Inloggen / registreren
Error

COVID-19: check de reisbeperkingen voor je vertrekt.

STANDARD

  • ZORGELOOS VERTREKKEN

   Als je in reist in Standard, zorg dan dat je 45-60 minuten voor het vertrek in het station bent.

   Na de ticketcontrole bij de ticketpoortjes of door onze medewerkers ga je door de veiligheids- en identiteitscontrole naar de vertrekhal. Kijk op de informatieschermen wanneer de trein klaar is om in te stappen en voor het juiste spoornummer.

   Bij vertrek uit Nederland moet je vooraf je ticket scannen aan de ticketpoortjes van NS in het station. Loop dan richting Eurostar; spoor 15b in Amsterdam en spoor 2 in Rotterdam. Daar controleren onze medewerkers de tickets (de ticketcontrole sluit 30 minuten voor het vertrek van de trein). Ga daarna door de veiligheids- en identiteitscontrole.

   Bewaar de tickets goed. Je kunt ze opzoeken en bewaren in de Eurostar app, downloaden naar Wallet, thuis afdrukken of afhalen in het station. Let op: je betaalt een toeslag als je tickets in een Nederlands station laat afdrukken.

  • EEN ZITPLAATS OP MAAT

   Kies zelf je zitplaats. Misschien wil je een stopcontact en een filmpje zien? Of een tafeltje om spelletjes te doen met de kinderen? Werken of een dutje? Kies maar uit.

   Bij rijtuigen 1 en 18 is een voorziening voor babyverzorging, extra ruimte en gezinstafeltjes.

   Bij rijtuigen 2 en 17 is een voorziening voor babyverzorging

   In rijtuigen 3 en 16 is er extra ruimte voor bagage

   In rijtuigen 5 en 14 zijn er stopcontacten aan je zitplaats

  • LEKKER ONDERWEG

   Voel je een hongertje of wil je iets zoets, loop dan even langs in ons barrijtuig Café Métropole voor een drankje, snack of maaltijd. We hebben ook bier, wijn, bubbels en sterkedrank.

  • ER MAG FLINK WAT BAGAGE MEE

   Even ertussenuit voor een dagje, of gitaar en golfclubs mee? Als je ‘t zelf in de trein draagt, kan er veel mee.