Hotel in de buurt van het station

Misschien moet u 's morgens een vroege trein halen, of misschien blijft u gewoon graag dicht bij het station

Eurostar kan voor u een hotel reserveren. Als u trein + hotel boekt, is de prijs zelfs lager dan wanneer u ze afzonderlijk boekt. Of u kunt natuurlijk ook gewoon het hotel apart boeken. We hebben het hele jaar door interessante aanbiedingen en tarieven.

Een hotel nodig in St Pancras? Misschien moet u ’s morgens een vroege trein halen, of misschien blijft u gewoon graag dicht bij het station, want van hieruit is het maar drie metrostops naar Oxford Circus of Covent Garden, het shoppinghart van Londen. Er is in elk geval een grote keuze van hotels rond St. Pancras.

Zoekt u een hotel in de buurt van Brussel-Zuid? Misschien moet u ’s morgens een vroege trein halen, of misschien blijft u gewoon graag dicht bij het station.

Een hotel nodig in de buurt van Gare du Nord in Parijs? Misschien moet u ’s morgens een vroege trein halen, of misschien blijft u gewoon graag dicht bij het station, want van hieruit is het maar één stop naar metrostation Anvers voor Montmartre en Sacré Coeur. Er is in elk geval een grote keuze van hotels rond het station van Gare du Nord.