Inloggen / registreren

BOEK NU. REIS ALS JE ER KLAAR VOOR BENT.

Flexibele tickets vanaf € 44 enkele reis*

Vanaf nu kun je je boeking zo vaak wijzigen als je wilt, zonder extra kosten en tot 14 dagen voor vertrek.

Je droomt vast van je volgende trip naar Londen. Maar plannen maken is lastig in deze onzekere tijden.

Dat begrijpen we. Daarom geven we je de mogelijkheid om van gedachten te veranderen. Onze nieuwe flexibele tickets kun je vanaf vandaag boeken, maar je mag reizen als jij er klaar voor bent.

Je hoeft geen toeslag te betalen als je reisplannen veranderen. Wel moet je eventueel het verschil in prijs betalen als het nieuwe ticket duurder is, en je krijgt geen geld terug als dat ticket goedkoper is. 

Londen is dichterbij dan je denkt. En ook verrassend groen, met parken en pub gardens waar je aan de drukte kunt ontsnappen.
 

Stad of Station
Stad of Station

Welke reisklasse zal ik boeken?

  • Onbeperkt tickets omboeken tot 14 dagen voor vertrek*. Let op: er geldt een toeslag van € 40 per volwassene en € 20 per kind als je omboekt binnen 14 dagen voor vertrek.
  • Er mogen nog altijd twee koffers mee (tot 85 cm op de langste zijde) en een stuk handbagage.
  • Onbeperkt tickets omboeken tot 14 dagen voor vertrek*. Let op: er geldt een toeslag van € 50 per volwassene en € 20 per kind als je omboekt binnen 14 dagen voor vertrek.
  • Ontspan op extra ruime zitplaatsen.
  • Er mogen nog altijd twee koffers mee (tot 85 cm op de langste zijde) en een stuk handbagage.
  • Annuleer of boek gratis om op elk moment voor vertrek of vraag terugbetaling tot 60 dagen na je geplande reis als je kiest voor Business Premier, onze meest flexibele reisklasse.
  • Met onze boarding guarantee vinden we altijd een zitplaats voor je in de trein van jouw keuze als je op dezelfde dag op een ander tijdstip wilt reizen, zelfs als Business Premier vol is.
  • Boek vooraf een taxi zodat je niet hoeft te wachten bij aankomst.
  • Er mogen nog altijd drie koffers mee (tot 85 cm op de langste zijde) en een stuk handbagage.
  • Ontspan op extra ruime zitplaatsen.

Algemene voorwaarden

€44 tickets naar Londen

*Vanaf €44 per persoon enkele reis, met een verplichte terugreis in Standard reisklasse, geldig tussen Brussel-Zuid en London St Pancras International. Er zijn 1.400 tickets beschikbaar tussen Brussel en Londen en 2.900 tussen Londen en Brussel. Aantal tickets correct per 13 oktober 2020 om te reizen tussen 08 november 2020 t/m 3 februari 2021. Volgens beschikbaarheid. Er is beperkte beschikbaarheid op vrijdag en in de weekends. Actie niet geldig van 18 december 2020 t/m 3 januari 2021.

Flexibele tickets

*Tickets voor Standard reisklasse en Standard Premier kunnen zo vaak als gewenst worden omgeboekt t/m 30 april 2021 zonder toeslag, op voorwaarde dat het omboeken gebeurt minstens 14 dagen voor de datum van het vertrek. Tickets zijn niet terugbetaalbaar. Als de nieuwe tickets duurder zijn, dan moet het prijsverschil worden betaald. Als de nieuwe tickets goedkoper zijn, dan wordt het prijsverschil niet terugbetaald. Tickets in Standard reisklasse of in Standard Premier die binnen 14 dagen voor de datum van vertrek worden omgeboekt, hebben een toeslag per persoon en per reistraject in Standard reisklasse (€ 40 voor een volwassene en € 20 voor een kind) en in Standard Premier (€ 50 voor een volwassene en € 20 voor een kind). Van toepassing op tickets geboekt vanaf 1 juli 2020.

2 u. 1 min. is de snelste reistijd tussen Brussel-Zuid en London St Pancras International. 

Van toepassing op tickets geboekt vanaf 1 juli 2020.

 

 

Foto's: © Eurostar; © Eurostar; © Eurostar