Inloggen / registreren

Evenementen en festivals in Londen

Wat gebeurt er allemaal in Londen? Van festivals en concerten tot theater en tentoonstellingen, Londen is een paradijs voor cultuurfans. Benieuwd wat er de komende maanden op de agenda staat? Hier vind je de mooiste kunst, de spannendste voorstellingen en de meest uitdagende evenementen op een rij.

Evenementenkalender Londen

6
Apr 2019
-
16
Feb 2020

Mary Quant

In de sixties ontketende haar minirok een ware moderevolutie. Deze tentoonstelling brengt iconische creaties die het hele land deden swingen. 2 tickets voor de prijs van 1 met je Eurostar-ticket.

Meer weten

3
Mar 2019
-
2
Jun 2019

The Renaissance Nude

De renaissancemeesters waren niet preuts. De RA toont het menselijke lichaam in al zijn glorie, op een sleutelmoment van de Europese kunst. 2 tickets voor de prijs van 1 met je Eurostar-ticket.

Meer weten

26
Jan 2019
-
15
Sep 2019

Stanley Kubrick

Gek van de geniale regisseur Kubrick? Dan mag je deze tentoonstelling niet missen. Ze staat stil bij zijn relatie met design aan de hand van accessoires die voor altijd in ons geheugen staan gegrift.

Meer weten

14
Feb 2019
-
12
May 2019

Is This Tomorrow?

Deze gedurfde nieuwe show is tegelijk tentoonstelling en denktank. Artiesten en architecten stellen hun toekomstvisie voor. Het resultaat? Verfrissende inzichten in big data, klimaatverandering ...

Meer weten

11
Apr 2019
-
21
Jul 2019

Edvard Munch

Ontdek het leven en werk van de schilder van De schreew. Zijn sombere stijl werd beïnvloed door zijn reizen in het Europa van begin 20ste eeuw. 2 tickets voor de prijs van 1 met je Eurostar-ticket.

Meer weten

13
Feb 2019
-
6
May 2019

Diane Arbus

Ontdek de vroegste foto’s van deze Amerikaanse topfotografe. Haar krachtige portretten uit de jaren 50 en 60 tonen de misfits en outsiders van New York, van strippers tot circusartiesten.

Meer weten

Boek trein + hotel

Stad of Station
Stad of Station

Extra's

Wachten hoeft niet! Sla de rij over en bespaar tijd.

Haal meer uit je vakantie en vermijd de lange wachtrijen door ‘skip-the-line’-tickets te boeken via onze partner, Musement.

Bekijk het aanbod

Met je Eurostar-ticket naar het museum

Toon je Eurostar-ticket aan de kassa en je mag binnen met z’n tweeën voor de prijs van één.

Lees meer

Boek trein + hotel in één pakket

Loop je graag musea plat, of ontdek je liever de nieuwe Engelse gastronomie, alles kan. Boek de perfecte trip met trein en hotel in één pakket.

Boek nu

Foto's: © Getty; © Getty; © Mary Quant with Vidal Sassoon, photograph by Ronald Dumont, 1964; © Agnolo Bronzino, Saint Sebastien, c. 1533; © Stanley Kubrick, 2001: A Space Odyssey, directed by Stanley Kubrick, 1965–68, © Warner Bros. Entertainment Inc; © Shutterstock; © Eurostar creative; © Getty; © Marina Tabassum, Bait Ur Rouf Mosque, 2012, photo credit Sandro di Carlo Darsa; © Edvard Munch, Head by Head, 1905; © Diane Arbus, Lady on a bus, NYC 1957 © The Estate of Diane Arbus