Inloggen / registreren

BUSINESS PREMIER

  • VRIJHEID EN FLEXIBILITEIT

   Zakelijke afspraken kunnen altijd anders lopen dan gepland en daarom zijn onze Business Premier-tickets flexible.

   Ze zijn omboekbaar of terugbetaalbaar voor of na het vertrek van de trein. Er is een speciale Business Premier-balie vlak bij de ticketpoortjes in Brussel, Londen en Parijs, waar je tickets kunt boeken of omboeken.

   Wil je op de reisdag met een andere trein reizen, dan garanderen wij een zitplaats, zelfs als Business Premier volgeboekt is. Dat is onze boarding guarantee. 

  • BUSINESS PREMIER TICKETPOORTJES

   De ticketpoortjes voor Business Premier sluiten 10 minuten voor het vertrek. Zo kun je maximaal gebruikmaken van je tijd.

   Scan je ticket aan de ticketpoortjes en zoef door de veiligheids- en identiteitscontrole richting Business Premier lounge.

   Tickets? Die vind je in de Eurostar app, of download ze op Wallet, of print ze thuis uit, of pik ze op in het station.

    

  • BUSINESS PREMIER LOUNGES

   Start je reis in stijl in onze exclusieve Business Premier lounge, met een lekker hapje en een drankje en een grote keuze aan kranten en tijdschriften.

   We bieden ook wifi aan, waardoor je nog snel je e-mails kunt checken en kunt internetten. Of kies je ook iets uit onze digitale bibliotheek? Vergeet dan niet ook op tijd naar de trein te gaan.

  • DRIEGANGENMAALTIJD MET DRANKJES

   Een stevig ontbijt, heerlijke lunch, afternoon tea of verleidelijk diner wacht op je. Onze menu's in Business Premier zijn bereid in samenwerking met Michelinsterrenchef Raymond Blanc. Perfect om de dag te starten of net in stijl af te ronden.

  • DE TAXI STAAT TE WACHTEN

   Je hoeft niet aan te schuiven in de rij bij je aankomst. Boek een taxi vooruit in de Business Premier lounge of wanneer je in de trein stapt. Spreek een van onze medewerkers aan en zij regelen dat voor je.

   BIJ AANKOMST

   In Londen staat een taxichauffeur bij de aankomst klaar met een bordje met je naam. In Brussel en Parijs staat de chauffeur aan het einde van het perron.

  • WAT IS ER NIEUW IN BUSINESS PREMIER?

   Uiteraard wil je de tijd in onze trein zo goed mogelijk benutten. We hebben er dan ook voor gezorgd dat een trip makkelijker en comfortabeler is dan ooit, van persoonlijke begroeting in het station tot een app die je reis mee uitstippelt..

   Wat is er nieuw?

  • EVEN BIJLEZEN

   Even bijbenen met een luchtig tijdschrift en met de wereldopinie in een gespecialiseerde krant, dat kan in de Business Premier lounge en in de trein.

   Je kunt ook je laptop of tablet verbinden met de gratis wifi en kiezen tussen lifestyle, mode, toerisme, sport en actualiteit in onze digitale bibliotheek.

Foto's: © Eurostar; © Eurostar