Budgetvriendelijk Londen

Met een beperkt budget naar Londen, kan dat? De stad mag dan een paradijs voor miljardairs zijn, maar een ​​onvergetelijk verblijf in de Britse hoofdstad hoeft geen rib uit je lijf te kosten. Als je weet waar je het kunt vinden, barst Londen namelijk van de goedkope en gratis dingen om te doen: permanente tentoonstellingen, betaalbaar streetfood, cocktails voor minder dan £ 10 ... Hier zijn onze tips.

 

 

Goedkope en gratis dingen doen in Londen

Cultuur in Londen voor een zacht prijsje

Ervaar het beste wat Londen te bieden heeft, van musea tot comedyclubs, voor weinig geld.

Lees meer

Budgetvriendelijk Londen met kinderen

Entertain je kids met deze gratis activiteiten in Londen.

Lees meer

10 gerechten voor minder dan £ 10

Onze selectie van de leukste en betaalbaarste restaurants in de stad

Lees meer

Zes cocktails voor minder dan £ 10

Deze hippe adresjes geven geen financiële kater

Lees meer

Vijf keer gratis muziek in Londen

Pik gratis optredens in de stad mee, van live jazz tot deejaysets

Lees meer

Ga voor de Londen-look (zonder er je broek aan te scheuren)

Budgetvriendelijk shoppen in Londen wil niet zeggen dat je de boetieks moet vermijden. Zes tips voor een shoppingtrip zonder financiële kater.

Lees meer

Tate Moderngids

Ontdek toppers van de dada- en popartbeweging, bewonder het panorama over Londen en wandel rond in de geometrische bijgebouwen.

Lees meer

Borough Market gids

Hou je van eten? In Borough Market vind je onweerstaanbaar lekkers, van versgevangen oesters en wilde paddestoelen tot brownies en Franse kaas.

Lees meer

Wintersolden
in Londen

Hoe haal je het beste uit de wintersolden in Londen?

Lees meer

Goedkope hotels Londen

Boek trein + hotel

Volwassene
1
0
0
0

Kinderen jonger dan 4 reizen gratis mee op schoot bij een volwassene. Wel moeten ze een eigen identiteitsbewijs hebben. Per volwassene mag er één kind jonger dan 4 mee.

Extra's

Ontdek zoveel meer

Via onze partner Musement is het makkelijk om tickets te boeken voor diverse attracties. We hebben zorgvuldig een aantal hoogtepunten uitgekozen met heel wat favorieten voor iedereen.

Meer informatie

Toegang voor meer dan 80 attracties en tours in Londen.

De London Pass is een all-inclusive sightseeing pakket. Daarmee bespaar je geld en hoef je ook niet in een lange wachtrij voor de populairste attracties.

Lees meer

Boek trein + hotel in één pakket

Loop je graag musea plat, of ontdek je liever de nieuwe Engelse gastronomie, alles kan. Boek de perfecte trip met trein en hotel in één pakket.

Boek nu

 

Algemene voorwaarden Trein + Hotel

Voor alle boekingen gelden de desbetreffende voorwaarden. Bij het boeken wordt meegedeeld welke voorwaarden van toepassing zijn. Je vindt hier de meest recente voorwaarden voor respectievelijk hotels en pakketreizen met trein + hotel. Mocht je verder nog vragen hebben, ga dan naar onze hulppagina’s.

Wij zijn aangesloten bij de Britse organisatie van reisbureaus, de ABTA, zodat je recht hebt op ondersteuning door de ABTA. Ook is de gedragscode van de ABTA van toepassing. Voor alle losse hotelreserveringen en pakketreizen met trein- en hotelboekingen geldt een garantieregeling voor het geval dat de uitvoerder in gebreke blijft. Niet alle andere diensten vallen onder deze regeling. Informeer bij ons welke dekking van toepassing is.

Belangrijke reisinformatie: Voor reisadvies en algemene gezondheidsadviezen voor op reis ga je naar respectievelijk www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen en www.gezondopreis.nl.

Eurostar Holidays Limited is in Engeland en Wales in het handelsregister ingeschreven onder nummer 11005481. BTW-nummer 286 2413 93. Vestigingsadres: Times House, Bravingtons Walk, London N1 9AW. Eurostar Holidays Limited is een volledige dochteronderneming van Eurostar International Limited.