Inloggen / registreren

We maken onze treinen veiliger

Voor iedere reis worden onze treinen grondig schoongemaakt. We zorgen dat deze onderdelen extra goed worden gedesinfecteerd:

Meer over veiligheid

Terwijl het de afgelopen maanden stil was in Europa, zijn wij druk bezig geweest met het creëren van een veilige reisomgeving. We hebben veel dingen veranderd aan de reiservaring die je gewend was, en zijn klaar om je weer in de trein te verwelkomen. We vinden het belangrijk dat je je op je gemak voelt als je met Eurostar reist, dus hier is meer informatie over wat je kunt verwachten. 

Hier is een checklist om je reis voor te bereiden:

  • Download onze mobiele app en bewaar er je digitale tickets, zodat je contactloos kunt reizen. Als we je contactgegevens nog niet hebben, ga dan naar ‘Beheer je boeking’ op onze website en geef daar je mobiele nummer en e-mailadres op. Gezien de huidige situatie is het belangrijker dan ooit dat we contact met je kunnen opnemen om updates te sturen voor je vertrekt.
  • Bekijk het laatste reisadvies van de overheid in je eigen land en het land van bestemming.
  • ALLE reizigers moeten de verplichte COVID-19-formulieren invullen om te voldoen aan de overheidsvoorschriften. Quarantaineregels kunnen op korte termijn veranderen. Lees deessentiële reisinformatie. Overheidsadviezen kunnen snel veranderen. Zorg dat je op de hoogte blijft. 
  • Controleer of je niet meer bagage hebt ingepakt dan je mag meenemen. Je kunt twee stuks bagage (tot 85 cm lang) en één stuk handbagage meenemen in de Standard en Standard Premier reisklassen. In Business Premier mag je drie stuks bagage en één stuk handbagage meenemen. Er is geen gewichtsbeperking, maar je moet zelf je bagage in de rekken kunnen tillen.
  • Vergeet je paspoort of nationale identiteitskaart niet - zoals gewoonlijk heb je een geldig reisdocument nodig om te reizen.
  • Zorg ervoor dat jij, en iedereen die met je reist, een mondkapje heeft dat zijn neus en mond bedekt. Je moet het dragen op het station en gedurende de hele reis.
  • Blijf thuis als je je onwel voelt. Als je niet kunt reizen, is er niets verloren: je kunt hier meer informatie vinden over gratis omboeken van je tickets.

Tips

Help ons jou veilig te laten reizen

Draag een mondkapje in de trein en op het station

Bewaar afstand van andere reizigers

Was je handen regelmatig

Hoest en nies in een zakdoekje of je elleboog

Gooi zakdoekjes meteen na gebruik weg

Wearing a face mask at our stations and on board

Staying a safe distance apart from others
Washing your hands regularly
Coughing and sneezing into your elbow or a tissue
Throwing away tissues immediately after use
Schud geen handen, en omhels of kus niet bij het begroeten Bewaar je digitale tickets op onze app zodat je contactloos kunt reizen
Not greeting others with a handshake, hug or kiss on the cheek
Saving your digital tickets on our app for a contactless journey

Foto's: © Eurostar