Inloggen / registreren

BUSINESS PREMIER

  • WAT IS ER NIEUW IN BUSINESS PREMIER?

   Uiteraard wil je de tijd in onze trein zo goed mogelijk benutten. We hebben er dan ook voor gezorgd dat een trip makkelijker en comfortabeler is dan ooit, van persoonlijke begroeting in het station tot een app die je reis mee uitstippelt..

   Wat is er nieuw?

  • VRIJHEID EN FLEXIBILITEIT

   Zakelijke afspraken kunnen altijd anders lopen dan gepland en daarom zijn onze Business Premier-tickets flexible.

   Ze zijn omboekbaar of terugbetaalbaar voor of na het vertrek van de trein. Er is een speciale Business Premier-balie vlak bij de ticketpoortjes in Brussel, Londen en Parijs, waar je tickets kunt boeken of omboeken.

   Wil je op de reisdag met een andere trein reizen, dan garanderen wij een zitplaats, zelfs als Business Premier volgeboekt is. Dat is onze boarding guarantee. 

   Deze boarding guarantee is helaas niet mogelijk voor een reis tussen Nederland en Londen of terug. Lees meer in onze algemene voorwaarden.

   Voor een ticket tussen Londen en Nederland is kosteloos omboeken of een terugbetaling mogelijk tot aan het vertrek van de trein. 

   Je kunt een ticket ook omboeken voor onze indirecte trein naar Londen. Dan neem je een Thalys-trein van Nederland naar Brussel en stap daar over op een Eurostar-trein.

  • BUSINESS PREMIER TICKETPOORTJES

   De ticketpoortjes voor Business Premier sluiten 10 minuten voor het vertrek. Zo kun je maximaal gebruikmaken van je tijd.

   Scan je ticket aan de ticketpoortjes en zoef door de veiligheids- en identiteitscontrole richting Business Premier lounge.

   Tickets? Die vind je in de Eurostar app, of download ze op Wallet, of print ze thuis uit, of pik ze op in het station.

    

  • BUSINESS PREMIER LOUNGES

   Start je reis in stijl in onze exclusieve Business Premier lounge, met een lekker hapje en een drankje en een grote keuze aan kranten en tijdschriften.

   We bieden ook wifi aan, waardoor je nog snel je e-mails kunt checken en kunt internetten. Of kies je ook iets uit onze digitale bibliotheek? Vergeet dan niet ook op tijd naar de trein te gaan.

   De Business Premier lounge is beschikbaar voor Business Premier-reizigers en voor wie een Eurostar Carte Blanche heeft. Er zijn Business Premier lounges in Brussel, Londen, Ebbsfleet en Parijs. In de vertrekhal van Ashford reserveren we een exclusieve stille ruimte.

   Er is geen Eurostar Business Premier lounge in Amsterdam of Rotterdam. Maar je krijgt toegang tot de NS International Lounge op vertoon van een Business Premier ticket of Carte Blanche.

  • DRIEGANGENMAALTIJD MET DRANKJES

   Een stevig ontbijt, heerlijke lunch, afternoon tea of verleidelijk diner wacht op je. Onze menu's in Business Premier zijn bereid in samenwerking met Michelinsterrenchef Raymond Blanc. Perfect om de dag te starten of net in stijl af te ronden.

  • DE TAXI STAAT TE WACHTEN

   Je hoeft niet aan te schuiven in de rij bij je aankomst. Boek een taxi vooruit in de Business Premier lounge of wanneer je in de trein stapt. Spreek een van onze medewerkers aan en zij regelen dat voor je.

   BIJ AANKOMST

   In Londen staat een taxichauffeur bij de aankomst klaar met een bordje met je naam. In Brussel en Parijs staat de chauffeur aan het einde van het perron.

   TAXI BETALEN

   Je betaalt rechtstreeks aan de taxichauffeur, met cash of met een creditcard.

   In Londen is de startprijs £19. Hierin inbegrepen is de parking en 15 minuten wachttijd.

   In Brussel is de prijs van een rit binnen de 19 gemeente van Brussel hoofdstad € 25, wachttijd in het station inbegrepen. Voor andere bestemmingen bepaalt de taximeter de prijs, met een minimum van € 25.

   In Parijs wordt de prijs bepaald door de taximeter, met daar bovenop € 10 tot € 15, afhankelijk van de wachttijd.

  • EVEN BIJLEZEN

   Even bijbenen met een luchtig tijdschrift en met de wereldopinie in een gespecialiseerde krant, dat kan in de Business Premier lounge en in de trein.

   Je kunt ook je laptop of tablet verbinden met de gratis wifi en kiezen tussen lifestyle, mode, toerisme, sport en actualiteit in onze digitale bibliotheek.

Foto's: © Eurostar