Naar hoofdinhoud
Eurostar
Help
Boek

Frequent of Premium Pass

Log in om je abonnementspas te gebruiken.

RegistrerenWachtwoord vergeten?

Bijna klaar. Rond nu je inschrijving af.

We stuurden een beveiligingscode van 6 cijfers naar , voer ze hieronder in zodat we weten dat jij het bent.

Geen code ontvangen?

Check je spamfolder / ongewenste e-mail

Eurostar en Thalys zijn één

Eurostar en Thalys zijn één onder de naam Eurostar

Welkom bij een nieuw tijdperk voor Europese treinreizen

Hallo en van harte welkom bij het nieuwe Eurostar - onze gloednieuwe website en app zijn nu live!

Thalys is nu Eurostar. En dat betekent één spoorwegnetwerk dat Frankrijk, België, Nederland, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk met elkaar verbindt.

Wat betekent dit voor onze klanten?

Super deals op een uitgebreider netwerk

Je kunt uitkijken naar fantastische aanbiedingen op een netwerk dat directe en indirecte hogesnelheidsroutes door Frankrijk, België, Duitsland, Nederland en het Verenigd Koninkrijk omvat.

Dat betekent meer en betere verbindingen tussen Europese bestemmingen met Eurostar, waaronder Antwerpen, Keulen en Düsseldorf, naast de steden die we altijd al aandeden, zoals Londen, Parijs en Brussel. In de winter zullen we onze Eurostar Snow-service uitbreiden naar skibestemmingen zoals Chambéry, Albertville en Moûtiers, en in de zomer naar het zonnige zuiden van Frankrijk zoals Marseille en Avignon.

We bieden onze reizigers ook een gecombineerd loyaltyprogramma aan, Club Eurostar, plus een nieuwe website en app om gemakkelijker te boeken.

Een gestroomlijnd boekingssysteem

Er is nu één website, één boekingssysteem, één app en binnenkort één loyaltyprogramma - allemaal in een nieuw jasje. Je kunt de allerbeste deals boeken via een beter boekingssysteem met een nieuwe naam.

Dezelfde geweldige service

De service in onze stations en in onze treinen blijft even vriendelijk en gastvrij zoals altijd, maar je reiservaring zal een beetje anders zijn, afhankelijk van je route. Maar wees gerust. Of je nu van Londen naar Amsterdam, van Brussel naar Keulen, of van Parijs naar Antwerpen reist, we brengen je in alle comfort van stadscentrum naar stadscentrum.

Meer kansen om punten te verzamelen met Club Eurostar

We steken ook Club Eurostar, ons gezamenlijk loyaltyprogramma, in een nieuw jasje. Iedereen kan lid worden en zal kunnen genieten van nog meer beloningen en voordelen door te reizen op ons brede netwerk.

Eurostar wordt meer

Eurostar wordt meer

De toekomst ziet er rooskleurig uit. We zullen onvermoeibaar blijven doorwerken om reizen met de trein makkelijker, duurzamer en aangenamer te maken voor iedereen, door onze reizigers een unieke reiservaring te bieden in vijf landen. Blijf op de hoogte.

Bekijk onze bestemmingen en boek vandaag nog je tickets.

Meld je aan voor de Eurostar-nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van onze laatste nieuwtjes en aanbiedingen.

FAQs

Afhankelijk van de route waarop je met ons reist, gelden er verschillende beleidsregels. Bijvoorbeeld: de tijd om aan te komen in het station, de reisdocumenten die je moet meenemen, en de toegestane bagage, zijn, samen met andere beleidslijnen, verschillend op onze routes. Welke route je ook kiest, je vindt alle relevante reisplanningsinformatie hier op eurostar.com.Ja, maar alleen als je vanaf een van onze nieuwe bestemmingen naar Londen reist. Al onze andere routes zijn rechtstreeks.


We weten hoe belangrijk de kwaliteit van onze service is voor al onze klanten. Daarom blijven we service van de hoogste kwaliteit bieden. Je ervaring in het station en aan boord van onze treinen zal even warm en aangenaam zijn als altijd.


Als je al lid was van Club Eurostar, behoud je al je punten, maar zijn er nog meer voordelen. Als je zowel lid was van My Thalys World als van Club Eurostar, zijn je accounts samengevoegd. We hebben je een e-mail gestuurd met meer info. Als je al lid was van My Thalys World, moet je je wachtwoord wijzigen om toegang te krijgen tot je nieuwe account - we hebben je een e-mail gestuurd met meer info.


Meer info over deze en andere onderwerpen vind je in ons Help Centre en op onze informatiepagina's.