Help
Inloggen / registreren

Reizen in Business Premier

Als je exclusieve voordelen wilt, dan is Business Premier geknipt voor jou. Business Premier biedt je de vrijheid om te reizen wanneer jij dat wilt en volgens je planning, Geen tijdverlies in het station: zoef door de express ticketcontrole en relax in onze exclusieve lounges. In de trein zijn ruime, comfortabele zitplaatsen met verstelbare rug. Ook daar kun je relaxen, of verder werken. Reizen in Business Premier biedt heel wat voordelen.

  • Driegangenmenu met champagne

   Een stevig ontbijt, heerlijke lunch of verleidelijk diner wacht op je. Onze menu's in Business Premier zijn bereid in samenwerking met Michelinsterrenchef Raymond Blanc. 

   Tijdens de reis serveren we een keuze aan drankjes, van koffie en thee tot frisdrank, bier en champagne. Perfect om de dag te starten of in stijl af te ronden.

  • Exclusieve Business Premier lounges

   Begin je reis in stijl. Relax in onze exclusieve Business Premier lounge, met een lekker hapje en een drankje en een grote keuze aan kranten en tijdschriften. 

   We bieden ook wifi aan, waardoor je nog snel je e-mails kunt checken en kunt internetten. Of kies je ook iets uit onze digitale bibliotheek? Vergeet dan niet tijdig op de trein te stappen.

   De Business Premier lounge is beschikbaar voor Business Premier-reizigers en voor wie een Eurostar™ carte blanche heeft. Er is een Business Premier lounge in Brussel, Londen en Parijs. 

   Er is geen Eurostar Business Premier lounge in Amsterdam of Rotterdam. Maar je bent in beide stations welkom in de NS International Lounge. Toon even je ticket om binnen te gaan.

  • Vrijheid en flexibiliteit

   Zakelijke afspraken kunnen altijd anders lopen dan gepland en daarom zijn onze Business Premier-tickets superflexibel. Ze zijn omboekbaar of terugbetaalbaar voor of na het vertrek van de trein. 

   Voor een ticket tussen Londen en Nederland is omboeken of een terugbetaling mogelijk tot het vertrek van de trein. Je kunt een ticket ook omboeken voor onze indirecte trein naar Londen. Dan neem je een Thalys-trein van Nederland naar Brussel en stap daar over op een Eurostar-trein.
    

  • Voorbehouden express ticketpoortjes

   De gereserveerde ticketpoortjes voor Business Premier in Brussel, Londen en Parijs sluiten kort voor het vertrek. Daardoor kun je beter je planning afstellen zonder tijdverlies. Scan je ticket aan de ticketpoortjes, ga dan door veiligheids- en ticketcontrole en wandel naar de Business Premier lounge.

  • Boarding guarantee

   Wil je graag omboeken naar een vroegere of latere trein op de reisdag zelf, dan garanderen we een zitplaats, zelfs als Business Premier volgeboekt is.

   Als je vergadering een keer uitloopt of net vroeger eindigt, is dat dus geen enkel probleem. Kom gewoon naar het station en onze medewerkers regelen alles.

   Deze boarding guarantee is helaas niet mogelijk tussen Nederland en Londen of terug.

  • Er mag veel bagage mee

   Even ertussenuit voor een dagje, of gitaar en golfclubs mee? Als je ‘t zelf in de trein draagt, kan er veel mee. Een volwassene mag drie koffers (maximaal 85 cm op de langste zijde) en een handbagage meenemen. Er is geen beperking op vloeistoffen, dus je kunt zonder zorgen je toiletartikelen meenemen. Plus een fles bubbels voor onderweg.

   Meer over bagage

  • Een veilige reisomgeving

   Bij Eurostar zijn we trots dat onze veiligheids- en hygiënemaatregelen zijn erkend door de World Travel & Tourism Council.

   Jouw welzijn is voor ons het allerbelangrijkste. Van grondig poetsen van de treinen tot voortdurend filteren van de lucht in de trein, onze grote zorg is om veilig te kunnen reizen. 

   We geven je ook alle informatie bij elke stap van je reis, zodat je bij aankomst in het station precies weet wat je moet doen. 

   Meer informatie over hoe we je helpen om zelfverzekerd te reizen

  • Op de groene weg

   De ecologische voetafdruk van één vlucht naar Londen is even zwaar als 13 reizen met Eurostar. Je doet dus niet alleen jezelf, maar ook het milieu een plezier als je voor Eurostar kiest.  

   Tegen 2030 willen we in het Verenigd Koninkrijk, België en Frankrijk volledig overgeschakeld zijn op hernieuwbare energie. In Nederland rijden onze treinen nu al op 100% windenergie.

Boek nu

Stad of Station
Stad of Station


Ook interessant

Standard

De makkelijke en slimme manier om te reizen van stadscentrum naar stadscentrum.

Ontdek meer

Standard Premier

Ruime rijtuigen en extra comfortabele zitplaatsen. Plus een lichte maaltijd opgediend aan je zitplaats.

Ontdek meer

Eten in de trein

Stil je lekkere trek in de trein en de vertrekhal.

Ontdek meer

Foto's: © Eurostar; © Eurostar; © Eurostar Creative; © Eurostar; © Eurostar