Inloggen / registreren

Beste,

 

De wereld is sinds maart enorm veranderd. We moesten allemaal leren leven op een nieuwe manier. Ook Eurostar heeft zich als bedrijf moeten aanpassen. Het zijn onzekere tijden in de reisbranche, vooral door de quarantainemaatregelen. Maar we blijven er alles aan doen om je een veilige, flexibele en prettige reiservaring te bieden.  

Terug naar business as usual 

We moesten veel veranderen toen het coronavirus Europa trof. We hebben zelfs een aantal diensten op pauze gezet. Vandaag kunnen we deze weer introduceren, met natuurlijk de nodige aanpassingen. In de trein is de catering terug van weggeweest en opent Café Métropole weer zijn deuren. Onze Business Premier lounges verwelkomen opnieuw gasten en inchecken kan weer via onze express check-in.

Met een gerust gevoel op reis

Je veiligheid blijft onze prioriteit. Daarom namen we een aantal maatregelen in verband met de hygiëne en sociale afstand: van een herwerkt zitplaatsenplan in onze treinen tot extra schoonmaak van plekken die veel aangeraakt worden. We willen dat je vol vertrouwen reist, bij elk onderdeel van je reis.  

Verander gerust je plannen 

Al onze tickets zijn nu flexibel. Dit betekent dat je de boeking kunt wijzigen naar een latere datum zonder omboekingskosten. Dat kan ten laatste 14 dagen voor de vertrekdatum. We hebben ook ons beleid voor e-vouchers uitgebreid, zodat de e-vouchers tot ver in 2021 geldig zijn.  

Enkele moeilijke beslissingen ...  

Onlangs moesten we aankondigen dat onze treinen de rest van dit jaar en misschien zelfs in 2021 niet zullen stoppen in de stations van Ashford International en Ebbsfleet International. Kort daarvoor hadden we al besloten om treinen naar de Alpen, Lyon en Zuid-Frankrijk op te schorten voor de nabije toekomst. Dit waren moeilijke beslissingen, maar ze waren noodzakelijk vanwege de ongekende uitdagingen voor de reisindustrie de afgelopen maanden. We willen ons nu vooral concentreren op onze drukste stations in het hart van grote steden.  

… en ook een beetje goed nieuws  

Onze langverwachte rechtstreekse treinen van Amsterdam en Rotterdam naar Londen rijden vanaf 26 oktober. Vanaf dan kunnen reizigers zonder overstappen in Brussel naar het VK reizen. Sinds 2018 reed Eurostar al rechtstreeks van Londen naar Nederland, maar de rechtstreekse retourtrein is het laatste stukje van de puzzel.  

Blijf veilig en we hopen je binnenkort weer in de trein te verwelkomen,  

Het Eurostar team