Naar hoofdinhoud
Eurostar
Help
Boek

FAQS

Hier vind je een antwoord op een aantal vaak gestelde vragen. Vind je toch niet wat je zoekt, e-mail dan naar recruitment.questions@eurostar.com

Alle sollicitaties lopen via onze carrièrepagina of LinkedIn, waar je ook kunt kijken welke vacatures er zijn bij Eurostar.


We verzamelen geen spontane sollicitaties. De beste manier om op de hoogte te blijven van vacatures is om een profiel aan te maken met je cv op onze carrièrepagina of LinkedIn. Dan kun je solliciteren voor openstaande betrekkingen of inschrijven voor onze job alerts.

Wil je een eerste stap zetten in de Eurostar-wereld, dan is een stage misschien een goed idee voor jou. De mogelijkheden hiervoor staan bij de vacatures op onze carrièresite.

Als je solliciteert, sturen we je een e-mail ter bevestiging dat we je sollicitatie hebben ontvangen. Ontvang je geen bevestiging, kijk dan even in je spamfolder of stuur een e-mail naar recruitment.questions@eurostar.com

Meestal krijgen we heel veel sollicitaties voor een baan bij Eurostar en soms duurt het ook wat langer voor we een beslissing nemen.Maar we beantwoorden wel elke sollicitatie, check dus zeker je inbox.

Helaas kunnen we geen vervoerskosten terugbetalen.

Er zijn heel wat functies, neem even een kijkje op de carrière-pagina of zoek in de openstaande vacatures.

Normaal gezien rekruteren we rechtstreeks mensen voor specifieke functies. Soms gebruiken we ook partners hiervoor. E-mail gerust informatie over je kantoor naar recruitment.questions@eurostar.com. We bewaren die informatie. We vragen om niet zomaar cv's op te sturen, ongevraagd onze managers te bellen of rechtstreeks te contacteren. Wij zullen je zelf contacteren als we assistentie zoeken.

Klaar om te boeken?

Frequent of Premium Pass

Log in om je abonnementspas te gebruiken.

RegistrerenWachtwoord vergeten?

Bijna klaar. Rond nu je inschrijving af.

We stuurden een beveiligingscode van 6 cijfers naar , voer ze hieronder in zodat we weten dat jij het bent.

Geen code ontvangen?

Check je spamfolder / ongewenste e-mail

Trein Aanbiedingen

  • Trein van Brussel naar Parijs
  • Trein van Brussel naar Londen
  • Trein van Brussel naar Amsterdam
  • Trein van Brussel naar Keulen
Eurostar nieuwsbrief

Download Onze App

Download in de App StoreOntdek het op Google Play

Feedback

  • Help ons onze website te verbeteren

Bekijk onze tarieven, toeslagen en voorwaarden.

Trein + Hotel

‡ Besparing gebaseerd op Trein + Hotel pakket op Eurostar.com, vergeleken op het moment van de boeking voor dezelfde trein en hetzelfde hotel apart geboekt op Eurostar.com.

© 2024 Eurostar International Ltd. Alle rechten voorbehouden.