Naar hoofdinhoud
Eurostar
Help
Boek

Frequent of Premium Pass

Log in om je abonnementspas te gebruiken.

RegistrerenWachtwoord vergeten?

Bijna klaar. Rond nu je inschrijving af.

We stuurden een beveiligingscode van 6 cijfers naar , voer ze hieronder in zodat we weten dat jij het bent.

Geen code ontvangen?

Check je spamfolder / ongewenste e-mail

Deze zomer gaan we voor goud

We zijn dolblij dat we officieel partner zijn van Team Belgium en Paralympic Team Belgium voor de Olympische en Paralympische Spelen van Parijs 2024 deze zomer.

Samen gaan we verder

Klaar? Start! De Olympische en Paralympische Spelen komen naar Parijs in 2024. Terwijl de stad zich voorbereidt om duizenden van 's werelds beste atleten te ontvangen, bereiden wij ons voor om honderden Belgische topsporters naar de Olympische Spelen te brengen. Voeg daar de duizenden enthousiaste fans aan toe die ons in augustus en september zullen vergezellen, en we zijn klaar voor een mooie zomer!

Ontmoet onze ambassadeurs

We moedigen niet alleen onze atleten aan op weg naar het podium. We zijn ook trots dat we de volgende Olympiërs en Paralympiërs als partnerambassadeurs ondersteunen.

Ambre Ballenghien

Ambre (23) is een Belgische hockeyster die in de aanval speelt. Ze wordt gezien als één van de grootste beloften van het Belgische vrouwenhockeyteam.

Twaalf jaar na de Spelen in Londen slagen de Red Panthers (het Belgische nationale hockeyteam bij de vrouwen) erin om zich opnieuw te kwalificeren, deze keer voor de Olympische Spelen 2024 in Parijs. Ambre is dolblij met dit ticket voor de Spelen en toont zich gemotiveerder dan ooit:

“We keren terug met een medaille, daar mag je zeker van zijn”.

Luka van den Keybus

Luka (27) is de aanvoerder van het nationale team artistieke gymnastiek. Zijn mooie resultaten tijdens het wereldkampioenschap van 2023 leverden hem een kwalifactie op als individueel atleet voor de algemene turncompetitie tijdens de Olympische Spelen van 2024 in Parijs.

“Het is echt een droom die uitkomt.” “Ik heb niets te verliezen in Parijs.”

Man-Kei To

Man-Kei (37) is een paralympisch badmintonspeelster op internationaal niveau. Ze is Europees kampioene in het enkelspel en behaalde een bronzen medaille op het wereldkampioenschap G-badminton dat in februari plaatsvond in Thailand.

Gemotiveerder dan ooit, en in afwachting van haar kwalificatie, zal ze er alles aan doen om ook deze zomer in Parijs een podiumplaats te bemachtigen.

“Ik heb al veel bijgeleerd en er komen nog 4 toernooien aan voor de Paralympische Spelen in Parijs.”

Wim de Paepe

Wim de Paepe (38) is een paratriatleet.

20 jaar na zijn eerste deelname aan de Paralympische Spelen van Athene als zwemmer, droomt Wim van een kwalificatie voor de triatlon van de Paralympische Spelen 2024 in Parijs. Zijn laatste resultaat, een bronzen medaille op het wereldkampioenschap paratriatlon in Devonport, is alleszins veelbelovend. De officiële bevestiging van zijn kwalificatie volgt begin juli.

Laat de Olympische Spelen beginnen!

Een thuis ver weg

Koop tickets voor het Lotto Belgium House in Parijs. Geniet van de gastvrijheid, maak kennis met de atleten, en bekijk de actie op de grote schermen.

Koop tickets voor het Lotto Belgium House - Een thuis ver weg

Zomer in Parijs

Parijs straalt altijd wanneer het kwik stijgt. En de Olympische Spelen doen er nog een schepje bovenop. Behalve de spectaculaire sportevenementen vallen er nog een heleboel extra buitenactiviteiten te beleven.

Plan je zomer - Zomer in Parijs

Naar goud op een groenere manier

We zijn de groenere manier naar de Olympische Spelen. Als je met de trein van Londen naar Parijs reist, stoot je gemiddeld 93% minder CO₂ uit dan met de auto*.

Lees meer - Naar goud op een groenere manier

Koop je tickets naar de Olympische Spelen

De race is begonnen. Je kunt nu Eurostar tickets naar Parijs boeken voor de Olympische Spelen. Maar wacht niet te lang, want ze vliegen de deur uit aan topsnelheid.

Boek nu - Koop je tickets naar de Olympische Spelen

“We zijn verheugd dat we Team Belgium en Paralympic Team Belgium kunnen steunen door hen de meest duurzame manier van reizen tussen Brussel en Parijs te bieden. We zijn trots dat we de atleten naar de overwinning mogen brengen.”

Gwendoline Cazenave, Eurostar CEO

Ook interessant

Paris - family in the street - people - brand image - Delta

Trein van Brussel naar Parijs

Reis in slechts 1 uur en 22 minuten naar hartje Parijs.

Lees meer - Trein van Brussel naar Parijs
Eiffel Tower - blue sky

Stedentrip Parijs

De grandeur van Parijs is slechts een korte treinrit verwijderd.

Lees meer - Stedentrip Parijs
Paris im Winter: Ein Blick auf den Eiffelturm mit einem alten, erleuchteten Karussell davor.

Alle Europese citytrips

Bekijk onze tips voor de leukste citytrips in Europa en plan je reis met Eurostar.

Lees meer - Alle Europese citytrips

*De analyse van EcoRes maakt gebruik van gemiddelde CO₂-emissies per passagier die 1 km aflegt. De gebruikte berekeningen omvatten 2022 interne gegevens van het volledige Eurostar-Thalys-netwerk (jaarlijks verbruik van tractie-elektriciteit, aantal vervoerde passagiers, aantal km afgelegd door deze passagiers), en CO₂-emissiefactoren toegeschreven aan tractie-elektriciteit geproduceerd in de respectievelijke gekruiste landen. Voor auto's met verbrandingsmotor is de gebruikte emissiefactor het gemiddelde voor een auto met verbrandingsmotor (gemiddelde brandstof) op een langeafstandsreis van 171g CO₂/km bij 2,2 personen per auto, overgenomen uit de koolstofbasis van ADEME (Frans agentschap voor ecologische transitie). Berekeningen voor de gemiddelde CO₂-uitstoot per passagier voor vluchten maakten gebruik van de verbrandingsemissies van de calculator van de Internationale Burgerluchtvaartorganisatie (ICAO), met aanvullende gegevens over de uitstoot stroomopwaarts (WTT) op basis van de DGAC-ratio (direction Générale de l'aviation civile) van 22%. Er werd geen rekening gehouden met niet- CO₂-effecten (condensatiesporen en cirruswolken). Meer informatie op eurostar.com.