Inloggen / registreren

Nieuw: directe trein naar Londen

Tickets nu te koop vanaf €40* enkele reis. Je ziet meer als je niet vliegt

Stad of Station
Stad of Station
Van stadscentrum naar stadscentrumGeen luchthaventransfers, geen tijdverlies
Groener reizen80% minder CO2-uitstoot dan vliegen*
Stap ontspannen en relaxt uit de treinLeun lekker achterover en geniet van je reis


Nuttige informatie

Vertrek- en aankomsttijden in realtime

Check onze vertrek- en aankomsttijden in realtime, waar je ook bent.

Meer informatie

Dienstregeling

Download een PDF-versie van onze dienstregeling.

Dienstregeling

Tarieven Eurostar

Wat ook je reisstijl is, wij hebben een ticket dat perfect bij je budget past.

TARIEFINFORMATIE

*Algemene voorwaarden

Tarief is vanaf € 40 p.p. enkele reis in Standard reisklasse, geldig van/naar Amsterdam Centraal of Rotterdam Centraal naar/van London St Pancras International. 
Er zijn 1500 tickets beschikbaar voor deze prijs in Standard reisklasse voor een reis tussen Amsterdam/Rotterdam en Londen van 1 juni t/m 4 september 2020 (onder voorbehoud). Aantal tickets is correct per 18 februari 2020.

Eurostar Holidays - Tot 25% korting op hotels

Maximaal kortingspercentage berekend op basis van het tarief, inclusief belastingen, beschikbaar op eurostar.com. Korting geldig onder voorbehoud van beschikbaarheid en mits er gelijktijdig retourtickets voor de trein worden aangekocht op eurostar.com, met bestemming Londen. Te koop van 21 januari tot en met 21 februari 2020. Aanbod geldig voor bepaalde hotels en reisdatums, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Een minimumaantal nachten kan vereist zijn, afhankelijk van het gekozen hotel. Kan niet worden ingewisseld en wordt ook niet terugbetaald. Niet combineerbaar met andere lopende promoties of kortingstarieven. Voor meer informatie over de voorwaarden, klik hier

Eurostar Holidays Limited is een maatschappij naar Brits recht, ingeschreven onder het nummer 11005481. Btw-nummer 286 2413 93. Gevestigd in Times House, Bravingtons Walk, Londen N1 9AW, Verenigd Koninkrijk. Eurostar Holidays Limited is een volledige dochteronderneming van Eurostar International Limited.

80% minder CO2-uitstoot dan vliegen

De analyse van de emissies van Eurostar versus de luchtvaart is gebaseerd op een onafhankelijke analyse door Paul Watkiss Associates Ltd. 

De vergelijking tussen Eurostar en de luchtvaart wordt gemaakt op basis van kg broeikasgasemissies [CO2 (e)] per treinrit per passagier voor een gemiddelde enkele reis (op basis van het gemiddelde van de heen- en-terugreis). Dit maakt een directe, correcte en eerlijke analyse mogelijk, d.w.z. een nauwkeurige vergelijking, omdat het rekening houdt met het feit dat treinreizen doorgaans langer zijn (in km) dan equivalente vliegtuigreizen (dus voor het spoor zijn de emissies per passagiersrit hoger dan emissies per passagierskilometer in de luchtvaart). 

Voor de raming van Eurostar-emissies worden gegevens gebruikt van het energieverbruik (elektriciteitsverbruik) van Eurostar-treinen (uit de normale dienstregeling) gemeten met behulp van meetinstrumenten in de trein. De bijkomende elektriciteitsverliezen in de hoogspannings-, railtransmissie- en distributiesystemen, dus van de krachtcentrale naar de trein zelf, zijn ook inbegrepen in het elektriciteitsverbruik per rit. De belastingsfactoren (aantal passagiers) zijn op basis van het laatste volledige jaar van gerapporteerde passagiers- en treingegevens. 

Foto's: © Eurostar; © Eurostar; © Eurostar; © Eurostar; © Getty; © Eurostar; © Getty