Naar hoofdinhoud
Eurostar
Help
Boek

Maaltijden in Standard Premier

Een beetje verwennerij onderweg

Lekkere, evenwichtige maaltijden

Een vleugje Frankrijk of een snuifje Midden-Oosten, onze Standard Premier-menu’s halen inspiratie uit alle wereldkeukens. We gebruiken de allerbeste lokale seizoensingrediënten om elk gerecht gezond, gevarieerd en boordevol smaak te bereiden. Ook houden we rekening met dieetwensen. Onderaan de pagina vind je daarover meer info.

Geniet van een heerlijke maaltijd in Standard Premier

Maaltijden aangepast aan het tijdstip

We hebben passende menu’s voor ‘s ochtends, ‘s middags en ‘s avonds. Tot 10.14 u. serveren we een heerlijk ontbijt met fruit, gebak, yoghurt, vruchtensap en een kopje thee of koffie. Vanaf 10.15 u. komt er een lichte maaltijd en dessert met frisdrank, wijn of bier, plus koffie of thee.

Naar Standard Premier-menu’s

Eco-vriendelijke gerechten

Om zo duurzaam mogelijk te zijn, werken we nauw samen met lokale boeren, tuiniers en producenten. Zij helpen ons een handje bij het kiezen van de meest verse seizoensproducten voor de beste smaak. Ook hebben we onze eigen honing van de Eurostar-bijenkorven in het Engelse Kent.


Het recept voor succes

We zijn er trots op dat onze inspanningen opvallen. Zo zijn we het eerste vervoersbedrijf dat drie sterren in de wacht sleepte van Food Made Good). Dat is de hoogste waardering.


Speciale dieetwensen

Elke maaltijd moet ideaal zijn. Log in op Beheer je boeking en ga naar maaltijd wijzigen als je een aangepaste maaltijd wilt.

De vegetarische optie graag 24 uur van tevoren aanvragen, alle andere opties 48 uur.

Vegetarisch: een maaltijd zonder vis, vlees of dierlijke bijproducten zoals gelatine en dierlijk stremsel. Gerechten kunnen wel melk, honing en eieren bevatten.

Vegan: een maaltijd met 100% plantaardige ingrediënten. Zonder vlees, vis, eieren, melk, honing of dierlijke bijproducten zoals gelatine en dierlijk stremsel.

Glutenvrij: een maaltijd zonder gluten. Kan wel glutenvrije havermout en granen bevatten die van nature glutenvrij zijn. Onze glutenvrije maaltijden zijn ook vrij van zuivelproducten. Maar onze leveranciers zijn niet glutenvrij gecertificeerd.

Zuivelvrij: deze maaltijden bevatten geen melkproducten zoals melk van koe, schaap of geit. In de gerechten kunnen wel vlees, vis of eieren verwerkt zijn.

Halal: een maaltijd zonder varkensvlees of dierlijke bijproducten zoals gelatine,zonder alcohol of producten afgeleid van alcohol. Wel kunnen de maaltijden halal vlees of vis bevatten. Onze leveranciers zijn niet halal gecertificeerd.

Koosjer: onze koosjere maaltijden worden bereid volgens de joodse dieetleer in gespecialiseerde, gecertificeerde keukens. Elke maaltijd is verzegeld wanneer die wordt geserveerd.

Voor diabetici: een evenwichtige maaltijd met veel eiwitten en minder koolhydraten. Onze maaltijden voor diabetici bevatten geen ingrediënten met een hoge glycemische index.

Vetarm: een maaltijd met minder dan 3% vet.

Zoutarm: een maaltijd met minder dan 0,3% zout.

Kinderen: een evenwichtige maaltijd met eenvoudige ingrediënten. Onze kindermaaltijden zien er heerlijk uit en bevatten geen varkensvlees, noten of sesam. Ze bevatten ook weinig suiker en zout.

Zonder noten: Onze maaltijden aan boord bevatten geen pinda's of 'noten' zoals gedefinieerd door de EU (amandelen, paranoten, cashewnoten, hazelnoten, macadamianoten, pecannoten, pistachenoten of walnoten). Ze worden echter gemaakt in een omgeving waar noten aanwezig zijn, dit betekent dat ze niet 100% notenvrij zijn. Onze maaltijden kunnen ook ingrediënten bevatten die niet onder de EU-definitie van 'noten' vallen, zoals pijnboompitten, kastanjes en kokosnoot.

Bekijk ook

Delta - Thalys library - passengers on board - food

Onze reisklassen

Of je nu voor zaken reist, voor de fun of omdat je iets te vieren hebt, we hebben de juiste reisklasse voor je.

Lees meer - Onze reisklassen
Ladies on Eurostar Standard Premier class

Standard Premier

Ruime rijtuigen en extra comfortabele zitplaatsen. Plus een lichte maaltijd opgediend aan je zitplaats.

Ontdek meer - Standard Premier
Delta - man on board Eurostar on his tablet - Brand image

Business Premier

Volledige vrijheid en flexibiliteit, een driegangenmenu en nog meer exclusieve voordelen.

Ontdek meer - Business Premier

Klaar om te boeken?

Frequent of Premium Pass

Log in om je abonnementspas te gebruiken.

RegistrerenWachtwoord vergeten?

Bijna klaar. Rond nu je inschrijving af.

We stuurden een beveiligingscode van 6 cijfers naar , voer ze hieronder in zodat we weten dat jij het bent.

Geen code ontvangen?

Check je spamfolder / ongewenste e-mail

Trein Aanbiedingen

  • Trein van Brussel naar Parijs
  • Trein van Brussel naar Londen
  • Trein van Brussel naar Amsterdam
  • Trein van Brussel naar Keulen
Eurostar nieuwsbrief

Download Onze App

Download in de App StoreOntdek het op Google Play

Feedback

  • Help ons onze website te verbeteren

Bekijk onze tarieven, toeslagen en voorwaarden.

Trein + Hotel

‡ Besparing gebaseerd op Trein + Hotel pakket op Eurostar.com, vergeleken op het moment van de boeking voor dezelfde trein en hetzelfde hotel apart geboekt op Eurostar.com.

© 2024 Eurostar International Ltd. Alle rechten voorbehouden.