Inloggen / registreren

Evenementen en festivals in Londen

Wat gebeurt er allemaal in Londen? Van festivals en concerten tot theater en tentoonstellingen, Londen is een paradijs voor cultuurfans. Benieuwd wat er de komende maanden op de agenda staat? Hier vind je de mooiste kunst, de spannendste voorstellingen en de meest uitdagende evenementen op een rij.

Evenementenkalender Londen

6
Apr 2019
-
16
Feb 2020

Mary Quant

In de sixties ontketende haar minirok een ware moderevolutie. Deze tentoonstelling brengt iconische creaties die het hele land deden swingen. 2 tickets voor de prijs van 1 met je Eurostar-ticket.

Meer weten

12
Jul 2019
-
13
Jul 2019

Lovebox Festival

Lovebox is terug met de grootste line-up ooit. Deze editie brengt dance en hiphop, en zowel Four Tet als Cypress Hill. Deze editie zou wel ’s waanzinnig goed kunnen zijn.

Meer weten

26
Jan 2019
-
15
Sep 2019

Stanley Kubrick

Gek van de geniale regisseur Kubrick? Dan mag je deze tentoonstelling niet missen. Ze staat stil bij zijn relatie met design aan de hand van accessoires die voor altijd in ons geheugen staan gegrift.

Meer weten

6
Jul 2019
-
6
Jul 2019

London Pride Parade

50 jaar geleden leidden de Stonewall-rellen tot de 1ste Pride. Dit jubileum is het thema van de editie van 2019 en er is een recordaantal inschrijvingen. De parade zal moediger zijn dan ooit tevoren.

Meer weten

11
Apr 2019
-
21
Jul 2019

Edvard Munch

Ontdek het leven en werk van de schilder van De schreew. Zijn sombere stijl werd beïnvloed door zijn reizen in het Europa van begin 20ste eeuw. 2 tickets voor de prijs van 1 met je Eurostar-ticket.

Meer weten

19
Jul 2019
-
14
Sep 2019

BBC Proms

De Proms werden gecreëerd om klassieke muziek toegankelijk te maken maar zijn nu een pak eclectischer. Het programma van 2019 omvat een avond in het teken van scifi-films en eentje rond Nina Simone.

Meer weten

2
Jul 2019
-
7
Jul 2019

RHS Hampton Court Palace

Groene vingers of niet, in Hampton Court Palace beleef je sowieso een fijne tijd. Krijg experttips om je tuin een make-over te geven, maak terrariums, koop zaden of geniet gewoon van de bloemengeur.

Meer weten

20
Jul 2019
-
30
Sep 2019

Buckingham Palace

Nog steeds geen uitnodiging van de Queen gekregen? Ga dan naar Buckingham Palace als zij er niet is! Tijdens de zomer kan je de tuinen en de luxueuze staatsvertrekken bezoeken.

Meer weten

11
Jul 2019
-
21
Jul 2019

Somerset House Summer Series

Er is opnieuw een muziekfestival in de majestueuze binnenplaats van Somerset House. Het eclectische programma omvat het neo-soulkwintet The Internet en het punkrocktrio The Gossip.

Meer weten

Boek trein + hotel

Stad of Station
Stad of Station

Extra's

Wachten hoeft niet! Sla de rij over en bespaar tijd.

Haal meer uit je vakantie en vermijd de lange wachtrijen door ‘skip-the-line’-tickets te boeken via onze partner, Musement.

Bekijk het aanbod

Met je Eurostar-ticket naar het museum

Toon je Eurostar-ticket aan de kassa en je mag binnen met z’n tweeën voor de prijs van één.

Lees meer

Boek trein + hotel in één pakket

Loop je graag musea plat, of ontdek je liever de nieuwe Engelse gastronomie, alles kan. Boek de perfecte trip met trein en hotel in één pakket.

Boek nu

Foto's: © Getty; © Getty; © Mary Quant with Vidal Sassoon, photograph by Ronald Dumont, 1964; © Richard Johnson; © Stanley Kubrick, 2001: A Space Odyssey, directed by Stanley Kubrick, 1965–68, © Warner Bros. Entertainment Inc; © Shutterstock; © Eurostar creative; © Getty; © Adobe Stock; © Edvard Munch, Head by Head, 1905; © Chris Christodoulou; © RHS; © © Her Majesty Queen Elizabeth II; © James Bryant