Naar hoofdinhoud
Eurostar
Help
Boek

Frequent of Premium Pass

Log in om je abonnementspas te gebruiken.

RegistrerenWachtwoord vergeten?

Bijna klaar. Rond nu je inschrijving af.

We stuurden een beveiligingscode van 6 cijfers naar , voer ze hieronder in zodat we weten dat jij het bent.

Geen code ontvangen?

Check je spamfolder / ongewenste e-mail

Business Premier

Trakteer jezelf op een vleugje luxe en totale flexibiliteit

Onze reisklassen

Onze tickets zijn nu flexibeler dan ooit tevoren. En vanaf 4 november reis je in onze nieuwe reisklassen Eurostar Standard, Eurostar Plus of Eurostar Premier.

Reizen in Business Premier

Als je exclusieve voordelen wilt, dan is Business Premier geknipt voor jou. Business Premier biedt je de vrijheid om te reizen wanneer jij dat wilt en volgens je planning, Geen tijdverlies in het station: zoef door de express ticketcontrole en relax in onze exclusieve lounges. In de trein zijn ruime, comfortabele zitplaatsen met verstelbare rug. Ook daar kun je relaxen, of verder werken. Reizen in Business Premier biedt heel wat voordelen.

De Business Premier-ervaring

Driegangenmenu met champagne

Een stevig ontbijt, heerlijke lunch of verleidelijk diner wacht op je. Onze menu's in Business Premier zijn bereid in samenwerking met Michelinsterrenchef Raymond Blanc. 

Tijdens de reis serveren we een keuze aan drankjes, van koffie en thee tot frisdrank, bier en champagne. Perfect om de dag te starten of in stijl af te ronden.

Exclusieve Business Premier lounges

Begin je reis in stijl. Relax in onze exclusieve Business Premier lounge, met een lekker hapje en een drankje en een grote keuze aan kranten en tijdschriften.

We bieden ook wifi aan, dus kun je nog even snel je e-mails checken en internetten voor je in de trein stapt. Of kies je ook iets uit onze digitale bibliotheek?

De Business Premier lounge is beschikbaar voor Business Premier-reizigers en voor wie een Eurostar Carte Blanche™ heeft. Er is een Business Premier lounge in Brussel, Londen en Parijs.

Er is geen Eurostar Business Premier lounge in Amsterdam of Rotterdam. Maar je bent in beide stations welkom in de NS International Lounge. Toon even je ticket om binnen te gaan.

Vrijheid en flexibiliteit

Zakelijke afspraken kunnen altijd anders lopen dan gepland en daarom zijn onze Business Premier-tickets superflexibel.

Voor een ticket tussen Londen en Nederland is omboeken of een terugbetaling mogelijk tot het vertrek van de trein. Je kunt een ticket ook omboeken voor een indirecte trein naar Londen via Brussel. Dan neem je een trein van Nederland naar Brussel en stap je daar over op de Eurostar.

Meer over flexibele tickets

Express-ticketcontrole

De ticketcontrole in Amsterdam en Rotterdam voor Business Premier sluit kort voor het vertrek. Daardoor kun je beter je planning afstellen zonder tijdverlies. Laat je ticket scannen bij onze medewerkers, en loop via de veiligheids- en identiteitscontrole door naar de vertrekruimte.

In Londen, Brussel en Parijs zijn er express-ticketpoortjes voor Business Premier. Scan je ticket aan de ticketpoortjes, ga dan door veiligheids- en paspoortcontrole en wandel naar de Business Premier lounge.

Boarding guarantee

Wil je graag omboeken naar een vroegere of latere trein op de reisdag zelf, dan garanderen we een zitplaats, zelfs als Business Premier volgeboekt is.

Als je vergadering een keer uitloopt of net vroeger eindigt, is dat dus geen enkel probleem. Kom gewoon naar het station en onze medewerkers regelen alles.

Deze boarding guarantee is helaas niet mogelijk tussen Nederland en Londen of terug.

Er mag veel bagage mee

Gitaar en golfclubs mee? Als je het zelf de trein in kan tillen, kan er veel mee. Een volwassene mag drie koffers (maximaal 85 cm op de langste zijde) en een handbagage meenemen. Er is geen beperking op vloeistoffen, dus je kunt zonder zorgen je toiletartikelen meenemen. Plus een fles bubbels voor onderweg.

Meer over bagage

Met Eurostar reis je groener

De ecologische voetafdruk van één vlucht naar Londen is even zwaar als 13 reizen met Eurostar*. Je doet dus niet alleen jezelf, maar ook het milieu een plezier als je voor Eurostar kiest.

Tegen 2030 willen we in het Verenigd Koninkrijk, België en Frankrijk volledig overgeschakeld zijn op hernieuwbare energie. In Nederland rijden onze treinen nu al op 100% windenergie.

Ook interessant

Business Premier Lounge - Cocktail Bar

Business Premier lounges

Geen betere plek om je reis te beginnen dan onze exclusieve Business Premier lounges.

Meer weten - Business Premier lounges
Ladies on Eurostar Standard Premier class

Standard Premier

Ruime rijtuigen en extra comfortabele zitplaatsen. Plus een lichte maaltijd opgediend aan je zitplaats.

Ontdek meer - Standard Premier
Women being served in Standard Premier.

Maaltijd aan je zitplaats

Wat kun je verwachten van maaltijden in de Eurostar?

Ontdek meer - Maaltijd aan je zitplaats

*De analyse van EcoRes maakt gebruik van gemiddelde CO₂-emissies per passagier die 1 km aflegt. De berekeningen gebruiken 2022 interne gegevens van het volledige Eurostar-Thalys-netwerk (jaarlijks verbruik van tractie-elektriciteit, aantal vervoerde passagiers, aantal km afgelegd door deze passagiers), en CO₂-emissiefactoren toegeschreven aan tractie-elektriciteit geproduceerd in de respectievelijke doorkruiste landen. Voor thermische auto's is de gebruikte emissiefactor het gemiddelde voor een auto met verbrandingsmotor (gemiddelde brandstof) op een langeafstandsreis met 171gCO₂/km voor 2,2 personen per auto, overgenomen uit de koolstofbasis van ADEME (Frans agentschap voor ecologische transitie). Berekeningen voor de gemiddelde CO₂-uitstoot per passagier voor vluchten maken gebruik van de verbrandingsemissies van de calculator van de Internationale Burgerluchtvaartorganisatie (ICAO), met aanvullende gegevens over de uitstoot stroomopwaarts (WTT) op basis van de DGAC-ratio (direction Générale de l'aviation civile) van 22%. Er werd geen rekening gehouden met niet-CO₂-effecten (condensatiesporen en cirruswolken). Meer informatie op eurostar.com.