Inloggen / registreren

Wandelen door de bladeren in Hyde Park, bijkomen bij het haardvuur in de pub, warme truien passen in Oxford Street. Geen fijner seizoen om Londen te ontdekken dan de herfst. 

De zomerse drukte is voorbij, en het kerstseizoen is nog niet losgebarsten, dus je kunt de stad in relatieve rust bekijken. En regent het? Dan is er genoeg te doen, van grote tentoonstellingen en nieuwe theaterproducties tot Sunday roast en heerlijke brunches. Een reis naar Londen met de trein - inclusief hotel - is zo geboekt met Eurostar.

 

 

Stad of Station
Stad of Station

Wat is er te doen in Londen deze herfst?

De beste pubs van Londen

Van knusse klassiekers tot trendy hotspots, Londen heeft een pub voor iedereen.

Pubs in Londen

Bezoek de Harry Potter Studio

Neem een kijkje achter de schermen van de Harry Potterfilms in de Warner Bros Studios, op nog geen uur van Londen. 

Harry Potter Studio

Hoe overleef je een shoppingtrip naar Oxford Circus?

Verwencadeautjes, gebakjes: ga met onze gids in stijl shoppen in de meest levendige winkelstraat van Londen.

Shoppen in Oxford Street

Tate Moderngids

Ontdek toppers van de dada- en popartbeweging, bewonder het panorama over Londen en wandel rond in de geometrische bijgebouwen.

Tate Modern

De beste wijnbars in Londen

Londen is beroemd voor zijn pubs, maar de stad heeft ook wijnbars van wereldklasse.

Wijnbars in Londen

Het buitenleven in de mooiste parken van Londen

Van pelikanen tot panorama’s: de beste Londense parken.

De parken van Londen

Kies uit zorgvuldig geselecteerde hotels

Evenementen dit najaar

26
Oct 2019
-
26
Oct 2019

Half Baked Halloween Party

Half Baked organiseert al tien jaar de beste halloweenfeestjes. Ook deze editie wordt een topper: ze komen spoken in het grimmige magazijn van Studio 9294 met angstaanjagend goede dj’s.

Meer weten

3
Oct 2019
-
16
Nov 2019

London Oktoberfest

100.000 Duitse bieren en 25.000 bratwursten komen naar Londen! Het antwoord van de stad op het oudste bierfestival ter wereld duurt vier weekends, inclusief een speciaal halloweenfeest.

Meer weten

28
Sep 2018
-
11
Nov 2018

Griezelig Warner Bros

De sets van Harry Potter krijgen een griezelige make-over, net op tijd voor Halloween. Beginnende tovenaars kunnen vechten met een toverstok, Dementors en Dooddoeners ontwijken in Wegisweg en feesten in de versierde Grote Zaal.

Meer weten

5
Nov 2019
-
5
Nov 2019

Vuurwerk

“Remember, remember, the fifth of November.” In 1605 probeerde Guy Fawkes het Hogerhuis op te blazen en dat wordt doorheen de stad met vuurwerk gevierd. In Alexandra Palace belooft het te knallen.

Meer weten


Ook interessant

Zomer in Londen

Parken, ijsjes, dakterrassen...maak je op voor een onvergetelijke zomer in Londen.

Zomer in Londen

Voorjaar in Londen

Londen bruist in de lente van nieuwe energie. Ga slenteren door Notting Hill of genieten van het groen in Hyde Park.

Lees meer

Citytrip Londen

Ontdek al onze tips voor een geslaagde trip naar de Britse hoofdstad.

Citytrip Londen

 

Algemene voorwaarden Trein + Hotel

Voor alle boekingen gelden de desbetreffende voorwaarden. Bij het boeken wordt meegedeeld welke voorwaarden van toepassing zijn. Je vindt hier de meest recente voorwaarden voor respectievelijk hotels en pakketreizen met trein + hotel. Mocht je verder nog vragen hebben, ga dan naar onze hulppagina’s.

Wij zijn aangesloten bij de Britse organisatie van reisbureaus, de ABTA, zodat je recht hebt op ondersteuning door de ABTA. Ook is de gedragscode van de ABTA van toepassing. Voor alle losse hotelreserveringen en pakketreizen met trein- en hotelboekingen geldt een garantieregeling voor het geval dat de uitvoerder in gebreke blijft. Niet alle andere diensten vallen onder deze regeling. Informeer bij ons welke dekking van toepassing is.

Belangrijke reisinformatie: Voor reisadvies en algemene gezondheidsadviezen voor op reis ga je naar respectievelijk diplomatie.belgium.be en www.itg.be/N/reisgeneeskunde.

Eurostar Holidays Limited is in Engeland en Wales in het handelsregister ingeschreven onder nummer 11005481. BTW-nummer 286 2413 93. Vestigingsadres: Times House, Bravingtons Walk, London N1 9AW. Eurostar Holidays Limited is een volledige dochteronderneming van Eurostar International Limited.

Foto's: © Getty; © Getty; © The Lamb; © Warner Bros; © Getty; © Getty; © Joe Woodhouse; © Getty; © Gemma Bell for Here & Now; © London Oktoberfest; © Warner Bros; © AdobeStock; © eurostar; © Getty; © Getty