Skip to main content
London Portobello road Hero Image

Brussel naar Londen vanaf € 63* enkele reis

*Algemene voorwarden

Algemene voorwarden

Tarief is een vanafprijs, op basis van een verplichte H/T. Aanbod geldig volgens beschikbaarheid voor reizen op maandagmiddag tot de laatste trein op donderdag en op zaterdag tussen 12 uur ‘s middags en 12 uur ‘s nachts (vertrekuur).

Volwassene
26+ jaar
12-25 jaar
4-11 jaar

Kinderen jonger dan 4 reizen gratis met Eurostar als ze op de schoot zitten van een begeleidende ouder (1 kind per volwassen reiziger).*

Neem de trein naar Londen

Met een Elk Belgisch Station-ticket reis je vanaf het station bij jou in de buurt naar Londen, met een overstap in Brussel-Zuid. Het ticket is geldig voor de hele reis naar Londen, waar je ook vertrekt in België, maar je ticket is alleen geldig in de treinen van NMBS en NS, niet op Thalys of ICE.

Overstappen in Brussel-Zuid

Ga naar de Eurostar check-in in Brussel-Zuid. Je bagage en identiteit worden gecontroleerd voor je in de trein stapt. Op het ticket staan het nummer van rijtuig en zitplaats. Prettig om te weten: met dit ticket kun je tot 24 uur doorbrengen in Brussel voor je in de Eurostar-trein stapt.

Aankomst in London St Pancras International

De Eurostar komt aan in het hart van Londen, in het prachtige station van St Pancras International. Volg de aanwijzingen voor een taxi, de bus of de underground om verder te reizen. Je kunt in de Eurostar al meteen een opgeladen Oyster card kopen voor het openbaar vervoer in Londen, of aan de ticketmachines in het station.

London is the place to be

Kunst en cultuur, musicals en shopping, weelderige parken en een wandeling langs de rivier, genieten van de wereldkeuken of van de nieuwe Engelse topgastronomie, ... de keuze is kolossaal.