Help
Inloggen / registreren

Met een beperkt budget naar Londen, kan dat? De stad mag dan een paradijs voor miljardairs zijn, maar een ​​onvergetelijk verblijf in de Britse hoofdstad hoeft geen rib uit je lijf te kosten. Als je weet waar je het kunt vinden, barst Londen namelijk van de goedkope en gratis dingen om te doen: permanente tentoonstellingen, betaalbaar streetfood, cocktails voor minder dan £ 10 ... Hier zijn onze tips.

Cultuur in Londen voor een zacht prijsje

Ervaar het beste wat Londen te bieden heeft, van musea tot comedyclubs, voor weinig geld.

Budgetvriendelijke cultuurtips

Vijf keer gratis muziek in Londen

Pik gratis optredens in de stad mee, van live jazz tot deejaysets

Gratis live muziek in Londen

Betaalbare uitjes met vrienden in Londen

Hippe brunchplekken, legendarische avondjes uit: Londen is nog leuker als je met vrienden op stap bent.

Betaalbare uitjes in Londen

10 gerechten voor minder dan £ 10

Onze selectie van de leukste en betaalbaarste restaurants in de stad.

Goedkope restaurants in Londen

Goedkope en gratis dingen doen in Londen

Zes cocktails voor minder dan £ 10

Deze hippe adresjes geven geen financiële kater

Goedkope cocktails in Londen

Ga voor de Londen-look (zonder er je broek aan te scheuren)

Budgetvriendelijk shoppen in Londen wil niet zeggen dat je de boetieks moet vermijden. Zes tips voor een shoppingtrip zonder financiële kater.

Shoppen voor minder geld

Tate Moderngids

Ontdek toppers van de dada- en popartbeweging, bewonder het panorama over Londen en wandel rond in de geometrische bijgebouwen.

Tate Modern

Borough Market gids

Hou je van eten? In Borough Market vind je onweerstaanbaar lekkers, van versgevangen oesters en wilde paddenstoelen tot brownies en Franse kaas.

Borough Market

Goedkope hotels Londen


Boek flexibel ticket

Stad of Station
Stad of Station

Extra's

Wachten hoeft niet! Sla de rij over en bespaar tijd.

Haal meer uit je vakantie en vermijd de lange wachtrijen door ‘skip-the-line’-tickets te boeken via onze partner, Musement.

 

Bekijk het aanbod

Toegang voor meer dan 80 attracties en tours in Londen.

De London Pass is een all-inclusive sightseeing pakket. Daarmee bespaar je geld en hoef je ook niet in een lange wachtrij voor de populairste attracties. Koop hem nu voor de prijzen in maart omhoog gaan.

Lees meer

 

Algemene voorwaarden Trein + Hotel

Voor alle boekingen gelden de desbetreffende voorwaarden. Bij het boeken wordt meegedeeld welke voorwaarden van toepassing zijn. Je vindt hier de meest recente voorwaarden voor respectievelijk hotels en pakketreizen met trein + hotel. Mocht je verder nog vragen hebben, ga dan naar onze hulppagina’s.

Wij zijn aangesloten bij de Britse organisatie van reisbureaus, de ABTA, zodat je recht hebt op ondersteuning door de ABTA. Ook is de gedragscode van de ABTA van toepassing. Voor alle losse hotelreserveringen en pakketreizen met trein- en hotelboekingen geldt een garantieregeling voor het geval dat de uitvoerder in gebreke blijft. Niet alle andere diensten vallen onder deze regeling. Informeer bij ons welke dekking van toepassing is.

Belangrijke reisinformatie: Voor reisadvies en algemene gezondheidsadviezen voor op reis ga je naar respectievelijk diplomatie.belgium.be en www.itg.be/N/reisgeneeskunde.

Eurostar Holidays Limited is in Engeland en Wales in het handelsregister ingeschreven onder nummer 11005481. BTW-nummer 286 2413 93. Vestigingsadres: Times House, Bravingtons Walk, London N1 9AW. Eurostar Holidays Limited is een volledige dochteronderneming van Eurostar International Limited.

Foto's: © Mike Stezycki; © Mike Stezycki; © Tate Modern; © Spiritland; © Flight Club; © Barrafina; © Grind; © press; © Shutterstock; © London Pass; © Getty; © Shutterstock