The classic British telephone boxes

Eurostar 2 for 1

Twee museumkaartjes voor de prijs van één op vertoon van je Eurostar-ticket
Hoe werkt Eurostar 2FOR1?

Een Eurostar-ticket brengt je zoveel verder dan het eindstation. Met 2FOR1 krijg je in de meest iconische musea en galerieën van Londen twee tickets voor de prijs van één. Bewonder er de vaste collecties en tijdelijke tentoonstellingen. Het enige wat je hoeft te doen, is je ticket tonen aan de ticketbalie.

Meer details lees je bij de algemene voorwaarden.

Deze musea doen mee:

Het Design Museum is 's werelds meest toonaangevende museum voor hedendaagse architectuur en design. De collectie omvat alle elementen van design, inclusief mode, productontwikkeling en grafisch ontwerp.

Sinds de opening in 1989 organiseerde het museum meer dan 100 tentoonstellingen, kwamen er meer dan zeven miljoen bezoekers over de vloer en toonde het alle soorten design, van een kalasjnikov AK-47 tot de hoge hakken van schoenontwerper Christian Louboutin.

De thuisbasis van de allerbeste moderne en hedendaagse kunst. Ga zeker kijken naar de oconische Turbine Hall. De collectie omvat onder meer schilderijen en sculpturen van kunstenaars van over de hele wereld: van Pablo Picasso en Paul Cézanne tot Yayoi Kusama en Jenny Holzer.

Met zijn collectie van 500 jaar kunst biedt Tate Britain voor elk wat wils. Ontdek er de meest geliefde topwerken van de Tate-collectie. Elk kunstwerk vertelt een verhaal: over een moment in de geschiedenis, over het leven van de kunstenaar of het onderwerp, over hoe en waarom het werk is gemaakt.

Eén van de grootste schilderijencollecties ter wereld vindt onderdak in The National Gallery. Bewonder er onder andere de zonnebloemen van Van Gogh en het mysterieuze Arnolfini-portret van Jan van Eyck.

Deze kunstwerken zijn publieke eigendom, dus gratis te bewonderen voor iedereen. Naast de indrukwekkende collectie ontdek je er ook boeiende tentoonstellingen, zowel gratis als betalende.

Bekijk hun programma van tentoonstellingen online. Gratis voor leden.

Het Barbican is beroemd om zijn brutalistische architectuur. Het gebouwencomplex herbergt een concertzaal, twee theaters, twee kunstgalerijen, drie bioscopen, een bibliotheek, een terras aan een vijver en zelfs een serre met ongeveer 1.500 soorten planten en bomen.

Het boeiende kunstprogramma van het Barbican nodigt de meest inspirerende artiesten en performers uit van over de hele wereld. Elk jaar bezoeken meer dan een miljoen mensen Barbican-evenementen. Ze kunnen er ook heerlijk genieten in de restaurants en bars van het centrum.Het Barbican is beroemd om zijn brutalistische architectuur. Het gebouwencomplex herbergt een concertzaal, twee theaters, twee kunstgalerijen, drie bioscopen, een bibliotheek, een terras aan een vijver en zelfs een serre met ongeveer 1.500 soorten planten en bomen.

Het boeiende kunstprogramma van het Barbican nodigt de meest inspirerende artiesten en performers uit van over de hele wereld. Elk jaar bezoeken meer dan een miljoen mensen Barbican-evenementen. Ze kunnen er ook heerlijk genieten in de restaurants en bars van het centrum.

Het Design Museum is 's werelds meest toonaangevende museum voor hedendaagse architectuur en design. De collectie omvat alle elementen van design, inclusief mode, productontwikkeling en grafisch ontwerp.

Sinds de opening in 1989 organiseerde het museum meer dan 100 tentoonstellingen, kwamen er meer dan zeven miljoen bezoekers over de vloer en toonde het alle soorten design, van een kalasjnikov AK-47 tot de hoge hakken van schoenontwerper Christian Louboutin.

V&A South Kensington is een wereld van creativiteit in het hart van Londen. Van moet-je-zien tentoonstellingen tot bijzondere collecties, er is voor elk wat wils. Het museum bezit verschillende Britse nationale collecties en huisvest belangrijke bronnen voor de studie van architectuur, meubels, mode, textiel, fotografie, beeldhouwkunst, schilderkunst, sieraden, glas, keramiek, boekkunst, Aziatische kunst en design, theater en performance.

Het British Museum brengt werk en voorwerpen uit culturen over de hele wereld onder één dak samen. Geen enkel ander museum beheert zulke omvangrijke, mooie en belangrijke collecties. Aan de hand van acht miljoen voorwerpen kunnen bezoekers de buitengewone diversiteit van menselijke culturen ontdekken, van de kleinste gemeenschappen tot de grootste wereldrijken. De permanente en tijdelijke tentoonstellingen van het museum werpen licht op hoe mensen sinds het begin der tijden elk facet van het leven hebben weergegeven en hoe alles met elkaar verband houdt.

In het hart van Londen ligt de Royal Academy of Arts, een cultuurhuis waar kunst wordt gemaakt, tentoongesteld en besproken. Er lopen tentoonstellingen van wereldklasse, maar ook gratis expo's van kunst en architectuur.