Help
Inloggen / registreren
Error

COVID-19: check de reisbeperkingen en vul de verplichte documenten in voor je vertrekt.

Zorgeloos boeken met onze flexibele tickets

 • Met onze nieuwe, nog flexibelere tickets kun je die langverwachte trip naar Londen gerust boeken. Je kunt de tickets namelijk zo vaak omboeken als je wilt. 

  Tickets zijn zeker negen maanden van tevoren te koop. Naarmate er minder reisbeperkingen zijn en meer vraag naar tickets, zetten we meer treinen in. Kijk dus regelmatig op onze website voor een bijgewerkte dienstregeling.

  TIP: als je het ticket wilt omboeken, maar je weet nog niet zeker voor wanneer, is dat niet erg. Kies een mogelijke datum en boek het ticket om zo vaak als je wilt. Denk er wel om, dat je het ticket ten laatste 7 volle dagen voor de vertrekdatum omboekt om geen omboekingskosten te betalen en dat je nieuwe ticket dezelfde waarde heeft. Is het duurder, dan moet je bijbetalen. Is het goedkoper, dan betalen wij het verschil niet terug.

  Als je ticket voor een reis is vóór 31 januari 2022, dan geven we extra flexibiliteit. Je kunt het ticket omboeken tot zelfs vlak voor het vertrek en dit zonder omboekingskosten. Je betaalt alleen een eventueel tariefverschil. 

Flexibele tickets, hoe werkt dat precies?

Stel: je hebt een trip geboekt, maar je wilt of kunt niet vertrekken. Geen probleem, onze tickets zijn nu flexibeler dan ooit. We weten namelijk hoe snel alles tegenwoordig kan veranderen.  

Zo werkt het:

Standard
 • Tot 7 dagen voor het vertrek kun je makkelijk en zonder omboekingskosten een trip omboeken. 
 • Binnen die 7 dagen voor het vertrek kan omboeken ook nog, maar dan betaal je omboekingskosten (€ 40 in Standard). 
 • Kindertickets besteld vanaf 30 juli 2021 kunnen zelfs gratis worden omgeboekt tot vlak voor het vertrek.
 • Is je nieuwe ticket duurder, dan betaal je het tariefverschil.
Standard Premier
 • Tot 7 dagen voor het vertrek kun je makkelijk en zonder omboekingskosten een trip omboeken. 
 • Binnen die 7 dagen voor het vertrek kan omboeken ook nog, maar dan betaal je omboekingskosten (€ 50 in Standard Premier). 
 • Kindertickets besteld vanaf 30 juli 2021 kunnen zelfs gratis worden omgeboekt tot vlak voor het vertrek.
 • Is je nieuwe ticket duurder, dan betaal je het tariefverschil.
Business Premier
 • Annuleer of boek gratis om op elk moment voor vertrek of vraag terugbetaling tot 60 dagen na je geplande reis als je kiest voor Business Premier, onze meest flexibele reisklasse.
 • Met onze boarding guarantee vinden we altijd een zitplaats voor je in de trein van jouw keuze als je op dezelfde dag op een ander tijdstip wilt reizen, zelfs als Business Premier vol is. 


Klaar om te boeken?

Stad of Station
Stad of Station


Ook interessant

Coronavirus en Eurostar

Alles over richtlijnen voor internationale reizen, flexibele tickets, COVID-tests en meer.
Meer weten

Reisrichtlijnen

Belangrijke informatie over internationale reizen in coronatijd, zodat je goed voorbereid op reis gaat. 

Meer weten

Boek een COVID-19 test

Kies uit diverse tests voor COVID-19 tegen een voordelige prijs.

Meer weten

Flexibele tickets

* Tickets voor Standard reisklasse en Standard Premier kunnen zo vaak als gewenst worden omgeboekt zonder toeslag, op voorwaarde dat dit gebeurt minstens 7 dagen vóór de vertrekdatum. Tickets zijn niet terugbetaalbaar. Als de nieuwe tickets duurder zijn, dan moet het prijsverschil worden betaald. Als de nieuwe tickets goedkoper zijn, dan wordt het prijsverschil niet terugbetaald. Tickets in Standard reisklasse of in Standard Premier die binnen 7 dagen vóór de vertrekdatum worden omgeboekt, hebben een toeslagper persoon en per traject in Standard reisklasse (€ 40 per volwassene en € 20 per kind) en in Standard Premier (€ 50 per volwassene en € 20 per kind).

Foto's: © Getty Images; © Getty Images