Inloggen / registreren

Flaneren langs de Southbank, dwalen door hippe buurten, chillen met een pint. Met zijn uitgestrekte parken, zinderende rooftop-bars en bruisende buurten komt Londen in de zomer pas echt tot leven. Hier vind je onze favoriete Londense zomeractiviteiten op een rij.

Stad of Station
Stad of Station

Tips voor een onvergetelijke zomer in Londen

Wandelen langs Regent's Canal

Trek een dag uit om het kanaal van Regent’s Park tot King’s Cross te ontdekken.

Lees meer

Het buitenleven in de mooiste parken van Londen

Van pelikanen tot panorama’s: de beste Londense parken.

De parken van Londen

Uit je dak gaan in Londen

Drankje in de hand, prachtig panorama over de stad. Dit is echt zomer!

Rooftopbars in Londen

Londen van op het water

Onze favoriete, eigenzinnige hang-outs aan het water in de stad.

Lees meer

Het Londen van Mary Poppins

Treed in de voetsporen van de beroemde nanny en maak een nostalgische Mary Poppins-wandeling.

Lees meer

Harry Potter filmlocaties in Londen

Ga langs bij Perron 9 ¾, de ‘echte’ Wegisweg en andere magische locaties uit de Harry Potterfilms.

Harry Potter-filmlocaties

Wat is er te doen in Londen deze zomer

15
Jun 2019
-
12
Oct 2019

Adrian Mole – The Musical

Adrian Mole heeft acne, schrijft slechte poëzie en hij komt naar de West End! Deze hilarische tiener van Groot-Brittannië zal het hele gezin charmeren in deze musical gebaseerd op het bekende boek.

Meer weten

19
Jul 2019
-
14
Sep 2019

BBC Proms

De Proms werden gecreëerd om klassieke muziek toegankelijk te maken maar zijn nu een pak eclectischer. Het programma van 2019 omvat een avond in het teken van scifi-films en eentje rond Nina Simone.

Meer weten

11
Sep 2019
-
19
Oct 2019

Fame The Musical

Fame’s gonna live forever... Deze musical viert zijn 30ste verjaardag in Londen. David De Silva, maker van deze musical, zei alvast dat de Britse productie de beste is die hij ooit heeft gezien.

Meer weten

5
Jun 2019
-
22
Sep 2019

Secret Cinema

Je altijd afgevraagd hoe het zou zijn een avond in een James Bond-film te leven? Ontdek het met Secret Cinema en beleef de spannende actie van Casino Royale. Koop je ticket en begin je missie …

Meer weten

Where to stay


Ook interessant

Actief in Londen

Wil je ook in Londen actief bezig zijn? Bekijk onze tips.

Actief in Londen

De beste plekken om sport te kijken in Londen

Bij deze eersteklas events zie je topsporters aan het werk

Lees meer

Naar Londen met het hele gezin

Dolle pret voor gezinnen, dus neem je kinderen eens mee naar Londen.

Londen met kinderen

 

Algemene voorwaarden Trein + Hotel

Voor alle boekingen gelden de desbetreffende voorwaarden. Bij het boeken wordt meegedeeld welke voorwaarden van toepassing zijn. Je vindt hier de meest recente voorwaarden voor respectievelijk hotels en pakketreizen met trein + hotel. Mocht je verder nog vragen hebben, ga dan naar onze hulppagina’s.

Wij zijn aangesloten bij de Britse organisatie van reisbureaus, de ABTA, zodat je recht hebt op ondersteuning door de ABTA. Ook is de gedragscode van de ABTA van toepassing. Voor alle losse hotelreserveringen en pakketreizen met trein- en hotelboekingen geldt een garantieregeling voor het geval dat de uitvoerder in gebreke blijft. Niet alle andere diensten vallen onder deze regeling. Informeer bij ons welke dekking van toepassing is.

Belangrijke reisinformatie: Voor reisadvies en algemene gezondheidsadviezen voor op reis ga je naar respectievelijk diplomatie.belgium.be en www.itg.be/N/reisgeneeskunde.

Eurostar Holidays Limited is in Engeland en Wales in het handelsregister ingeschreven onder nummer 11005481. BTW-nummer 286 2413 93. Vestigingsadres: Times House, Bravingtons Walk, London N1 9AW. Eurostar Holidays Limited is een volledige dochteronderneming van Eurostar International Limited.

Foto's: © eurostar; © eurostar; © Shutterstock; © Alamy; © Shutterstock; © Pamela Raith; © Chris Christodoulou; © Tristram Kenton; © Alamy; © Shutterstock; © Getty; © Jamie Lau; © ola o smit; © Shutterstock; © Sergio Neves