BUSINESS PREMIER

  • COMPLETE VRIJHEID WERKT HET BEST

   Zakelijke afspraken kunnen altijd anders lopen dan je had gedacht en daarom zijn onze Business Premier-tickets fully flexible, met gratis omruilen of terugbetalen voor of na het vertrek van de trein. Het loket van Business Premier is vlak bij de check-in, waar je tickets kunt boeken of omruilen.

   Kom je te laat, of net veel vroeger in het station en wil je reizen met een andere trein, dan garanderen wij je een zitplaats, zelfs als Business Premier volgeboekt is. Dat is onze boarding guarantee. Lees onze algemene voorwaarden.

   ZO EENVOUDIG IS DAT

   In Brussel ga je rechtstreeks naar de check-in, in Londen ga je naar het Eurostar-loket om je ticket om te boeken naar een andere trein.

   Mocht Business Premier volgeboekt zijn, dan garanderen wij een zitplaats elders in de trein. In dat geval krijg je een Boarding Guarantee pass met daarop het nieuwe rijtuignummer en zitplaatsnummer.

   Deze pass is meteen ook geldig voor de express check-in en geeft toegang tot de Business Premier lounge. Toon de pass aan een medewerker in de Business Premier lounge. Eens de check-in gesloten is, kan die controleren of er beschikbare plaatsen zijn in Business Premier.

  • EXPRESS CHECK-IN TOT 10 MINUTEN VOOR HET VERTREK

   Via de voorbehouden check-in van Business Premier zoef je tot tien minuten voor het vertrek naar de trein, klaar om onmiddellijk te vertrekken. Perfect als je haast hebt of zo lang mogelijk van je tijd wilt genieten voor je in de trein stapt.

   Inchecken is makkelijk: je print je tickets thuis uit, of je downloadt ze met onze mobile app, of je pikt ze op in het station met de kaart waarmee de tickets werden betaald.

  • BUSINESS PREMIER-RIJTUIGEN

   In een voorbehouden Business Premier-rijtuig installeer je je op een ruime, comfortabele zitplaats. Perfect om nog even te kijken naar die presentatie die je moet geven, of om rustig weg te soezen. Met stopcontacten aan elke zitplaats kun je zoveel werken of gamen als je zelf wilt.

  • DRIEGANGENMAALTIJD MET DRANKJES

   Een stevig ontbijt, heerlijke lunch, afternoon tea of verleidelijk diner wacht op je. Onze menu's in Business Premier zijn bereid in samenwerking met Michelinsterrenchef Raymond Blanc. Perfect om de dag te starten of net in stijl af te ronden.

  • DE TAXI STAAT TE WACHTEN

   Je hoeft niet aan te schuiven in de rij bij je aankomst. Boek een taxi vooruit in de Business Premier lounge of wanneer je in de trein stapt. Spreek een van onze medewerkers aan en zij regelen dat voor je.

   BIJ AANKOMST

   In Londen staat een taxichauffeur bij de aankomst klaar met een bordje met je naam. In Brussel en Parijs staat de chauffeur aan het einde van het perron.

   TAXI BETALEN

   Je betaalt rechtstreeks aan de taxichauffeur, met cash of met een creditcard.

   In Londen is de startprijs £19. Hierin inbegrepen is de parking en 15 minuten wachttijd.

   In Brussel is de prijs van een rit binnen de 19 gemeente van Brussel hoofdstad € 25, wachttijd in het station inbegrepen. Voor andere bestemmingen bepaalt de taximeter de prijs, met een minimum van € 25.

   In Parijs wordt de prijs bepaald door de taximeter, met daar bovenop € 10 tot € 15, afhankelijk van de wachttijd.

  • EVEN BIJLEZEN

   Even bijbenen met een luchtig tijdschrift en met de wereldopinie in een gespecialiseerde krant, dat kan in de Business Premier lounge en in de trein.

   Je kunt ook je laptop of tablet verbinden met de gratis wifi en kiezen tussen lifestyle, mode, toerisme, sport en actualiteit in onze digitale bibliotheek.