overstap naar hartje Londen? Supersnel naar Parijs of Brussel? Hier zie je in een oogopslag waar onze treinen naartoe rijden.

Lees meer - Alle Eurostar-treinen
Eiffel Tower - blue sky

Stedentrip Parijs

Er is niet meer nodig dan een korte treinreis om te genieten van de grandeur van Parijs.

Lees meer - Stedentrip Parijs

Algemene voorwaarden

*Prijs voor tickets in Standard reisklasse voor een enkele reis met Eurostar van/naar Paris Gare du Nord, Marne-La-Vallée - Chessy, Aéroport Paris-Charles de Gaulle, Rotterdam Centraal, Schiphol Airport, Amsterdam Centraal. Onder voorbehoud van beschikbaarheid.
**Tickets beschikbaar voor reizen in Standard, Comfort en Premium met Eurostar van/naar Paris Gare du Nord, Marne-La-Vallée - Chessy, Aéroport Paris-Charles de Gaulle, Rotterdam Centraal, Schiphol Airport, Amsterdam Centraal. Onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Tickets voor Standard- en Comforttarieven zijn:
  • Omruilbaar zonder extra kosten tot 7 dagen voor de vertrektijd, daarna omruilbaar tegen een vergoeding van € 15 tot de vertrektijd. Ze kunnen niet worden omgeboekt nadat de trein is vertrokken.
  • 100% terugbetaalbaar zonder extra kosten tot 7 dagen voor vertrek, daarna niet meer.
Tickets voor Premium-tarief zijn:
  • Omruilbaar zonder extra kosten tot 1 uur na vertrektijd, daarna niet meer omruilbaar.
  • 100% terugbetaalbaar tot 1 uur na vertrektijd, daarna niet meer.