Naar hoofdinhoud
Eurostar
Help
Boek

Reizen in Premium

De lekkerste gerechten, de snelste wifi, de flexibelste tickets

De beste service vanaf vertrek tot aankomst

Reis nóg flexibeler: vanaf je incheckt op het perron tot je uitstapt op je bestemming kun je rekenen op een echte Premium service. Ontspan voordat je vertrekt in onze lounge, geniet van heerlijke maaltijden in de trein, of boek je tickets kosteloos om tot een uur na vertrek.


Een heerlijk menu geserveerd aan je zitplaats

In Premium leggen we je smaakpapillen extra in de watten: het menu voor onze treinen is speciaal ontwikkeld door Frank Fol, The Vegetable Chef® , die beloond werd met het Food Made Good label van de Sustainable Restaurant Association.

Exclusieve toegang tot onze lounges

In alle rust een kopje koffie of alcoholisch drankje voordat je in de trein stapt? Nog even achterover leunen met een gratis magazine, een serie kijken op je tablet, of online werken op je laptop? Onze stijlvolle lounges in de stations van Brussel en Parijs zijn voorzien van alle comfort om goed aan je reis te beginnen.

Extra veel beenruimte

Reizen in Premium betekent ook lekker veel beenruimte. Zak dus gerust nog wat verder onderuit zodat je echt helemaal ontspannen op je bestemming aankomt.

Snellere wifi en stopcontacten

Als Premium-reiziger kun je gebruikmaken van wifi+, een nog snellere verbinding met hogere downloadsnelheid. Zo kun je onderweg rustig je favoriete serie kijken, of online werken op je laptop. Dankzij de stopcontacten aan elke zitplaats kun je de batterijen van je laptop, tablet of smartphone altijd opladen.

Toegang tot online tijdschriften en kranten

Als Premium-reiziger krijg je exclusieve toegang tot een heleboel digitale tijdschriften en kranten. Hoe? Ga naar onboard.eurostar.com in de trein of in de lounges in Brussel en Parijs dan naar ‘ePress’. Happy reading!


Extra veel bagage

Of je er nu met z’n tweetjes een romantisch weekendje opuit trekt, of met het hele gezin op vakantie gaat: in Premium breng je probleemloos twee koffers (max. 75 x 53 x 30 cm) en een stuk handbagage per persoon mee, zonder beperkingen op gewicht of verborgen kosten.

Ontdek alles over toegelaten bagage


Comfort voor het hele gezin

Onze comfortabele treinen en interessante bestemmingen zijn ideaal voor een toffe gezinsvakantie, trek er dus samen eens op uit met de Eurostar.

Kinderen jonger dan 12 betalen slechts € 25 voor een ticket (met uitzondering van seizoensbestemmingen). Kinderen jonger dan 4 reizen gratis mee op de schoot van hun ouders. Wil je zeker zijn van een zitplaats voor je kleine spruit? Bestel dan een kinderticket.


In rijtuigen 7, 17 en 27 vind je ook de nodige voorzieningen voor het voeden en verschonen van je kindje. Lees meer over reizen met kinderen.

Met Eurostar reis je duurzamer

Reizen met Eurostar betekent 20 keer minder CO₂-uitstoot dan reizen met de auto en 30 keer minder dan vliegen. Ontdek meer over Eurostar en duurzaamheid

Ook interessant

Delta - Thalys library - passengers on board - staff

De Standard-ervaring

Reis vlot en eenvoudig recht naar het centrum van de stad.

Meer over Standard - De Standard-ervaring
Comfort - Travel classes - looking at the window

Comfort

In onze Comfort-reisklasse ontspan je vanaf het moment dat je op de trein stapt.

Meer weten - Comfort
Business Premier Lounge - Cocktail Bar

Business Premier lounges

Geen betere plek om je reis te beginnen dan onze exclusieve Business Premier lounges.

Meer weten - Business Premier lounges

*De analyse van EcoRes maakt gebruik van gemiddelde CO₂-emissies per passagier die 1 km aflegt. De berekeningen gebruiken 2022 interne gegevens van het volledige Eurostar-Thalys-netwerk (jaarlijks verbruik van tractie-elektriciteit, aantal vervoerde passagiers, aantal km afgelegd door deze passagiers), en CO₂-emissiefactoren toegeschreven aan tractie-elektriciteit geproduceerd in de respectievelijke doorkruiste landen. Voor thermische auto's is de gebruikte emissiefactor het gemiddelde voor een auto met verbrandingsmotor (gemiddelde brandstof) op een langeafstandsreis met 171gCO₂/km voor 2,2 personen per auto, overgenomen uit de koolstofbasis van ADEME (Frans agentschap voor ecologische transitie). Berekeningen voor de gemiddelde CO₂-uitstoot per passagier voor vluchten maken gebruik van de verbrandingsemissies van de calculator van de Internationale Burgerluchtvaartorganisatie (ICAO), met aanvullende gegevens over de uitstoot stroomopwaarts (WTT) op basis van de DGAC-ratio (direction Générale de l'aviation civile) van 22%. Er werd geen rekening gehouden met niet-CO₂-effecten (condensatiesporen en cirruswolken). Meer informatie op eurostar.com.